>
В наявності
2949 грн
2280 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

695 шт.
5 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3298 грн
2549 грн
+ =
4748 грн
3666 грн
+ =
6948 грн
5360 грн
+ =
3298 грн
2549 грн
+ =
4948 грн
3860 грн
+ =
7098 грн
5475 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Хартлейк-Сіті - дружне місто, тому, при всьому бажанні залишитися голодним не вийде. Хоча б тому, що на одній із вулиць є такий заклад, як у наборі LEGO "Хартлейк-Сіті. Громадська кухня". У ньому хлопець на ім'я Лео поєднує любов до кулінарії та бажання пригостити своїми шедеврами кожного охочого.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41747 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 695 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 8 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Мініфігурки на кухні

У наборі ЛЕГО 41747 можна зустріти відразу 4 персонажа, серед яких як працівники кухні, так і відвідувачі. 

  • Лео - хлопець, який нещодавно переїхав до міста і обожнює готувати. У наборі він має блакитну з помаранчевим футболку, жовті шорти і блакитні кеди;
  • Альба - молодша сестра Лео. Малятко одягнене в бузкову сукню із зеленим динозавром, а також бузкові туфлі;
  • бабуся - бабуля Лео і Альби. Для готування на кухні вона вибрала блакитну футболку з лимонами, рожеву кофту з аксесуаром - намистом, жовту спідницю і рожеві туфлі;
  • Матильда - геймерка, яка вирішила прогулятися і знайти нові знайомства. На дівчині червона майка з квітковим принтом, підвіска, синя спідниця і білі кеди. 

Також до набору долучився білий з помаранчевими плямами кіт Чурро - домашній улюбленець родини Лео. 

Їсти подано

Кожен куточок цього набору продуманий під готування і подачу їжі, що робить його реалістичним для дитячих ігор. Основна збірка - одноповерхова будівля бузкового кольору з терасою на даху. Навколо неї розташовані клумби з рослинами, столик для їжі під навісом, а також сміттєвий бак. На скляних вхідних дверях висить велика жовта вивіска - "Кухня". Перше, що можна побачити всередині - комп'ютер, на якому показуються пропозиції для перекусу. Далі більшу частину кухні займає обладнання. Серед нього: холодильник, плита, раковина. Окремо стоять шафи зі всілякими баночками та інгредієнтами, а над раковиною висять кухонні прилади. 

Після приготування їжі на кухні, настає час нею насолодитися. Зробити це можна або на вищезгаданому столику біля входу, або піднявшись на терасу. До останньої ведуть бічні, трохи закручені сходинки. На даху можна побачити 2 деревця, між якими натягнуті лампочки. Також є великий круглий стіл і 4 стільці. Розставивши на ньому напої, фрукти та тортильї, можна весело провести час, насолоджуючись смачною їжею та душевними розмовами. 

Разом з Матільдою відірвіться від комп'ютерних ігор, щоб спочатку зібрати набір ЛЕГО "Хартлейк-Сіті. Громадська кухня", а потім створити сотні, пов'язаних з готуванням і прийняттям їжі, історій. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 лип, 2023
    Цей набір - справжня радість для дитини. Такі прості речі, як полиця з баночками та пляшечками, виглядають абсолютно приголомшливо, так само як і плита з ручками, сковорідками та каструлями. Дрібні деталі, такі як гачки, що тримають кухонне приладдя, і меню, заховане в кутку справляють враження надзвичайно продуманого набору. Донечці також сподобався барвистий помаранчевий холодильник. Яскраві кольори дійсно надають цьому ресторану унікальної південноамериканської атмосфери. Грати легко, оскільки до кухні можна легко дістатися, розвернувши декорації. Також на вулиці є місця для сидіння, а над кухнею - чудова обідня зона. Сходи огинають будівлю, ведучи на дах, прикрашений ліхтариками та деталями рослин. Маленькі міні-фігурки можна переміщати по набору, брати в руки каструлі та інгредієнти і готувати з друзями, а потім піднятися на терасу на даху, щоб з'їсти приготовану на кухні їжу. Або навіть погодувати кота!
    Достоинства:
    Набір зображує досить реалістичну і деталізовану кухню. Багато цікавих деталей, що стосуються продуктів харчування та побутової техніки. Тераса на даху завершує конструкцію, на яку можна потрапити з першого поверху за допомогою привабливих сходів. Присутні 4 міні-фігурки, одна з яких - дитина. Ще є сварливий, але в той же час милий кіт.
    Недостатки:
    Не те, щоб розбираюсь в цінах на конструктор, але ця трішки здається високою.
  • 5.0

    19 лип, 2023
    Я здивував свою 7-річну доньку цим набором близько тижня тому, і з тих пір вона грається з ним щодня. До набору входять 4 фігурки лего-друзів та маленький кіт Чурро. Сам набір, це одноповерхова будівля з кухнею на першому поверсі. Цікаво, що холодильник повністю укомплектований знімними напоями, а в каструлях на плиті також є деталі для приготування їжі. Дах деталізований милими деревами та квітковим горщиком. Там же є місце, де можна поїсти під ліхтариками. Нашою улюбленою частиною цієї збірки став той факт, що її можна було додати до Громадського центру міста Хартлейк, тож будемо розширюватись ще за його рахунок.
    Достоинства:
    З всіма фіолетовими та лавандовими деталями виглядає дуже привабливо. Позаду будівля не має пластин, які б її закривали, а тому є доступ до інтер'єру. Простір гарно організований, враховуючи, що це не найбільший набір. Набір прям наповнений різноманітними деталями їжі, напоїв та кухонним приладдям. Всі фігурки чудові, але кіт найбільше сподобався донці.
    Недостатки:
    Є наліпки, але це стандартна ситуація.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари