>
Уточнити наявність у постачальника
1599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

348 шт.
0 шт.
19 × 7 × 14 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

  • 5.0

    1 лют, 2023
    Я не є великим шанувальником цих кубічних фігурок, проте не втримався, побачивши відродження серії. Тим більше цей набір кращий з цих. Фігурка Гендальфа здається мені дуже доречною. Ймовірно, ми можемо завдячувати різним атрибутам, характерним для персонажа, таким як капелюх, борода чи палиця, і які допомагають здогадатися, хто це з першого погляду. Балрог — це вдала спроба втілити істоту у серії, яка не допускає такого типу фантазії. Видно, що дизайнери намагались максимально поєднати 2 всесвіти і їм це в принципі вдалося. Тому балрог має свої культові роги, крила та хвіст. Все виконано у червоному та чорному кольорі з невеликими акцентами лави.
    Достоинства:
    Гендальф надзвичайно докладний. Характерний дизайн балрога. Приголомшливі вогняні кольори. Одразу 3 аксесуари персонажів.
    Недостатки:
    Формат BrickHeadz не може відобразити справжню велич балрога.
  • 5.0

    1 лют, 2023
    Зустріч Гендальфа з Балрогом на мосту Хазад-Дум стала для чародія знаковою, оскільки саме після неї він переродився з Сірого на Білого. Стосовно фігурки мага, то мені особливо подобається дизайн його бороди і те, як він привітно виглядає. Також він має сірий плащ та загострений капелюх (сірий колір означає, що йому тільки потрібно буде битися з істосою). Однією рукою він стискає свій посох, а іншою ельфійський меч Гламдрінг. Далі — один із найбільших і найвражаючих Brickheadz, які я коли-небудь створював — Балрог із Морії. Роги балрога надають йому відчуття ваги та розміру, а розмах крил - страхітливої форми. Новинка для — це очі Brickheadz, які вперше жовті. Мені також дуже подобається, як сконструйований його рот – техніка, використана для надання йому відчуття глибини.
    Достоинства:
    Я нескінченно радий виходу наборів по Володарю перснів і цей найкращий з них. На моє здивування, балрог навіть має рухливий хвіст та крила + нові жовті очі. Балрог має крихітний вогняний батіг. Гендальф також не відстає, виглядаючи мило та впізнавано.
    Недостатки:
    Абсолютно немає.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари