>
Уточнити наявність у постачальника
1849 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

560 шт.
2 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Відтворіть момент нападу Нейтірі на свого ворога – Куоритча в наборі LEGO "Нейтірі та Танатор проти Куарітча у скафандрі УМП" і отримайте можливість змінити його таким чином, щоб тварина залишилася живою.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75571 було випущено у рамках серії LEGO Avatar. Він містить 560 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – битва.

Особливості серії. Серія Avatar відправляє фанатів конструктора LEGO на планету Пандору, де видобувають цінний мінерал – анобтаніум. Але видобуток ресурсів – не єдине, чим пропонує займатись серія. Захист виду на'ві, створення аватарів, боротьба з корпорацією та інші завдання чекають на своїх дослідників.

Момент із фільму

Набір відтворює сцену з фільму "Аватар", в якій Майлз зазнав аварії, але зміг вижити та переміщатися у скафандрі. Слоняючись лісом, він виявив людське тіло Джейка і хотів його вбити. У цей момент з'явилася Нейтірі, верхи на танаторі – священному для народу звірі і вступила у битву. Під час бою Куоритч втратив гармату, проте зміг повалити та вбити танатора. Він притиснув своєю бронею на’ві і заніс ножа, але з'явився Джейк і також вступив в бійку.

Мініфігурки набору

Набір LEGO 75571 містить 2 мініфігурки, які брали безпосередню участь у подіях. Це:

  1. Нейтірі – дочка вождя на'ві, яка закохалася в людину. Фігурка виконана в блакитному кольорі і має мінімум одягу, лише пов'язку на стегна і прикраси на грудях. Також у неї особливий малюнок зі смуг і плям, який потрібен для ідентифікації в племені, чорне волосся та хвіст. Порівняно зі стандартними мініфігурками, ноги майже вдвічі довші. Для атаки у неї є лук зі стрілою.
  2. Майлз Куоритч – полковник служби безпеки, який ненавидить народ на’ві. На ньому принти солдатського жилета, під яким видніються м'язи, ременя та штанів. Впізнати його можна за злим виразом обличчя та шрамами на правій стороні голови, якими його обдарував невідомий хижак Пандори.

Сцена битви

Складання набору поділено на 3 частини, які збираються та демонструються окремо. Для того, щоб їх складанням могли займатися одночасно різні люди, передбачено 3 буклети з інструкціями. Серед них:

  1. тропічний ліс Пандори з різних химерних рослин, частина з яких світиться у темряві;
  2. силовий скафандр;
  3. танатор.

У той час, як рослинність більшою мірою створює загальну атмосферу перебування на планеті, хижак та бойовий костюм є головними моделями. Вони обидві рухливі і готові розпочати бій. Так, у скафандра є стійкі ноги, захисне скло, бензопила та ніж у руках. У свою чергу танатор може похвалитися великим дзьобом із гострими зубами та кігтями на лапах. Усередині кабіни робота можна розмістити Майлза і закрити, а Нейтірі можна посадити на звіра, взявши до рук віжки.

Допоможіть Нейтірі здолати злого полковника і повернути народу спокій наборі LEGO “Нейтірі та Танатор проти Куарітча у скафандрі УМП”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 жов, 2022
    Аватар - один із моїх улюблених фільмів. Коли син трішки підріс, то також розділив моє захоплення. Саме тому, після анонсу серії та появи наборів у продажу, я замовив цей. Одразу спойлер - нам сподобалось усе. Ми розділили збірку, тому танатора збирав я, син костюм робота, а шматочок лісу ми склали спільними силами (уявіть, там навіть є деталі, які світяться у темряві). Вони класно виглядають на демонстрації та з ними цікаво грати, змагаючись хто ж переможе. Рухомих частин дууже багато: ноги, голова, руки, ступні. У костюма навіть пальці згинаються!
    Достоинства:
    Нова фігурка для народу на'ві з довгими ногами. Багато рухомих частин. Сподобалось, що є продумані деталі, ті ж самі віжки у танатора, за які може триматись фігурка. Можна і пограти, і продемонструвати.
    Недостатки:
    Мачете надто мале і виглядає смішно, ніби ніж для масла.
  • 5.0

    13 жов, 2022
    Не щодня ми отримуємо нову ліцензовану тему, особливо таку прикольну як ця. У набір входять 2 мініфігурки: полковника Майлза Куоріча та Нейтірі, головної героїні фільму. Цікаво, що навіть ноги у на’ві збільшені ледь не удвічі, щоб відповідати оригіналу. Далі у наборі є Танатор - шестилапа котоподібна істота, яка блукає джунглями Пандори. Це тварина, здебільшого побудована з цегли, яку було дуже весело будувати, і він має нову формовану голову. Його противник - робот Майлза. Це компактний механізм, і якщо ви любите будувати механізми, ви отримаєте від нього справжнє задоволення. На жаль, костюм не поставляється з пістолетом, а замість цього має лише пилку у правій руці. В іншій руці - мачете. Остання частина - тропічний ліс.
    Достоинства:
    Ліс має деталі, схожі на інопланетні гриби, які світяться у темряві. Костюм — один із найкращих компактних механізмів. Поява інопланетного котика - Танатора. Багато чудових кольорів і цікавих елементів.
    Недостатки:
    Сподівався, що деталей, які світяться у темряві буде більше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари