>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

180 шт.
0 шт.
14 × 6 × 12 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Випустивши набори з Герміоною, Роном Візлі та Албусом Дамблдором, природно компанія LEGO просто не могла залишити без уваги головного героя саги про магічні пригоди - Гаррі Поттера. Так, набір LEGO 41615 BrickHeadz містить в собі 180 деталей, з яких ми і зберемо легендарного хлопчика - чарівника, а також його вірну супутницю - білу сову Гедвіга. У чорній учнівській мантії з емблемою Грифіндора і шарфі з двокольоровою гамою факультету Гріффіндор Гаррі Поттер виглядає дуже красиво і навіть урочисто. В його руках, як і годиться справжньому чарівникові, є магічна паличка, а обличчя прикрашають окуляри в масивній чорній оправі. І у Хедвіга і у Гаррі є спеціальні чорні підставки - для більшої стійкості фігурок при грі.

  • 5.0

    27 лис, 2018
    Приголомшливий Brick Heads, я їм залишився дуже задоволений! Гаррі Поттер разом зі своєю вірною поштовою совою виглядатимуть дуже красиво як на столі, так і на полиці. Гаррі одягнений в шкільну мантію з логотипом Гріффіндора на грудях, шию прикрашає шарф (який я ні по книзі, ні по фільмах не пам'ятаю. Навіть на коробці немає ніяких шарфів, хіба що є краватка з яскравою символікою факультету). Мені сподобалася деталь круглих очок, які в Brick Heads зазвичай квадратні.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари