>
В наявності
4149 грн
3209 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

985 шт.
5 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4498 грн
3478 грн
+ =
5948 грн
4595 грн
+ =
4498 грн
3478 грн
+ =
6148 грн
4789 грн
+ =
8148 грн
6289 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У Хартлейк-Сіті знайдеться місце не лише для корінних жителів міста, але й для всіх бажаючих подивитися його чи провести час. Серед таких гостей також і студенти, які здобувають знання та навчаються у школі, відтвореній у наборі LEGO “Хартлейк-Сіті: міжнародна школа”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41731 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 985 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тема набору - будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, котрі люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Здобувачі освіти

Як і в будь-якій школі, в наборі ЛЕГО 41731 вирує життя і можна зустріти безліч персонажів:

  • Отумн - любителька пригод, яка завжди слідує правилам. На героїні болотного кольору костюм, який складається із шортів та жилетки. Також на ній коричневі черевики. У неї вроджена редукція руки, тому дівчина не має лівої руки, починаючи з ліктя;
  • Алія – зразкова учениця, яка при цьому може поділитися виконаною домашкою. На ній біла блузка, жовта з чорним кофта, жовта спідниця та рожеві босоніжки;
  • Оллі – бажаючий стати знаменитим. Хлопець має принти рожевої футболки, білої з сірим спортивної кофти, сірих штанів та коричневих туфель;
  • Ніко - учень, який приїхав за обміном. На гостеві синя футболка, джинсова куртка, зелені подовжені шорти та рожеві кеди;
  • місіс Хейл – вчителька у школі. На єдиному дорослому персонажі одягнена рожева сукня під поясок. На ногах чорні туфлі.

Міжнародна школа

Школа складається з окремих модулів, поєднаних штифтами LEGO Technic. За межами класів знаходиться баскетбольне кільце. Складання школи поділено на 3 секції, кожна з яких має власну інструкцію. Разом вони досягають розмірів 21 сантиметр заввишки, 35 завширшки і 25 завглибшки.

  • перша частина - головний вхід та хімічна лабораторія. Головний вхід має комп'ютер з мікрофоном для оголошень, а також помаранчеві шафки. У лабораторії є багато цікавого для проведення дослідів: мікроскоп, хом'як, реактиви та навіть скелет;
  • друга частина – це їдальня та ближні кімнати. На першому поверсі знаходиться кухня з вікном для замовлень, і коли замовлення готове, друзі можуть забрати його і сісти тут же або піднятися на другий поверх. За кафетерієм знаходиться ванна кімната з деталями у вигляді раковини;
  • третя частина - додаткові класи для зйомок та малювання. Клас для зйомок має кілька парт, проектор та невелику камеру. У той же час у класі для малювання можна знайти все для натхнення: палітру з фарбами, комп'ютер та безліч картин.

 

Вирушайте разом із друзями на уроки до місіс Хейл у наборі ЛЕГО “Хартлейк-Сіті: міжнародна школа” та окрім жителів міста, познайомтеся також зі студентом по обміну - усміхненим Ніко.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 лют, 2023
    Мои две дочери любят собирать наборы Lego. Инструкции настолько просты, что даже 5-летний ребенок собрал часть этого набора с минимальной помощью. Мне понравилось, что это большой набор, поэтому они были заняты дольше самой сборкой. По итогу каждая из них смогла собрать комнаты и соединить вместе. Они в восторге от разных историй, связанных с тематическими классами. Здесь есть столовая, художественная комната, лаборатория, туалет и многое другое. На улице также есть чем занятся, играя в баскетбол и катаясь на скейте или велосипеде.
    Достоинства:
    Продуманная территория внутри здания и снаружи. Легкое отсоединение частей и соединение в другом порядке. Крутая идея со столовкой на втором этаже. Множество растений от маленьких цветочков и до дерева с пчелами. Фигурки с разных стран и со своими особенностями.
    Недостатки:
    Выбор тематик для кабинетов не лучший, в реальности дети же не учатся съемкам в школе.
  • 5.0

    2 лют, 2023
    Итак, набор “Международная школа Хартлейк Сити”. Этот игровой набор Lego Friends предназначен для детей от 8 лет. Он включает в себя 985 штук в очень большой коробке. Набор поставляется в 7 пронумерованных пакетах, включает как лист с наклейками, так и печатные детали. Инструкция в 3 томах, как я всегда говорю. Вы получаете 5 друзей - 4 студента - Отэм, Алию, Олли, Нико и учительницу мисс Хейл. В высоту они около 5 сантиметров, имеют подвижные руки-ноги и могут держать предметы, для чего предусмотрены велосипед, скейтборд и баскетбольное кольцо. Что я отметил по самому зданию. 1. множество мелких деталей, которые объединяются комнаты (например, столовая касса). 2. комнаты открыты с одной стороны и не очень глубокие, что работает как кукольный домик и нравится дочке. 3. набор предлагает гибкость в конфигурации, поэтому после того, как вы его собрали, комнаты можно переставлять и настраивать.
    Достоинства:
    Размеры довольно большие. Структура чем-то напоминает среднюю школу с баскетбольным кольцом на открытом воздухе в американском стиле. Способ познакомить детей с инклюзией и защитой природы. Фигурки на высоте, как и всегда у компании и магазина.
    Недостатки:
    Иногда удаление некоторых частей может быть утомительным без разъединения комнат.
  • 5.0

    2 лют, 2023
    Я провела цілий вечір, збираючи цей набір зі своєю онучкою. А коли ми закінчили і вона їхала додому, то взяла його з собою. Цей набір містить 5 фігурок. Фігурки є важливою частиною сучасних ігрових наборів Lego і, мабуть, важливіші, ніж кількість кубиків. Стосовно самої збірки, то вона не поступається за якістю фігуркам. Від анатомічного скелета, що входить до цього набору, до диспенсера для води та функціонального баскетбольного кільця, усі чудово зображені та є вірним відображенням своїх аналогів у реальному світі. Це ще й чудовий набір із гарним співвідношенням ціна-якість.
    Достоинства:
    Набір складається з кабінетів-коробок, які можна переставляти. Позаду вони відкриті, що спрощує гру. Багато аксесуарів, деякі з яких я вже перелічила у відгуку. 5 фігурок, включно з студентом по обміну.
    Недостатки:
    Розумію, що відео-клас є сучасним варіантом, проте краще б у набір були додані кабінети звичайних предметів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари