>
В наявності
3499 грн
2706 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

980 шт.
3 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3848 грн
2975 грн
+ =
5298 грн
4092 грн
+ =
7498 грн
5786 грн
+ =
3848 грн
2975 грн
+ =
7648 грн
5901 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Приготуйтеся поринути у захоплюючий світ зимових пригод! Який ваш улюблений вид зимового спорту, а як ви полюбляєте відпочивати взимку?

Ігровий набір LEGO Friends Святкова гірськолижна траса й кафе (41756) – це справжній ключ до різноманітних сюжетів та креативних історій. Діти, які обожнюють сніг та активний відпочинок, знайдуть у цьому ігровому наборі нескінченні джерела натхнення для довготривалої гри з друзями.

Створіть свою гірськолижну трасу, озброївши персонажів Ліан, Зака та Аарона сноубордами, лижами та захисними шоломами, щоб відправити їх на захоплюючий спуск. Беріть до рук штатив для вашого гаджета і робіть незабутні кадри прямо на ходу.

Але це ще не все! Вас чекає відкриття таємної печери та зустріч із кумедним білим песцем. Пошуки печери додадуть частку інтриги у гру, а зустріч з тваринкою додасть ще більше натхнення до створення захоплюючих пригод.

А що може бути краще за спуск на лижах? Покатавшись вдосталь, зігрійтеся гарячим шоколадом і відпочиньте в затишному кафе, де на вас чекає смачна перерва перед новими пригодами.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Святкова гірськолижна траса та кафе (41756) складається з 980 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрової фігурки песця, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 9 років. Ігровий набір включає все необхідне для створення атмосфери зимових веселощів: пару лиж і сноуборди, чашки з ароматним гарячим шоколадом, стильні захисні шоломи різних кольорів, а також навіть жувальну гумку для справжнього драйву.

Фізичні розміри зібраної гірськолижної траси з кубиків ЛЕГО:

  • висота – 23 см;
  • ширина – 31 см;
  • глибина – 16 см.

Ігровий набір LEGO Friends Святкова гірськолижна траса та кафе (41756) – чудовий подарунок для маленьких любителів зимового активного відпочинку, катання на лижах та сноуборді. Подаруйте дітям можливість втілити свої найяскравіші зимові фантазії в життя та створити незабутні історії у затишній обстановці зимового міста дружби – Хартлейк-Сіті.

А в січні 2023 року, всесвіт LEGO Friends розширюється, представляючи нових персонажів, ігрові локації для ще більшого дитячого натхнення. Тут діти можуть не лише грати, а й дружити з чудовими героями, створювати власні пригоди та надихатися світом радості та дружби.

Цифрові інструкції зі збирання LEGO Builder Instructions

Відкрийте для себе легку та інтуїтивну пригоду за допомогою безкоштовного мобільного додатку LEGO Builder Instructions. Масштабуйте та обертайте моделі у 3D форматі, стежте за своїми досягненнями та зберігайте результати, розкриваючи свої творчі навички.

Безпека та якість

Всі деталі набору виготовлені з дотриманням найвищих стандартів якості та безпеки, тому ви можете бути впевнені в надійності якості та безпеці кожної деталі.

Вперед, до зимових пригод!

  • 5.0

    9 вер, 2023
    Цей набір є очевидним доповненням до пригод зі спостереженням місячного сяйва в іглу, хоча прямого зв’язку між ними немає. Він також пропонує досвід, подібний до набору LEGO City на лижну тематику. Однак в той час як гірськолижний схил LEGO City пропонує сучасний спортивний атракціон, лижний схил Friends є набагато більш традиційним місцем завдяки дерев’яному будиночку та снігу. Це також робить його цікавим для створення, враховуючи вдалу інтеграцію схилу. У набір входять три персонажі, і всі вони пропонують щось унікальне. Ліанн і Зак є частиною головного акторського складу, обидва в унікальному лижному спорядженні. До них приєднується випадковий житель Хартлейк-Сіті Аарон. Це персонаж, якому потрібні милиці, однак також він має спортивне спорядження. Однозначно набір, який можна включити до святкових виставок.
    Достоинства:
    На схилах є місця, де можна розмістити сноуборди. Територія навколо схилу прикрашена природними елементами, такими як дерева, скелі та шари снігу. Будинок ззовні яскравий, але в той же час проглядається дерево. Екстер’єр переважно традиційний з дерев’яними панелями та стінами, облицьованими каменем. У всіх персонажів є спортивне спорядження та зимовий одяг.
    Недостатки:
    Завдяки заокруглений кутам, до кімнат важко дістатись.
  • 5.0

    9 вер, 2023
    Збирати цей набір було весело, як і згодом грати. Мені приємно, що цього разу приділено значно більше уваги гірськолижній трасі, навіть якщо немає можливості піднятися на вершину. Ви можете просто поставити фігурку наверх, і вони самостійно спустяться вниз. Звичайно, є багато деталей - від цегляної кладки на фасаді будівлі до всіх маленьких аксесуарів у магазині. Звісно, ​​є ще казкові дерева та лисиця. Команда «Друзів» продовжує активно розвивати тему різноманітності, і включення Аарона в цей набір є чудовим. Цей набір легко підійде до Зимового селища — фігурки чудово виглядатимуть, коли спустяться гірськолижним схилом на головну вулицю.
    Достоинства:
    Набір - як варіант для розширення Зимового селища. Лижний магазин і кафе в поєднанні з гірськолижною трасою є досить ефектною спорудою. Складні будівельні технології. Чарівна снігова лисиця та дерева. Ненав'язливі натяки на інклюзивність.
    Недостатки:
    Як дістатися до вершини пагорба? Хоча б вже драбина якась була.
  • 5.0

    9 вер, 2023
    Чомусь, коли береш зимові набори наприкінці літа або на початку осені, в них є особлива магія. Оснащений невеликою закусочною, ремонтною майстернею, естетикою зрубу, цей набір точно такий, який можна полюбити. Лижний будиночок — це яскравий кольоровий акцент у зазвичай світлому зимовому середовищі. Яскраві зелені, рожеві та блакитні деталі дійсно продають естетику серії. Головною особливістю цього набору для мене є дерева з квітковими елементами. Однак для доньки найкращим все ж виявились запуски фігурок з гори. Усі три міні-фігурки в цьому наборімають функціональний зимовий наряд. Напевно, це перший випадок, коли компанія натякає на людину з церебральним паралічем або іншим подібним захворюванням.
    Достоинства:
    Кольоровий набір, який цікаво збирати та який весело виглядає наприкінці. Вдала ідея зі збіркою засніжених ялинок. Позаду відкрита частина з легким доступом до кімнат. Завдяки бортикам на спуску, міні-фігурки не вилітають, а доїжджають до низу.
    Недостатки:
    Ціна трохи зависока (або і не трохи, залежно з чим порівнювати).

Рекомендуємо подивитися ці товари