>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

260 шт.
0 шт.
19.1 × 7.1 × 14.1 cm
10+
0 шт.

Опис

Міжгалактичне протистояння героїв та лиходіїв продовжується і у варіанті конструктора LEGO. Наприклад, набір LEGO “Обі-Ван Кенобі і Дарт Вейдер” можна отримати двох персонажів у новій інтерпретації.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 40547 був випущений у рамках серії LEGO Brick Headz. Він містить 260 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 10 років. Тематика набору – збірні моделі.

Особливості серії. Серія LEGO Brick Headz пропонує зібрати відомих персонажів у новому, трохи кумедному образі. Серед фігурок серії можна знайти мультяшок, супергероїв, тварин, знаменитостей і таке інше. Кожна з них має квадратну голову і таке ж тіло, але від цього лише миліша й більш пізнавана.

Упаковка набору

Весь набір упакований в середнього розміру коробку з димчастим синім фоном і збірними фігурками на передньому плані. Кожна з них підписана та вказано з скількох деталей збирається (демонструвати можна всіх разом, не обираючи когось побудувати спочатку). Ззаду на коробці показані персонажі один навпроти іншого, як за дуелі. З обох боків нанесено великий логотип Star Wars. Також це вперше, коли на упаковці з'являється логотип серіалу, а саме про Обі-Вана.

Культове протистояння

В останньому серіалі Disney+ «Зоряні війни» (2022 рік) колишні друзі Обі-Ван і Енакін Скайуокер зустрічаються віч-на-віч вперше після їхньої фатальної битви на Мустафарі. Тепер, повністю поглинений Темною стороною, Енакін відомий як Дарт Вейдер. Через травми, які він отримав на дуелі з Кенобі, йому довелося носити культовий костюм, який вселяє страх у тих, хто стикається з Темним Лордом. Саме цей епізод і став натхненням для набору LEGO 40547.

Основа майже кожного набору BrickHeadz однакова. Кубічне ядро ​​із цегли, зовнішні деталі якої допомагають створити індивідуальний дизайн. Це знову стосується як Кенобі, так і Вейдера. Обидва персонажі, як і раніше, мають рожеву деталь 2 на 2 в головній частині, яка завжди представляла свого роду «мозок». На цьому подібності закінчуються і починаються унікальні фігурки:

  1. Дарт Вейдер. Він збирається з чорних деталей і має впізнавану панель керування та маску. Кнопки подібні до його власного термостата. Козирок замість «очей», схожий на персонажа і робить його трохи загрозливішим. Озброєний Лорд червоним світловим мечем. Фігурка трохи вища за інших із серії;
  2. Обі-Ван Кенобі. У варіанті конструктора використовується його звичайний джедайський вигляд. Отже, Обі-Ван одягнений у туніку пісочного кольору та коричневу мантію. Як у фігурки, у нього також є імітація бороди та укладеного волосся. Також він має свій блакитний світловий меч.

Кожна з фігурок має чорну пластину-основу 6 на 6 точок, де її можна демонструвати.

 

Проведіть довгоочікуваний матч-реванш між Дартом Вейдером та Обі-Ваном у наборі LEGO “Обі-Ван Кенобі і Дарт Вейдер”. А коли все закінчиться, їх можна буде демонструвати разом на поличці.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари