>
В наявності
1399 грн
1086 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

259 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5648 грн
4358 грн
+ =
7748 грн
6102 грн
+ =
1548 грн
1212 грн
+ =
4898 грн
4026 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Скімвінги - непрості тварини, які потребують особливого підходу та навичок пілотування. Однак тим небагатьом, кому вдалося приручити скімвінга, зручно використовувати його для пересування та боїв. Отримайте одного з них у наборі LEGO "Пригода зі Скімвінгом" та постарайтеся особисто встановити з ним зв'язок.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75576 було випущено у рамках серії LEGO Avatar. Він містить 259 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія Avatar відправляє фанатів конструктора LEGO на планету Пандору, де видобувають цінний мінерал – анобтаніум. Але видобуток ресурсів – не єдине, чим пропонує займатись серія. Захист виду на'ві, створення аватарів, боротьба з корпорацією та інші завдання чекають на своїх дослідників.

Мешканці Пандори

Цей набір містить 2 мініфігурки, які також є двома ключовими персонажами фільму "Аватар: Шлях води", що вийшов у 2022 році, а сам набір ЛЕГО 75576 заснований на поверненні Джейка Саллі після відвідування племені Меткайїна.

  • Джейк Саллі - морський піхотинець, який вибрав залишитися в клані на'ві. Хлопець має синій колір шкіри, принти у вигляді розвантаження на торсі та пов'язку оливкового кольору. Ноги традиційно подовжені, та зі зброї Джейк має арбалет;
  • Тоноварі - вождь клану Меткайїна. На відміну від племені на'ві, у нього блакитний колір шкіри із принтами коричневих шкіряних пов'язок. Ноги також подовжені, тому Тоноварі ростом із Джейка. Зброя – спис.

Політ на скімвінгу

Щоб повністю зібрати даний набір, потрібно використовувати 259 деталей, які розкладені на 2 пронумеровані пакетики. Основне складання - скімвінг. Маючи можливість пересуватися повітрям і під водою, тварини заслужили звання одних з кращих варіантів для пересування. У наборі це велика істота з безліччю суглобів, що забезпечують артикуляцію. Вона складається з 3 секцій, сформованих із плиток та нахилів, створюючи вигнуте тіло. Кожна секція трохи відрізняється одна від одної, що запобігає повторенню в збиранні. Нахили використовуються зверху, щоб відтворити хребет істоти. Голова виготовлена із двох ексклюзивних литих деталей. Скімвінг має досить витончену конструкцію, але завдяки своїм 4 крилам, йому надається велика ширина і об'єм. Крила, зроблені із пластикової плівки, дуже яскраві та деталізовані.

Набір також включає дві невеликі бічні збірки коралових рифів Пандори. Вони поєднують у собі кольорові корали та плаваючих риб. На меншому рифі є прозора підставка для мініфігурок, яка дозволяє розмістити одну з них. У свою чергу, в основний риф вбудована вісь Technic, на якій можна закріпити скімвінга.

Доведіть всім, що Ви - один з найкращих наїзників на планеті Пандорі, приручивши скімвінга в наборі ЛЕГО "Пригода зі Скімвінгом" і відправившись в політ на ньому.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари