>
В наявності
699 грн
547 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

19 шт.
0 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
828 грн
656 грн
+ =
868 грн
689 грн
+ =
998 грн
799 грн
+ =
848 грн
673 грн
+ =
898 грн
715 грн
+ =
4698 грн
3907 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Веселі пригоди чекають на дитину в наборі LEGO "Потяг тваринок". У компанії кількох збірних тварин, малюк зможе познайомиться з конструктором ЛЕГО і створити власну іграшку.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10412 був випущений в рамках серії LEGO Duplo. Він містить 19 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 1.5 років. Тематика набору – поїзди. 

Особливості серії. Серія LEGO Duplo відкриває для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру деталей, проблем із ними не виникне.

Квартет тварин

Для складання дитині в наборі ЛЕГО 10421 доступно 4 різних тварини. Кожна з них яскрава, деталізована і легко впізнавана. Завдяки цьому можна не тільки прокачувати дрібну моторику, а й створювати цілі казкові історії.

  • Півень. Він збирається всього з декількох деталей. Досить з'єднати кубик-основу, тулуб, хвіст, шию, голову і чубчик. Особливість півня в тому, що його шия пружинна, тому її можна відтягувати і вона буде кумедно розгойдуватися. Також у нього принтоване обличчя, що його оживляє. 
  • Овечка. Другий пасажир збирається з меншої кількості деталей – тільки голова і тулуб. Обидві частини принтовані, тож є не лише сіре тіло та м'ятна шерсть, а й обличчя та спиці для в'язки в передніх копитах.
  • Кінь. Створити жовтого коня можна за допомогою цільної деталі для передніх і задніх копит, шиї та голови з гривою. Принтоване обличчя відображає щастя. За бажання, коня можна легко переробити на пегаса – достатньо додати червоні деталі крил на спину.
  • Корова. Вона в наборі збирається аналогічно з овечкою, тож потрібно з'єднати лише голову та тіло. Сама вона біла, із сірими цятками, дзвіночком і невеликою прикрасою з жовтих квітів. Також для корови передбачена спеціальна червона підставка для сидіння.

Поїздка на поїзді

Тварини в наборі вирушають у гості до корови, тому після складання їх усіх, можна перейти до подорожі. Для цього кожна фігурка встановлюється на кольоровому вагончику з обертовими колесами. Далі є можливість їх послідовно з'єднати. За задумом, тварини розташовані в поїзді так: півень, овечка, кінь і поруч чекає корова. Однак кріплення у вагонів є як спереду, так і ззаду, тому їх можна розташувати в будь-якому порядку. 

Познайомте дитину з дружною компанією тварин у наборі ЛЕГО "Потяг тваринок" і влаштуйте пригоди, катаючи їх усіх на паровозі. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 лют, 2024
    Звичайно, зі сторони дорослого важко оцінювати цей набір. Однак якщо дитина грається і постійно тільки просить тваринок, то напевно він заслуговує на найвищу оцінку. Загалом набір максимально простий - збираються тварини і ставляться на вагони. Далі їх можна катати, переставляти, вивчати кольори, рахувати. Вони кольорові та яскраві, тож миттєво привертають увагу. Кожна з деталей великого розміру, тож хвилюватися можна лише, що дитина їх оближе.
    Достоинства:
    Великі, яскраві, кольорові деталі. Впізнавані тварини, які дитина може знати з року-двух. Окрім суто збірки, їх можна поставити на деталі з колесами і возити.
    Недостатки:
    Мінусів немає, набір просто має власну аудиторію.

Рекомендуємо подивитися ці товари