>
В наявності
4249 грн
3286 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

761 шт.
3 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
10+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5198 грн
4046 грн
+ =
5648 грн
4364 грн
+ =
10598 грн
8302 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Тваринний світ планети Пандори різноманітний і кого тільки не зустрінеш у її джунглях, чи морських глибинах. Одного з найбільших мешканців – тулкуна можна самостійно зібрати у наборі LEGO “Паякан, Тулкун і Костюм краба”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75579 було випущено у рамках серії LEGO Avatar. Він містить 761 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 10 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія Avatar відправляє фанатів конструктора LEGO на планету Пандору, де видобувають цінний мінерал – анобтаніум. Але видобуток ресурсів – не єдине, чим пропонує займатись серія. Захист виду на'ві, створення аватарів, боротьба з корпорацією та інші завдання чекають на своїх дослідників.

Мініфігурки набору

У наборі ЛЕГО 75579 представлено 3 мініфігурки, які дозволяють розігрувати сцени як дружби, так і протистояння:

  • Цирея – дочка глави клану Меткайїна. У неї блакитний колір шкіри з пов'язками на грудях та на стегнах. Позаду невеликий хвіст;
  • Лоак - син Нейтірі та Джейка. Він має більш синю шкіру, що пов'язане з приналежністю до іншого клану. Принти його одягу обмежуються тільки зеленою пов'язкою на стегна. Позаду також хвіст;
  • водій "краба". Чоловік має піксельну військову форму, принти якої не лише на торсі, а й на ногах. На голові чорна шапка.

Паякан проти "краба"

Паякан - молодий тулкун. Він товаришує з Лоаком протягом усього фільму "Аватар: Шлях води". У цьому наборі з ним бореться “краб” Корпорації з освоєння природних ресурсів. Насамперед у наборі збирається якраз краб. Підводний човен оснащений одним пропелером, який злегка повертається вгору та вниз. Лапи краба хитаються вперед і назад, складаючись під час руху. Дві передні клешні складаються із серії затискачів та стрижнів, з'єднаних з рукою дроїда. Також в інструкції описано, як оптимально його виставити. Наступні невеликі зборки - 2 коралові рифи. На один можна встановити тулкуна, а на другий - мініфігурку.

Переходячи до Паякану, збирання починається з центральної частини, яка має кілька виступаючих скоб. Усередині є похила частина, що дозволяє хвосту повертатися. Далі слідує хвостова частина аналогічної конструкції. Голова складається з чотирьох частин, 3 форм для верхньої частини голови і двох зовнішніх сторін шарнірної щелепи. Остання частина будови тулкуна - це 4 ласти і 2 довгі вусики з кожного боку, а також задній хвостовий плавець. Зазвичай у тулкуна було б по 2 ласти з кожного боку, але Паякан одного разу був поранений під час зіткнення з ОПР і втратив свій більший лівий ласт, який представлений у наборі як пошкоджений. Готова істоти розміщується на вершині невеликої підставки за допомогою осі.

Швидко знайомтеся з паяканом у наборі ЛЕГО “Паякан, Тулкун і Костюм краба” і починайте протистояння з Корпорацією з освоєння природних ресурсів, яка хоче всіляко нашкодити на’ві.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари