>
В наявності
2949 грн
2643 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

628 шт.
3 шт.
45.6 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3298 грн
2912 грн
+ =
6248 грн
5415 грн
+ =
3298 грн
2937 грн
+ =
4948 грн
4183 грн
+ =
6948 грн
5723 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ліан, Отом і Зак люблять пригодницький табір водних видів спорту. Тут завжди знайдеться щось нове та захоплююче. Сьогодні Зак і Отом одягаються в шоломи та рятувальні жилети, готуючись до захоплюючого сплаву на каяках. Ліан насолоджується часом у зоні відпочинку, створюючи мальовничі картини. А що далі? Може, вони влаштують пікнік чи вирушать на рибалку. Але не забувайте, що в цих водах є ще один рибалка - ведмідь, якому теж не чуже це заняття!

Після катання на каяках Зак та Отом вирішили дослідити лісові стежки, що ведуть до секретних водоспадів. Вони взяли з собою камеру, щоб сфотографувати неймовірні краєвиди та своїх диких сусідів. Ліан, натхненна природною красою, вирішила приєднатися до друзів і взяти свої фарби та полотно на пленер. По дорозі вони зустріли інших таборників, які розповідали історії про свої знахідки в лісі та підводні пригоди. Одна група бачила величезного лосося, що вистрибує з води, а інша знайшла стародавні скам'янілості на березі озера.

Коли сонце почало хилитися до заходу сонця, друзі влаштували багаття на березі і почали готувати вечерю. Незабаром до них приєдналися й інші таборники, і вечір наповнився сміхом, піснями під гітару та обміном враженнями про день. Цей день був лише однією з безлічі дивовижних пригод, які чекали на них у цьому таборі. Але найголовніше, що вони зрозуміли – це те, що кожна мить, проведена разом, це справжня цінність, яку неможливо забути.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Водні види спорту в таборі пригод (42626) складається з 628 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Зібраний з кубиків ЛЕГО табір пригод має висоту 22 сантиметри.

Маленькі дослідники можуть вигадувати історії, де мініфігурки вирушають у походи, влаштовують пікніки біля озера чи змагаються у рибалці з ведмедем. Завдяки різноманітності аксесуарів та деталей, діти зможуть розігрувати сцени, в яких персонажі змагаються у каякінгу, організують турніри з настільного тенісу або просто насолоджуються природою.

Конструктор LEGO Friends для дітей віком від 7 років перенесе вас у світ пригодницького табору. Набір включає три мініфігурки та ігрову фігурку ведмедя, готових до різноманітних активностей. Створюйте свій табір та досліджуйте його разом із персонажами, насолоджуючись безліччю водних видів спорту. Крім цього в набір входять аксесуари, такі як: два каяки, вудки, рятувальні жилети, ласти, холодильник і навіть стіл для настільного тенісу. Все це додає реалістичності і дозволяє дітям поринати в сюжетні ігри та вигадувати свої історії.

Табір пригод

Табір, створений за допомогою цього ігрового набору, може стати центром пригод, де діти вигадуватимуть нові сюжети, зустрічатимуться з друзями та відкриватимуть для себе світ дикої природи. З LEGO Friends завжди можна створити свій унікальний світ, сповнений радості та дивовижних відкриттів.

Будівництво табору стане не тільки захоплюючим процесом, а й чудовим способом розвивати у дитини навички конструювання та уяву. Кожна деталь набору ретельно продумана, щоб стимулювати творче мислення та приносити радість від гри.

Крім того, в серії LEGO Friends є інші цікаві ігрові набори (продаються окремо), які можна комбінувати для створення ще більш захоплюючих і різноманітних ігрових сценаріїв.

Придбати ігровий набір LEGO Friends Водні види спорту в таборі пригод (42626) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари