>
В наявності
2799 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

553 шт.
4 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
3298 грн
3219 грн
+ =
4198 грн
3877 грн
+ =
3198 грн
3135 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Названа на честь акули мако, субмарина використовувалася для вивчення підводного світу Пандори. Однак мирними такі експедиції не можна назвати, адже пізніше знайдені ресурси вивозилися Корпорацією з освоєння природних ресурсів. У Ваших силах перешкодити агресивним діям організації у наборі ЛЕГО “Підводний човен Мако”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75577 було випущено у рамках серії LEGO Avatar. Він містить 553 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набору – транспортний засіб.

Особливості серії. Серія Avatar відправляє фанатів конструктора LEGO на планету Пандору, де видобувають цінний мінерал – анобтаніум. Але видобуток ресурсів – не єдине, чим пропонує займатись серія. Захист виду на'ві, створення аватарів, боротьба з корпорацією та інші завдання чекають на своїх дослідників.

Мініфігурки під водою

У наборі під водою можна зустріти не лише морських мешканців, а й мешканців Пандори:

  • Нетейам - син Джейка та Нейтірі. Має синю шкіру, деякі ділянки якої прикриті пов'язками. Позаду хвіст. Зброя – кинжал;
  • Ао`нунг – син голови клану Меткайїна. Оскільки він належить до іншого клану, має більш світлу шкіру. Також є пов'язки та хвіст. Зброя - стріляючий лук;
  • Павук - прийомний син Джейка та Нейтірі. Хлопець має світлу шкіру, оскільки є звичайною людиною, а також пов'язку на стегнах;
  • Майлз Куоритч у вигляді аватара - голова служби безпеки Корпорації з освоєння природних ресурсів. На відміну від інших, на ньому військові штани та розвантаження. Позаду хвіст.

Крім мініфігурок персонажів, у набір також доданий сірий скат.

Складання підводного світу

Перше, з чого починається складання набору ЛЕГО 75577 – це ділянки підводної місцевості. Вони містять багато яскравих частин, які додають кольорів до остаточної моделі. Для імітації коралів використовуються фіолетові моркви, бірюзові банани, білі корони та інші елементи. Кожна зі складання має штифти, на яких можуть бути встановлені фігурки або субмарина. Один із рифів також має печеру, в якій можна сховатися від корпорації.

Основна модель набору – це підводний човен Мако. Його складання починається з використанням клинів та схилів. Кронштейни дозволяють розміщувати деталі зверху та з боків. Через деякий час субмарина починає набувати форми, з додаванням двох кілів, звернених убік. Задня частина включає кріплення для трьох гребних гвинтів. Після невеликих кроків залишається додати гвинти і готово. Коли складання закінчено, один із героїв може сісти в кабіну, а другий може лягти знизу. При цьому деталі скла закриваються, не залишаючись відкритими.

Незважаючи на те, що жодного разу у фільмі не можна побачити Майлза, Павука та інших персонажів у подібній підводній сцені, це тільки на краще, адже у Ваших силах створити власну пригоду з набором ЛЕГО “Підводний човен Мако”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    3 лют, 2023
    Основною моделлю для набору є, звичайно, підводний човен Мако - вражаюче та значне судно, яке супроводжується трьома меншими конструкціями. Збірка починається якраз з рифів і, як і зазначено в описі для набору, вони включають багато бананів, корон та щупалець. Я б ніколи не подумав, що вони настільки класно відтворять підводну місцину, але це факт. Остаточна збірка морського дна — це підводна печера, яка використовує арки та BURP для створення проходу. Кожна збірка також може служити підставкою або для Мако або для мініфігурок. Основна модель набору - підводний човен Мако. У всесвіті це мала атакуюча підводна лодка, яка використовується RDA для нанесення підводних ударів. Передня частина складається зі скляного купола, схожого на купол винищувача, і є 4 крила, які забезпечують кращу гідродинаміку. Тут є місце для пілота та навідника, а також торпеди та передня гармата.
    Достоинства:
    Багато коричних деталей субмарини. Не зважаючи на лише 1 штифт, вона добре балансує на ньому. Яскраві деталі водоростей. Деякі з на’ві мають коротші ноги, що точно відповідає їхнім екранним аналогам. Прозорі штифти для кріплення фігурок.
    Недостатки:
    Недоліки стосуються спрощення. Величезні щілини, ймовірно, не сприяють транспортному засобу, призначеному для підводного плавання. Чотири крила збоку також не складаються, як у фільмі, а передню гармату замінено двома пусковими установками з боків.
  • 5.0

    3 лют, 2023
    Підводний човен Мако — це чудовий набір і, ймовірно, один із небагатьох наборів у цій хвилі, який містить як героїв, так і лиходіїв з другого фільму. Як і в інших наборах у цій темі, підводний човен можна красиво відобразити на вершині однієї з конструкцій коралового рифу. Сама збірка приємна і досить приваблива. Підводний човен не зовсім відповідає кораблю, зображеному у фільмі, наприклад, кабіна була відкритою, а не повністю закритою, але це легко пояснити, враховуючи розмір остаточної моделі та цільовий віковий діапазон. Це гарне співвідношення ціна-якість і пропонує щось трохи інше в темі, де домінують дивні істоти та інопланетні ландшафти.
    Достоинства:
    Кінцева модель пристойного розміру. Частини BURP, які використовуються для підводної печери. Гарне відтворення печер та підводного життя. Фігурка ската манта. Хороший вибір мініфігурок, які включають і злодіїв.
    Недостатки:
    Враховуючи цільову аудиторію та масштаб, дизайнерам довелося йти на поступки та спрощувати корабель.
  • 5.0

    3 лют, 2023
    На жаль, до покупки набору так і не встиг подивитись фільм, тому не можу оцінити наскільки він відповідає екранному вигляду. Готова модель виглядає чудово, і вся дуже барвиста підводна флора і фауна є приємною деталлю, яка робить конструкцію набагато цікавішою, ніж це було б із просто підводним човном. Сам він кріпиться до основи за допомогою однієї точки з’єднання та дуже добре збалансований. Якщо вам цікаво, чи підставка підтримує човен у будь-якому іншому напрямку, окрім вказаного в інструкціях, відповідь – так. З рішень збірки найбільше вразив подвійний купол спереду, де пілоти лежать. А з отриманих деталей сподобались ті, що світяться у темряві.
    Достоинства:
    Добре сконструйована та збалансована субмарина. У кабіні місце для 2 фігурок. Багацько спеціальних деталей, які відтворюють підводне життя, а деякі навіть світяться у темряві. У наборі є невеличкий скат.
    Недостатки:
    Скло по бокам кабіни не повністю закриває її.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари