>
Уточнити наявність у постачальника
1199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

316 шт.
2 шт.
26.2 × 22.2 × 7.6 cm
8+
0 шт.
4.9

Опис

LEGO радує і тішить нас новинками з серії Minecraft. На черзі новий набір під назвою "Зруйнований портал" (21172).

Два біоми

Перше що кидається в очі те, що тут присутній не лише один біом, про який розповідає набір, а відразу два: біом Нижнього світу (він же Незер) і біом звичаного світу.

Біом звичайного світу складається з невеликої гори, на якій стоїть зруйнований портал з обсидіану. Недалеко порталу можна побачити маленький струмок, який витікає із скелі. З оголеної гірської породи видніється блок золотої руди. Нижче по схилу стоїть пічка, в якій щось готується або плавиться.

Біом Нижнього світу, що розташований навпроти є ділянкою лісу. Подекуди ростуть грибочки, а в самому низу виросло велике червоне дерево. Недалеко від лісу розтікаються потоки розпеченої лави, що звично для Незера, Біля лави є одинокий блок світокаменя.

Відновіть портал

Як можна побачити портал зруйнований і йому не вистачає трьох блоків обсидіану, для того щоб почати працювати. Як же добре, що ці блоки є в цьому біомі. Швидше за все вони створилися через контакт води з лавою, які знаходяться один біля одного. Здобувши блоки обсидіану алмазної киркою і встановивши їх на своє місце можна буде активувати портал. Це можна зробити за допомогою кресала, вогненної кулі або будь-якого іншого предмета, що може створювати вогонь.

Інтерактивний портал

Поява фіолетового сяйва порталу і буде інтерактивною частиною цього набору. Для того щоб воно з'явилося, досить потягнути ділянку гори зліва вгору. Посередині порталу з'явиться заповітне сяйво фіолетового кольору і це говорить про те, що шлях в Нижній світ відкритий.

Після цих всіх маніпуляцій, щоб відключити портал не буде достатньо просто опустити частину скелі вниз, так як вона буде заблокована. Щоб прибрати фіолетове сяйво потрібно натиснути на помаранчевий важіль, який знаходиться з іншого боку від рухомої скелі.

Об'єднайте ваші світи

Набір із серії LEGO Minecraft 21172 "Зруйнований портал" — це відмінна можливість поєднати біоми звичайного світу з біомом Нижнього світу. Раніше кожен обходився, так як йому було зручно, залишаючи біоми по окремості або ставлячи біом Нижнього світу під низ. Але з цим набором ви зможете сміливо об'єднати всі ваші набори в один. А переходом між світами буде служити портал з обсидіану, який ви відновите.

Мініфігурки

У наборі є стандартна мініфігурка Стіва, який одягнений в рідкісний обладунок з незеріту і має при собі алмазну кирку, щоб добувати обсидіан. Озброєний Стів звичайним залізним мечем.

Є мініфігурка і ворожого моба з Нижнього світу — скелета-висушувача з кам'яним мечем. Дуже дивно, що скелет-висушувач забрів в ліс, так як всі ми прекрасно знаємо, що вони з'являються в пекельних фортецях. Як би там не було, але вам доведеться здолати його для продовження вивчення Нижнього світу.

Також з мініфігурок істот присутня овечка фіолетового забарвлення, що мешкає в біомі звичайного світу. У біомі Нижнього світу мешкає маленьке дитинча хогліна.

Де купити цей набір?

Набір ЛЕГО Майнкрафт 21172 "Зруйнований портал" можна купити в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

  • 5.0

    8 вер, 2023
    от чесно! у мене була задача знайти будь який ЦІКАВИЙ набір лего і це найкращий варіант! звісно...не вистачає трохи незеру він замалий але так топ!
    Достоинства:
    інтерактивний портал
    Недостатки:
    мала площа незеру і звичайного світу
  • 4.0

    31 лип, 2021
    Я должен сказать, что мне действительно нравится создавать эти наборы, они, как правило, имеют множество игровых функций, ярко окрашены и уникальны и легко сочетаются друг с другом. Этот набор включает в себя как пышную зеленую траву и красную часть Нижнего мира. Прочитав предыдущие отзывы, понимаю что уже достаточно написали о портале, поэтому я обращу внимание на некоторые детали. В наборе есть печь, которая может быть либо «включена», либо «выключена» благодаря двум принтам. На стороне нижнего мира имеются ступеньки и красное дерево. Над порталом вы найдете кусок золота.
    Достоинства:
    Набор даст возможность получить новую броню для Стива или Алекс. Есть много узнаваемых предметов из игры, та же печь. Все сделано принтами.
    Недостатки:
    Я решил не портить этим сам отзыв, но механизм портала иногда епляется за стороны деталей.
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Я не фанат компьютерных игр, я нахожусь в лагере соперников, но должен признать, что этот сет довольно классный. Ничего не ожидал, заказал из любопытства, о боже, какое удовольствие! Внутри коробки 3 пакета с детальками и продуманная инструкция. Первый пакет начинается с основания и добавляет пару больших пластин по обе стороны. Второй закрывает обе стороны Мира. И наконец третий завершает разрушенный портал. Есть подвижные части, разные уровни прозрачности, запоминающиеся фигурки. Как и ожидается от лего, они делают самые прочные блоки. Куда там тому майнкрафту до них.
    Достоинства:
    Наклеек абсолютно нету. Ни одной! Насколько я знаю, цвета соответствуют игре: половина зеленая, половина красная. Хоглин настолько понравился, что вероятно я размещу его на своем рабочем месте.
    Недостатки:
    Сейчас набор по акции, но врядли я бы брал его просто так. И дело не в нем, просто это не моя серия.
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Я часто думал, что Minecraft и Lego - это естественная комбинация, поэтому, когда они объединились несколько лет назад, я был рад видеть, что виртуальный мир становится реальным. Это набор среднего размера, который представляет собой конструкцию «разрушенного портала». Также есть несколько персонажей и движущийся элемент, который добавляет игровых возможностей всему набору. В качестве меры предосторожности, чтобы не потерять бумажное руководство (которое хорошо представлено графически), я захожу на веб-сайт Lego, нажимаю «Поддержка» и загружаю виртуальный набор инструкций, чтобы сохранить его. Возможно, кто-то также воспользуется этим.
    Достоинства:
    Майнкрафт и лего в целом же похожи, поэтому не удивительно, что теперь мы можем посмотреть на этот мир через призму конструктора. Все 4 фигурки подходят сюда. Портал работает, я даже немного залип на эту функцию.
    Недостатки:
    Может нужно было добавить фигурку эндермэна.
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Я був дуже радий, коли батьки купили мені новий набір лего майнкрафт. Почну з єдиного мінуса. Мені не зовсім сподобався досвід будівництва, оскільки деталі ковзали і падали, переважно навколо порталу. Мініфігурки приголомшливі, і скелет, і Стів відповідають грі. Їх обладунки та зброя також вірні, тут є навіть нові нетерітські речі. Вівця та хоглін мають правильні пропорції, порівняно з героями. Побудова - це дивовижна концепція, світ, що дзеркально відображається проти нижнього світу. Це працює як чудовий ігровий набір і як акуратний дисплей.
    Достоинства:
    За рахунок дзеркального відображення, це виглядає цікаво. А портал додає функцій гри. Мініфігурки потішили, в мене ще не було маленького хогліна.
    Недостатки:
    Біля порталу деталі важко закріпити.
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Мне очень понравилась эта сборка. Учитывая, что я ни в малейшей степени не фанат Minecraft (но мой шестилетний сын огромный!), это было действительно весело. В нем есть только два настоящих персонажа Стив и зимний скелет, оба с оружием, а также два животных: детеныш хоглина и детеныш овечки. Как и в других наборах Minecraft, базовые плиты и многие блоки очень легко менять и перемещать, чтобы создать любую игру, которую вы хотите. В частности, очень забавным аспектом этого набора является секретный шлюз, который скользит вверх и вниз с помощью хорошо продуманной системы рычагов. Цвета, блоки и дизайн настолько соответствуют бренду Minecraft и очень впечатлили моего сына.
    Достоинства:
    Все соответствует игре, даже детали сделаны под кубики. Идея с порталом несомненно работает. Маленький хоглин и овечка очень милые.
    Недостатки:
    Жаль, что готовая сборка небольшая по размеру.
    • 31 лип, 2021
      Разве это зимний скелет, а не скелет-иссушитель?
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Брал набор для сына, но в итоге пришлось большую часть собрать самому, так как для 6 лет он оказался сложноват. Поэтому обращайте внимание на рекомендуемый возраст. Конечный результат порадовал, ведь , готовая модель в основном стабильна, а портал - это хорошее развлечение, чтобы подниматься и опускаться. Такое себе новое приключение для Стива. Однако, есть ли возможность дополнительно расширить нижний мир?
    Достоинства:
    Портал - главная фишка набора работает. Очень интересно, как это реализовано: поставьте блоки туда, нажмите вот этот рычажок. Также понравилась фиолетовая овечка.
    Недостатки:
    Для ребенка 6 лет оказалось сложно.
    • 31 лип, 2021
      Доброго дня. Якщо Вам сподобався Нижній світ, то радимо звернути увагу на наступні набори: 21163, 21154, 21130, 21126, 21122 та 21143.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари