>
Уточнити наявність у постачальника
1599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

261 шт.
0 шт.
19 × 7 × 14 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

  • 5.0

    23 січ, 2023
    Це фільми та книги на яких я виріс, тому завжди було прикро, що у конструкторі лего недостатньо наборів з ними. Цьогорічні набори цієї серії розпалили у мені вогник надії, що з’являться нові. Плюси набору з’являються одразу на етапі розгляду коробки. На тлі знаходиться традиційна для книжок мапа - саме те, про що можна подумати, обираючи цей набір. Також яскраво представлені персонажі. Збираються вони за кілька хвилин, проте мають 2 інструкції. Тому навіть цей досвід можна розділити з кимось. Вже по назві Арагорн і Арвен одразу можна подумати, що набір присвячений весіллю, що і підтверджує одяг. Навіть у наборі Арагон не полишає свого андуріла. Єдине зауважу, що золота зона на нагруднику Арагорна трохи бліда.
    Достоинства:
    Володар кілець нарешті повернувся. Деякі інноваційні техніки та форми. Brickheadz відповідають своїм характерам. Знакові герої у впізнаваному одязі.
    Недостатки:
    Плаття Арвен однотонне. Листки інструкції білі, а було б так дивовижно побачити їх у стилі мапи.
  • 5.0

    23 січ, 2023
    Я дуже радий тому, що 2023 рік означає повернення LEGO Lord of the Rings, оскільки в черговий раз взявся перечитати книги. Ми впізнаємо два вбрання, які ми бачили на екрані у фільмі «Повернення короля» і це саме весільний одяг. Саме тому на Арвен салатове плаття, а на Арагорнові його лати. Більше того, частково за допомогою принтів, а частково деталями створюються головні убори персонажів. Очевидно, що фігурка Арагорна більш деталізована та навіть має власний меч, проте я у будь-якому разі радий відродженню конструкторів по цьому всесвіту та чекаю звичайних наборів.
    Достоинства:
    Впізнавані персонажі, котрі поєднують також стиль серії. З різною мірою деталізації, проте присутні основні елементи вбрання героїв. На чорних підставках дуже зручно демонструвати.
    Недостатки:
    Могли б більше деталізувати Арвен, серйозно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари