>
В наявності
6999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

521 шт.
5 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Хочете стати щасливим володарем унікального конструктора за мотивами популярного мультсеріалу? Тоді набір LEGO NINJAGO Вулканічне лігво Гармадона 70631 – це ідеальний вибір! Допоможіть ніндзі Зейну пробратися в укриття підступного лиходія і здобути над ним перемогу. Відправляйтеся на зустріч містичним і захоплюючим пригодам! 

Опис

Раритетний конструктор Вулканічне лігво Гармадона 70631 із серії LEGO NINJAGO був створений на основі улюбленого багатьма серіалу про сміливих і бойових ніндзя. Персонажі і конструкції з набору, випущеного в 2017 році, максимально схожі на ті, що можна побачити в ЛЕГО-коміксах. 

Унікальний конструктор від датської корпорації дає можливість зібрати точну копію лігва лиходія Гармадона. Комплектація включає 521 «цеглинку», п'ять мініатюрних рухомих фігурок і додаткові аксесуари. Набір рекомендується «будівельникам» від 8 років і більше. Габарити готової конструкції складають 26/31/16 см (висота, ширина, глибина).

Особливості

Розглянемо ряд особливостей ігрового набору LEGO NINJAGO Вулканічне лігво Гармадона (70631):

  1. Основна споруда включає тронний зал головного лиходія, розташований на вершині страхітливого вулкана. 
  2. Усередині криється будівельна зона з функцією підриву стіни, спеціальний механізм для запуску мініфігурок на вершині вулкана, сучасна комп'ютерна лабораторія із лютою охороною, а також спеціальний підйомний кран для фігурки акули. 
  3. Ще в коробці можна знайти дрон-ракушку і призначений для його запуску, спеціальний майданчик.  
  4. У наборі переважають чорний, сірий і помаранчевий кольори «цеглинок», для основи є сині опорні плити, яким відведена роль водойми. 
  5. Вхід в лігво виконаний у вигляді обличчя лиходія Гармадона.
  6. Серед аксесуарів раритетного конструктора: акваріум з рибками, велике сидіння, горщик, чайник, стійка для зброї персонажів і так далі. 
  7. Набір включає 5 мініфігурок: 
  • злий, підступний Гармадон з посохом і катаною в руках;
  • хоробрий Зейн, озброєний луком і колчаном зі стрілами;
  • генерал №1 з трикутним гострим кинджалом;
  • бородатий вчений Стів;
  • воїн-ніндзя Чотириокий з гострим списом.

Окрім класичної друкованої інструкції, існує спеціальний додаток LEGO Builder. Його необхідно встановити на телефон, планшет або комп'ютер, щоб спростити процес складання і зробити його більш цікавим. За допомогою цифрового алгоритму з'явиться можливість збільшити / зменшити розміри конструкції, детально розглянути її в 3D-режимі, обертати на всі боки, покращувати і зберігати. 

Поспішайте придбати унікальний набір LEGO NINJAGO Вулканічне лігво Гармадона (70631) в нашому магазині. Насолоджуйтеся дивовижними пригодами разом з улюбленими героями мультфільму вже зараз! Дивовижні пригоди і улюблені персонажі чекають саме вас!

  • 5.0

    7 лис, 2023
    Лігво вулкана Гармадона абсолютно величезне у мультсеріалі. Розробити модель, яка відображає суть локації у відносно малому масштабі, мабуть, було важко. На щастя, я вважаю, що дизайнер впорався дуже добре, знайшовши місце для кількох веселих ігрових елементів, а також для всіх основних кімнат та загадок. Одна з таких - конструювання малесенької піраньї. Вибір мініфігурок також цілком задовільний, хоча база виглядає дещо порожньою без пари додаткових прислужників Гармадона. Трохи більше деталей на зворотному боці також було б бажано, але я думаю, що дизайнер знайшов гарний баланс між розміром і деталями, враховуючи ціну.
    Достоинства:
    Набір пропонує п'ять добре надрукованих і цікавих мініфігурок. Три основні зони для позування та демонстрації, а також добре оформлений підвальний рівень. Функція запуску мініфігурок працює ефективно. Це чудовий набір для початку колекції Ніндзяго, тому що в ньому є Гармадон і принаймні один ніндзя.
    Недостатки:
    Прям в ідеалі, можна було б додати більше фігурок та деталей на звороті.
  • 5.0

    7 лис, 2023
    Очікується, що справжній лиходій має відповідне лігво. Вулканське лігво Гармадона точно підходить у цьому відношенні, показуючи смертоносних акул, потоки розплавленої лави та страхітливий образ лиходія у скелі. Його відкритий дизайн ідеально підходить для демонстрації, і є багато місця для розміщення мініфігурок на різних рівнях. Вчені Гармадона постійно розробляють нові транспортні засоби та зброю, тому приємно бачити лабораторію. Нові транспортні засоби та зброя розробляються в лабораторії, але їх необхідно побудувати з іншого боку бази. У цій промисловій зоні є верстак із гайковим ключем, а також деталі та інструкції для виготовлення ракети. Гармадон видає команди з розкішної кімнати біля вершини вулкана. Злі лігва часто населяють акули, тому в цей набір входить акула з відкритими щелепами. Базу також патрулює маленький літаючий робот, схожий на молюска. Мініфігурок 5 штук, але принти простіші за сучасні, що легко пояснюється тим, що набору вже років 5. Особливо в них мені сподобались маски акул та восьминогів.
    Достоинства:
    Доволі детально пропрацьоване лігво лиходія, з різними кімнатами та зловісними деталями захисту. Обертання шестерень призводить до того, що частина стіни розривається і ніндзя можуть потрапити всередину. Жовтий кран може хапати акулу. Мініфурки мають деталі костюмів.
    Недостатки:
    Нижній поверх, очевидно, у воді. У такому разі хотілося б більшої текстури хвиль.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари