>
Уточнити наявність у постачальника
26499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 049 шт.
1 шт.
48.3 × 37.8 × 25.7 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Відчуйте силу одного з найброньованіших костюмів Тоні Старка в наборі LEGO “Marvel Халкбастер”. Саме ця, 44 броня, була створена за участю Брюса Беннера, щоб стримувати його неконтрольовану лють. А поки Халк не лютує, можна насолодитися цікавою збіркою та красивою закінченою моделлю костюма.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76210 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 4049 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 18 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Мініфігурка Тоні

Єдина додана в набір мініфігурка – Тоні Старк. Вона черпає натхнення з «Месників: Ера Альтрона» та сцени, в якій Тоні спостерігає за народженням Віжена, одягнувшись у часткову броню Залізної людини Mark XLIII. Точніше, Тоні має чорні штани та костюм на торсі. Руки при цьому двох кольорів: бордова та сіра. Обличчя двостороннє. На одній стороні воно трохи задиристе, а на іншій має принти у вигляді блакитного дисплея.

Модель костюма

Що може вразити у наборі конструктора LEGO 76210 – це масштаб. Фігурка має зріст 52 сантиметри і є найбільшим роботом LEGO на момент випуску набору. Він використовує бордові, сірі та золоті кольори для різних деталей. Плечі, лікті, зап'ястя та пальці з'єднані шарнірами, тому модель можна демонструвати різними способами. Ноги рухливості не мають, оскільки повинні витримувати велику вагу костюма, проте можна відрегулювати встановлену на них броню. У наборі є електроніка, включаючи дуговий реактор та репульсори на кожній руці. Все це спалахує шляхом натискання на спеціальні точки. Наприклад, для активації підсвічування джерела живлення потрібно натиснути на кнопку над дуговим реактором.

Додану в комплект мініфігурку можна розмістити всередині костюма, щоб "керувати" ним. Плечові та грудні панелі для цього відкриваються, оголюючи порожнечу всередині з невеликою областю, в яку можна помістити Залізну людину. Після цього панелі можуть легко закритися, і голова опуститься, забезпечивши надійний захист Тоні Старку.

Закінчує збирання чорна інформаційна табличка. На неї нанесено принт костюма, а також розміщено його основні характеристики. Збоку знаходиться місце для демонстрації мініфігурки, тому її можна як розмістити всередині костюма, так і відображати поруч з ним на підставці. За табличкою також є місце для кріплення відкріплювача кубиків, що входить в комплект.

Зібрати броню в наборі ЛЕГО "Marvel Халкбастер" може бути непросто, але хіба Залізній Людині було легко битися з Халком до того, що останній навіть втратив у битві зуб? Тому фанатам також потрібно попрацювати, збираючи костюм, проте кінцевий результат, який інакше як потужним не назвеш, того вартий.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 лис, 2022
    Спочатку я не хотів купити це, оскільки бачив кілька відео з попереднім переглядом, де люди детально розповідали про його недоліки. Однак я пішов у магазин Lego, щоб подивитися модель і вирішив, що, незважаючи на деякі проблеми, він мені справді дуже подобається, тому і купив. Мені дуже сподобався досвід збирання, і в ньому є кілька цікавих технік і прийомів. Стосовно основних скарг та рішення для них. 1) непривабливі прогалини. Це Lego! ЗВИЧАЙНО, там будуть прогалини, і якщо ви їх шукатимете, ви їх знайдете, але як експонат, призначений для перегляду з метра або більше, це не проблема. 2) непропорційно. Так, ця модель справді непропорційна вихідному матеріалу, на якому вона заснована, і я б віддав перевагу, якби тіло було трохи меншим за зріст, АЛЕ, якщо взяти її окремо, вона виглядає добре. 3) ненадійне кріплення. Не було проблем із відпаданням частин, і все здається досить надійним. Я трохи пересував його, знайшовши для нього дім у своїй колекції, і жодна частина не відпала. 4) мініфігурка. Це одна з речей, з якою я мушу погодитися... вибір мініфігурки, яка поєднується з моделлю, розчаровує, і міг би бути набагато кращим.
    Достоинства:
    Стійкий та міцний набір, який можна переносити та деталі лишаються на місці. Більшість частин тіла рухлива. Модель має деталі, що світяться. Можна розмістити ще одну Залізну людину всередині.
    Недостатки:
    Фігурка не поєднується з костюмом.
  • 5.0

    17 лис, 2022
    Можливо, я трохи упереджений, бо люблю Залізну людину, але якщо ви любите Залізну людину як і я, тоді все буде супер. Справа у тому, що у наборі трішки порушені пропорції, проте це не заважає мені насолоджуватись костюмом. Він чудово підходить для відображення, а також має складну конструкцію. Зміг зручно розмістити маленьку Залізну людину всередині (кому цікаво, це набір 76206, купував на цьому ж сайті). Стосовно обмеженого позування, то в цьому наборі його якраз таки достатньо, а от погратись сильно так, не вийде.
    Достоинства:
    Можна поєднати зі ще одним набором, а можно демонструвати окремо. Дуже цікаво спостерігати, як він збільшується у міру вашого просування кроками. Впізнаваний експонат, особливо для фанатів марвел.
    Недостатки:
    Деякі з'єднання заслабкі, хоча загалом модель тримається купи.
  • 5.0

    17 лис, 2022
    Загальне домінування цієї моделі LEGO над іншими великими наборами, випущеними LEGO раніше, є фантастичним у висоті, кількості деталей і деталізації. Водночас це створює проблеми з артикуляцією, оскільки такі великі розміри важко виставляти. При цьому верхня частина гарно керується і ті ж пальці можна зігнути в кулак. Врешті я не можу сказати, що не так багато областей, яким бракує структурної цілісності чи деталей. Не кажучи вже про те, що є функції світіння у темряві.
    Достоинства:
    Величезний набір з понад 4000 деталей. Збирати цікаво, майже немає повторів, а кольори змінюються. Як демонстраційний набір - супер, доповнює табличка.
    Недостатки:
    Ноги мааайже не рухаються. Трішки смішна голова.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари