>
В наявності
1149 грн
894 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

328 шт.
2 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зазирніть за лаштунки світових перегонів, коли перед заїздом машину доставляють до треку за допомогою автовозу. Набір LEGO "Автомобіль для перегонів й автовоз" надає обидві машини, а також їхніх водіїв. А після доставки машини на місце, ніхто не завадить випробувати її в домашніх перегонах.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60406 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 328 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурки водіїв

У набір ЛЕГО 60406 додано 2 мініфігурки, і обидві вони є водіями. З різницею в тому, що чоловік водить автовоз, а дівчина - гоночний автомобіль:

  • чоловік. Він одягнений у бірюзову футболку з принтом птаха, чорну куртку, сині штани і має коричневу кепку на голові;
  • дівчина. На ній гоночний костюм, що складається з темно-сірого верху і чорних штанів. Також на костюмі присутні невеликі бірюзові з рожевими вставки та логотип птаха. Більша версія логотипу надрукована на спині. У той час, як у чоловіка є кепка, у неї чорний шолом із прозорим забралом, що піднімається.

Збірні машини

Оскільки автомобілів у цьому наборі 2, то і їх збирання розділене на 2 інструкції. Створювати їх самостійно або розділити процес з кимось - вирішувати можна на свій розсуд. 

Перший буклет сфокусований на складанні гоночного автомобіля із заниженою підвіскою. Він виконаний у кольорах команди: чорний, рожевий і бірюзовий. На їхньому тлі якісно виділяються жовті та червоні фари. Готова машина розрахована на 1 мініфігурку за кермом, куди вона може потрапити через дах, що знімається. Також у неї регульований спойлер. Другий буклет допомагає зібрати автовоз. Використовуючи деталі аналогічний кольорів, формується основа автомобіля, його кабіна і платформа. Мініфігурка може сісти за кермо, знявши дах кабіни. На платформу встановлюються спеціальні пірамідки, які фіксують гоночний автомобіль. Коли автовоз прибуває на місце, платформу можна нахилити вниз і автомобіль плавно з'їде.

Встановлюйте гоночний автомобіль на платформі автовозу і вирушайте підкорювати найближчий трек в наборі конструктора ЛЕГО "Автомобіль для перегонів й автовоз".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари