>
В наявності
1649 грн
1283 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

409 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.9 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1998 грн
1552 грн
+ =
3648 грн
2863 грн
+ =
5648 грн
4363 грн
+ =
1998 грн
1552 грн
+ =
5798 грн
4478 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Не всі люблять виключно новий одяг. Дехто може віддавати перевагу вінтажному одягу з минулих століть або такому, який можна самостійно перешити й осучаснити. Якщо така позиція перегукується з Вашими переконаннями, то набір LEGO "Крамниця вінтажного одягу" точно припаде до смаку. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42605 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 981 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті, познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захопливих пригод. 

Любителі вінтажних речей

У наборі ЛЕГО 42605 зібралися 3 мініфігурки, які цінують стиль і можуть вдихнути нове життя в будь-яку річ. І по секрету, у них є також маленький помічник, який любить моду.

  1. Оллі. Він одягнений у чорну футболку з сітчастим принтом спереду, блакитні укорочені штани та чорні кеди;
  2. Ліенн. Дівчина з'являється в наборі в біло-салатовій смугастій футболці, рожевому жакеті з латками тканини, блакитних шортах і салатових кедах;
  3. Джордін. У неї зі стандартного одягу костюм м'ятного кольору з рожевим поясом і коміром. Також у дівчини фіолетові черевики на товстій підошві. 

Оскільки це набір про моду та стиль, кожну з мініфігурок можна перевтілити. Для цього можна міняти місцями деталі їхніх ніг і торсів, створюючи нові вбрання.

Розкриваючи таємницю про те, хто ж допомагає Оллі, Ліенн і Джордін - це маленьке чорне кошеня, що мешкає в магазині. 

У магазині вінтажних речей

Крім невеликого скошеного даху з кольоровими вікнами, магазин у цьому наборі складається з 2 поверхів. На першому з них розташований касовий апарат для безконтактних платежів, кілька речей на продаж, щітка і кругле підвищення для примірки вподобаного одягу. На другому поверсі розташована майстерня Оллі, де він чаклує над речами, даючи їм нове життя за допомогою ножиць та інших аксесуарів. З цієї ж кімнати можна вийти на балкон із рослинами, де також любить погрітися на сонці кіт. З одного з його боків прикріплена вивіска, що відображає переробку речей. 

Додаткові збірки знаходяться окремо від будівлі. Перша з них - це прилавок із речами та цінами на них. На ньому можна одночасно розмістити 3 предмети. Друга збірка - це контейнер, куди кожен охочий може здати річ на переробку.

Порадуйте себе або маленьку модницю набором ЛЕГО "Крамниця вінтажного одягу", що спонукає думати про навколишнє середовище і з розумом ставиться до купівлі одягу. Адже мода циклічна і часом найстильнішу річ можна знайти у себе ж в шафі.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари