>
В наявності
27999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 553 шт.
13 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
12+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
31398 грн
30855 грн
+ =
34798 грн
31943 грн
+ =
31998 грн
31359 грн
+ =
34998 грн
33879 грн
+ =
40498 грн
38499 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Раритетний набір Порт Ніндзяго Сіті 70657 з серії LEGO NINJAGO побачив світ в 2018 році. Автори конструктора, створеного за мотивами популярного мультсеріалу, запрошують зануритися в світ магії і пригод, який тісно переплетений з азіатської загадковою культурою. Які ж приємні сюрпризи очікують нас в коробці? 

Опис

Оригінальний конструктор LEGO NINJAGO Порт Ніндзяго Сіті (70657) поєднує в собі рідкісні, красиві деталі, прикрашені незвичайними архітектурними стилями. Велика і захоплююча конструкція доповнена різними мініфігуркамі, характерними аксесуарами. Набір від датської компанії розрахований на вік від 12 років. У ньому 3553 деталей плюс 13 мініатюрних фігурок з популярного мультсеріалу про пригоди воїнів-ніндзя.

Особливості

Порт Ніндзяго Сіті 70657 із серії LEGO NINJAGO – унікальний набір, зі своїми особливостями і нюансами. Давайте познайомимося з ним ближче.

  1. Основна конструкція з «цеглинок» – це локація Старий Світ, що має два рівня. Порт збирається таким чином, що від'єднувати деталі для потрапляння всередину нього не складе труднощів. Габарити готової моделі: 37/38/25 см (висота, ширина і глибина). 
  2. На нижньому поверсі будівлі розташована імітація води, на ній човен, недалеко кран і бочки. У затишному провулку можна побачити майстерню скульптора з красивою статуєю та продуктову крамницю. 
  3. Верхній ярус розмістив в собі будинки для персонажів. Тут зустрічаються кімнати різних стилів, наприклад, житло дослідника або чайна. Газетний стенд, білборди виглядають як справжні. 
  4. В оригінальному ЛЕГО-наборі багато додаткових предметів, аксесуарів: чайник з чашкою, глобус, мобільний телефон, духовка, двох'ярусне ліжко, бензопила, молоток, чотири катани і меч, телевізор, раковина, ваги і багато іншого.

Мініфігурки

Комплектація включає 13 мініатюрних фігурок:

  • Майстер Ллойд Гармадон (Зелений ніндзя) – один з найпопулярніших персонажів із серії LEGO NINJAGO. Одягнений в костюм чорного кольору з зеленими вставками;
  • Коул (Чорний ніндзя, Майстер Землі). В даному наборі одягнений в звичайний цивільний одяг, замість бойової амуніції;
  • Рядовий Голкопуз – унікальний персонаж з характерним помаранчевим головним убором з колючками;
  • Гармадон – хитрий головний лиходій з чотирма руками. Він одягнений у важку броню, шолом і озброєний мечами-катанами;
  • Дарет – персонаж з коротких епізодів мультфільму. Одягнений в чорний костюм з драконом на спині.
  • Чад – хлопчик в шкільній синій формі;
  • Рунде – персонаж в халаті коричневого кольору, з пояса якого звисає невеликий мішечок;
  • Ліл Нельсон – самопроголошений Фіолетовий ніндзя, в тренувальному костюмі білого кольору;
  • Містейк – жінка похилого віку, власниця чайної крамниці. Вона вміє міняти вигляд;
  • Бетсі – дівчина в зеленому одязі з малюком на руках;
  • Чан Конг-Санг – хлопець в коричневій сорочці і брюках;
  • Ранмі і Ранджі – жінки в традиційних східних халатах. Вони знайомі власникам ранніх наборів серії LEGO NINJAGO.

Унікальний, великий конструктор LEGO Ninjago Порт Ніндзяго Сіті (70657) можна замовити в нашому-інтернет магазині за дуже привабливою ціною. Не варто зволікати, включайте уяву і вирушайте за пригодами вже сьогодні!

  • 5.0

    8 лис, 2023
    Я люблю ці модульні будівлі в стилі Ninjago майже так само, як і саму модульну серію Creator Expert. Цей конструктор з легкістю відповідає місту Ніндзяго з усіма його деталями. Я знову насолоджувався рухомими речами, такими як працюючий автомат з газованою водою та додзьо. Порт доволі великий, є невеликий ринок з фруктами і куркою, яка готується. Так само деталізовані і кімнати як для дослідника з його картами. Єдине, до чого я можу причепитися - це саме різниця в розмірах. Він доволі довгий, але низький. Мені б хотілося, щоб він мав ще один поверх, щоб виглядати краще. В іншому, це блискучий набір.
    Достоинства:
    Різноманітні кімнати, від особистих до місця чаювання. Вони модульні, тому легко переставляються. Зона ринку над водою. Маленький кран для завантаження човна і сам човен з можливістю завантажити коробками/фруктами. Є роздільник деталей.
    Недостатки:
    Різниця у розмірах.
  • 5.0

    8 лис, 2023
    Люблю цей набір, і він ідеально поєднується з містом ніндзяго. Кольорова гама та елементи декору просто фантастичні. Мені подобається, як поверхи вирівнюються, все це дуже деталізовано і у японському стилі. Що ще цікаво - як цікаво використовуються елементи LEGO для побудови таких елементів, як дах у стилі пагоди. Модульний стиль побудови кімнат також дозволить збирати будівлі по-різному, якщо маєте трішки фантазії та деталей. Ще й велика кількість мініфігурок (13 штук!) завжди підвищує крутість.
    Достоинства:
    Стильна збірка у японському стилі, яка сподобається будь-якому фанату східної атмосфери. Будівлі збираються з маленьких деталей, які потім закріплюються. Гарно відтворена вода. Дуже багато мініфігурок, що справді створює враження метушливого місця.
    Недостатки:
    Нудно збирати одні й ті ж фігурки Ллойда і Гармадона знову і знову. Забагато наліпок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари