>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

300 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Приготуйтеся до небезпечних пригод та зустрічей із різноманітними мобами у наборі LEGO "Бастіон підземного світу". Але будьте впевнені, Ваші старання будуть добре винагороджені, адже в скрині зберігається безліч скарбів.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21185 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 300 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, бо що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Мешканці бастіону

Нижній світ ще який населений і бастіон аж ніяк не виняток. У цьому наборі є:

  • фігурка головного героя-авантюриста. Це шукач пригод, який має бірюзово-синій скін та окремо шолом та незеритовий меч;
  • магмовий куб. Це ворожий моб, виконаний із бордових та чорних блоків. Очі яскраво-жовті;
  • жорстокий піглін. Ще один ворожий моб є унікальним та обов'язковим мешканцем бастіону. У нього чорний одяг та золота сокира;
  • піглін – нейтральний моб з пекельного біома. Однак якщо у вас немає золотої броні, то може напасти. Виглядає піглін як кнур і одягнений у коричневу сорочку та жовті штани. Зброя – арбалет;
  • страйдер. Доброзичливий моб, який може пересуватися лавою і навіть перевозити героя. Виглядає як червоний куб із двома ногами. Для його приручення у героя є вудка зі спотвореним грибком.

Особливості бастіону

Бастіони – це досить великі споруди, схожі на замок, які можна знайти під час дослідження Нижнього світу. В основному в грі будівлі складаються з базальту і чорнокаменю, можуть бути пекельні камені, магмові камені, кварц і лава. Тому детальки також переважно чорні та оранжеві. У вигляді конструктора LEGO, бастіон займає 9 сантиметрів заввишки, 19 завширшки, 18 завдовжки і наповнений цікавими деталями.

  • Перша особливість – у прямому та переносному сенсі вибухова функція. Встановіть тнт на виступ у бастіоні, натисніть на важіль і верхня частина бастіону злетить у повітря.
  • Друга особливість – безліч аксесуарів та цікавих деталей, частина з яких розміщена на локації, а частина знаходиться у скрині. Серед того, що можна знайти, досліджуючи бастіон у наборі LEGO "Бастіон підземного світу": малиновий корінь, спотворений грибок, позолочений чорний камінь, бородавка пекельна, червоні гриби, смолоскипи душі, зливки золота, руда пекельного золота і вогонь душі. Ну а нагородою за проходження та перемогу над ворожими мобами стане скриня, наповнена уламками незериту, залізною рудою та свинячими відбивними.

Боріться з піглінами, підривайте магмовий куб, катайтеся на страйдері і отримайте безліч цінних предметів в наборі LEGO “Бастіон підземного світу”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    7 лип, 2022
    Мої діти просто у захваті від майнкрафту і лего по-суті дає їм ті ж самі можливості, але у реальному житті. Плюс, відволікає від телефонів. А в такий важкий час особливо хочеться їх трішки відволікти та потішити. Цього разу вони обрали цей набір та планують поєднати його з мостом іфрита, який ми вже мали до цього. З того, що відмічу: відповідність нижньому світу, цікаві+нові фігурки, вибухаюче тнт, можна кататись на страйдері.
    Достоинства:
    По інструкції збирати дуже легко. Класні фігурки, кожна або зі зброєю, або має цікаву особливість. Набір без проблем поєднається з іншими "лавовими" наборами.
    Недостатки:
    Трііішки б цікавішу функцію.
  • 5.0

    7 лип, 2022
    У моїй родині є великі шанувальники Lego та Minecraft, тому ми були дуже раді зібрати цей набір. Деталі високої якості, їх легко з’єднувати та розбирати. Усі мініфігурки виявились для нас нові, окрім пігліна, тому за це окремий плюс. Набір цікаво і будувати, і грати. Є безліч деталей, які мій син бачив у грі. Традиційно, в набір серії додано функцію і це вибух тнт. Не те, щоб це було щось нове для нас, але завжди прикольно, коли щось злітає у повітря))
    Достоинства:
    Деталі якісні, інструкції зрозумілі, тому впорається навіть дитина. Одні з найкращих частин - функція вибуху та магматичний куб, який може рухатися ніби стрибає.
    Недостатки:
    Не впевнений, що буде цікаво тому, хто нічого не чув про майнкрафт.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари