>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

245 шт.
0 шт.
19 × 7 × 14 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Справжнім подарунком для фанатів всесвіту Хогвартса і Гаррі Поттера стануть дві спеціальні фігурки Рона Візлі і Альбуса Дамблдора, директора школи Хогвартс, виконані у фірмовому стилі LEGO Brickheadz. Обидві масштабні фігурки набору ЛЕГО 41621 виглядають просто приголомшливо і відразу викликають в пам'яті асоціацію зі знаменитими кіногероями. Персонажі продумані до дрібниць - так, Рон отримав свій неслухняний чуб, чарівну паличку і шкільну форму з кольорами факультету Гріффіндор. Альбус Дамблдор також не поступається Рону в красі - його шати і головний убір багато прикрашені принтом - вишивкою, в руках у Альбуса також є паличка, а обличчя прикрашене широкою білосніжною бородою і навіть невеликими скельцями окулярів.

  • 5.0

    27 лис, 2018
    Набір - просто бомба! Так як я фанат Гаррі Поттера (з недавніх пір), то я придбав його відразу ж, як про нього дізнався (тобто в перший день продажів...;)) Фігурки дуже красиві, особливо вражає Альбус Дамблдор, який одягнений в дуже красиву мантію! У наборі багато принтів, 3 у Рона Візлі і аж 13 у Дамблдора (не рахуючи очі, хоча у Дамблдора вони ексклюзивні). Вже дивлячись на оформлення коробки можна зрозуміти, що набір виправдає всі враження (в моєму випадку він їх навіть перевершив...). Синюватий туман, зліва знизу логотип серії, а збоку оригінальні зображення персонажів з фільму. (Дизайнери LEGO, до речі, над ними дуже добре постаралися!) Якщо ви фанат - то набір точно вам дуже сподобається!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари