>
В наявності
2199 грн
1700 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

71 шт.
0 шт.
37.8 × 11.8 × 35.4 cm
3+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

З самого малого важливо пояснити дитині, що люди бувають різними, але їх потрібно судити за вчинками, а не за зовнішнім виглядом. Допомогти з цим може набір LEGO "Конструктор людей із сильними емоціями", який розповість про те, що хоч би який вигляд люди мали, вони всі можуть бути хорошими друзями.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10423 був випущений у рамках серії LEGO Duplo. Він містить 71 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 3 років. Тематика набору – збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Duplo відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру деталей, проблем з ними не виникне.

Такі несхожі люди

Не буває однакових людей, але головне пам'ятати, що найчастіше деякі особливості їхньої зовнішності – не їхній свідомий вибір. Саме таку ідею просуває набір ЛЕГО 10423, пропонуючи зібрати 5 фігур людей, яких надалі можна комбінувати на свій смак. Так, елементи ніг можуть бути використані для створення рук, а корпус – допомогти зібрати дитячий візок. Для кожної з них використовуються різнокольорові деталі, що додатково цікаво для дитини.

  • Малюк. Рухаючись за старшинством, перший у наборі маленький хлопчик у білих повзунках із принтом конфетті. У нього синьо-зелений ірокез і соска. Один вираз малюка радісний, у той час як у другому насуплені брови.
  • Дівчинка №1. У неї жовта кофтинка і бузкові штани з широкими стегнами. Чорне волосся забране у високий хвіст, а також дівчинка має родиму пляму на обличчі. Перше її обличчя демонструє радість, а друге – незручність.
  • Дівчинка №2. Подружка одягнена в блакитний костюм. У неї кругле тіло і найдовші ноги. Волосся коричневе та кучеряве. Один вираз обличчя радісний, а другий здивовано реагує на ситуацію, що склалася. 
  • Хлопчик. Для нього з деталей збирається біло-червона кофтинка і худі ноги в блакитних штанях. У нього руде, злегка розпатлане волосся і окуляри. З одного боку голови хлопчик радісний, а з іншого вкрай сумний.
  • Бабуся. У наборі вона носить зелений костюм із рожевим поясом і черевиками. Волосся кучеряве, як в однієї з дівчаток, проте бузкового кольору. Один вираз обличчя посміхається, а другий цілує когось.

Для фігур призначені білі підставки, однак якщо це здається занадто нудним, то їх можна замінити на коліщатка. 

Допоможіть дитині розібратися у власних емоціях і розкажіть про унікальність кожної людини з набором ЛЕГО "Конструктор людей із сильними емоціями".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари