>
В наявності
4249 грн
3374 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

561 шт.
1 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
18+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Сортувальний капелюх має значно більшу історію, ніж можна собі уявити, адже його створили ще засновники школи. Майстерно вміючи розпізнавати риси характеру, він став одним із культових символів чарівного світу, відтепер доступний як збірна конструкція в наборі LEGO "Балакучий сортувальний капелюх".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76429 був випущений в рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 561 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 18 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Хогвартсі, а й у всьому магічному світі. 

Мініфігурка знаменитого студента

Традиційно для великого демонстраційного комплекту, в набір ЛЕГО 76429 входить 1 ексклюзивна мініфігурка. Нею став Гаррі Поттер - один із найзнаменитіших студентів Гоґвортса за останню сотню років. Він одягнений у шкільну форму, яка включає білу сорочку, жовто-червону краватку, сіру жилетку і чорний костюм. На голові коричневий Сортувальний капелюх, що відповідає масштабу мініфігурки. Щоб підкреслити момент взаємодії з ним, очі заплющені, а рот зціплений, ніби Гаррі чогось дуже сильно бажає.

Сортувальний капелюх

Складання цього набору розділене окремо на розподільчий капелюх і підставку для нього. Насамперед капелюх - він коричневого кольору і складається з безлічі похилих, закруглених, а також гострих деталей, щоб надати моделі мішкуватого вигляду. До верху він звужується і може рухати наконечником, який приводить у рух брови і рот. Капелюх має широкі поля, деталізовані мотузкою та латками. Встановити готовий експонат можна на чорну збірну підставку. Вона кругла і має принтовані деталі тварин-символів факультетів, кольорові кубики яких також заховані всередині підставки. Поруч залишається місце для кріплення мініфігурки Гаррі Поттера. 

Головна особливість набору, крім детально відтвореного дизайну капелюха, це наявність звукового кубика. Він фіолетово-бузкового кольору, з отворами для звуку і білою кнопкою, яка все активує. Натиснувши на неї, можна почути голос, який скаже вдягнути капелюх і дізнатись свій факультет або одразу відправить у Гриффіндор, Слізерин, Когтевран чи Пуффендуй, використовуючи різні комбінації. Загальна кількість фраз, які може видавати Сортувальний капелюх - 31. Активувати звуковий кубик у капелюсі можна, натиснувши на його верх. Тоді брови піднімаються, рот відкривається і капелюх говорить одну з фраз. Альтернативний спосіб - натиснувши на нижню частину, тим самим імітуючи процес розподілу.

Так-так, до якого ж факультету вас відправити, бачу - це буде... А який факультет Гоґвортса це буде, можна дізнатися самостійно в наборі ЛЕГО "Балакучий сортувальний капелюх".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 бер, 2024
    Це була весела збірка, і готовий продукт просто феноменальний! Механізми, які змушують обличчя рухатися, дуже розумні, а звукова цеглинка додає ще більше задоволення. Я випробував її на нашій сім’ї і коли спершу я, дружина та донька виявились з Когтеврану, я подумав, що це певно збій у програванні. Однак потім наш пес відправився у Гриффіндор і стало зрозуміло, що все ок, просто ми справді “з одного факультету”. Не забудьте спробувати на себе Сортувальний капелюх та дізнатися, на якому факультеті ви будете навчатися, коли зберете його.
    Достоинства:
    Детальна конструкція капелюха, з правильним використанням кожної деталі. Деякі атрибути як логотипи факультетів, а також меч Годрика. Мініфігурка Гаррі Поттера зі зменшеним капелюхом на голові. Цей інтерактивний набір дає можливість дослідити таємницю Сортувального капелюха, який визначає, на якому факультеті Гоґвортсу буде навчатися кожен учень.
    Недостатки:
    З темними сторінками інструкції було складно збирати.
  • 4.0

    24 бер, 2024
    Я замовив його, оскільки я великий шанувальник Гаррі Поттера, колекціоную чарівні палички та деякі набори серії. Тож, я був дуже радий отримати цю збірку, створювати її було весело і не менш весело, взаємодіяти, раз за разом стаючи студентом іншого факультету. При цьому, капелюх видає фразу не тільки коли торкнутися його кінця, але також і якщо поставити його. Я думаю, що єдиним недоліком є велика пластина ззаду, яка не виглядає так, ніби вона добре вписується в нього, можна було б надати їй текстуру або щось подібне. Я розумію, чому вона там, але я не бачу сенсу в тому, чому вона не має текстури в будь-якому випадку.
    Достоинства:
    Мені подобається, що це виглядає так реалістично. Всередині можна знайти меч Гриффіндора, знайдений в капелюсі у Таємній кімнаті. Функція розмови дійсно цікава, наче і проста, але все рівно приємна.
    Недостатки:
    Недолік у вигляді нетекстурованої пластини ззаду.
  • 5.0

    24 бер, 2024
    Загалом, Балакучий сортувальний капелюх - вражаючий набір. У темі, що тяжіє до наборів, орієнтованих на будівництво, збірку сцен або гру, дуже приємно бачити додавання ще одного набору, орієнтованого на демонстрацію. Він може стояти окремо, а не як частина ширшої вулиці чарівників. Хоча ціна трохи завищена за те, що ви отримуєте в результаті, той факт, що з ним однаково цікаво взаємодіяти і демонструвати - це те, на що може претендувати далеко не кожен набір. Назва говорить сама за себе, але давайте також не забувати про те, що він справді може говорити і “сортувати” студентів.
    Достоинства:
    Напрочуд виразні риси обличчя для капелюха, при чому використано виключно коричневі деталі. Чудове виконання звукової коробки та загалом її додавання до набору, де вона необхідна. Кумедна відсилка всередині основи. Плюс це, чи ні - поява ще однієї мініфігурки Гаррі Поттера.
    Недостатки:
    Трохи завищена ціна за кінцевий ефект.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари