>
В наявності
6799 грн
3996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 029 шт.
6 шт.
37.5 × 8.9 × 37.5 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8998 грн
5844 грн
+ =
10798 грн
7356 грн
+ =
13998 грн
10044 грн
+ =
9498 грн
6264 грн
+ =
11098 грн
7608 грн
+ =
16298 грн
11976 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Конструктор Храм енергетичних ядер дракона (71795) із серії LEGO NINJAGO запрошує вирушити у захоплюючу пригоду з персонажами відомого мультсеріалу. Вирушайте до загадкового лісу, захищайте фантастичний світ від підступних ворогів, станьте новим героєм!

Опис

Набір Храм енергетичних ядер дракона (71795) призначений для вікової категорії від 8 років. У ньому 1029 деталей, з яких можна створити велику демонстраційну/ігрову конструкцію.

Чотириповерхова будівля має модульну структуру, що розширює можливості для ігрового процесу та його налаштування. Храм обрамляють гілки чарівного дерева. На його вершині розташований один із загадкових елементів енергетичного ядра дракона, за який наші воїни-ніндзя битимуться.

Частини будівлі можна міняти місцями, будувати різноманітні макети, створювати ексклюзивний чарівний світ Ніндзяго, не виходячи з дому. На кожному поверсі на героїв чекають підступні пастки: балкон, що провалюється, дерева, які руйнуються, падаюча статуя.

Також усередині Храму є тюремна камера для ворогів, міст, що повертається, потайна кімната, а також вежа з гвинтовими сходами.

В ігровому конструкторі можна знайти шість мініфігурок:

  • Лорд Рас, озброєний золотим бойовим молотом;
  • Дух Храму з мечем;
  • Імператриця Беатрікс із мечем Імперії;
  • воїни-ніндзя: Кай, Коул, Нія (у кожного в руках по дві золоті катани).

Особливості

Храм енергетичних ядер дракона (71795) з лінійки LEGO NINJAGO має ряд плюсів:

  1. Безперечна якість продукції датської корпорації. Понад 60 років «цеглинки» виготовляють відповідно до міжнародних стандартів якості! Всі деталі відмінно поєднуються між собою, не пошкоджуються, не вигоряють на сонці. Їх виготовляють із нетоксичного, безпечного для здоров'я пластику.
  2. Конструктор розвиває творче, креативне мислення та дрібну моторику.
  3. Наявність покрокової, яскравої інструкції, яка допомагає при складанні цікавого ігрового світу.
  4. За допомогою спеціальної програми LEGO Builder відкриваються нові, корисні можливості. Можна збільшувати/зменшувати у розмірах побудовані моделі, розглядати їх у 3D-режимі, зберігати створені набори, відстежувати прогрес розвитку конструкції.

Бажаєте стати учасником легендарної битви за чарівний Храм, відтворити сцени з мультсеріалу, розкрити всі таємниці та вирішити головоломки? Тоді купуйте набір у нашому магазині, включайте фантазію та вирушайте у світ пригод!

  • 5.0

    31 сер, 2023
    Чомусь цей набір хоча і вийшов ще у червні 2023 року, трішки спізнився на сайт та й не здобув сильної популярності, а даремно, ох як даремно. Це один з кращих наборів, які я бачив за останній час. Не фанат ніндзя, однак передивившись огляди зрозумів, що треба. Дійсно дуже стильний азійський храм, доволі високий та витончений. Знизу та сбоку невеликі гілочки дерева, однак поряд найкраще - велике дерево, поєднане з храмом. Те, як на невеличкій платформі можна поставити одну фігурку, а іншу поряд - на мосту, просто шик. І зрештою ту платформу можна і скинути. З такого найбільш примітного (щоб не займати багато часу та довго не цокотіти по клавіатурі) відмічу саме ядро дракона та ексклюзивну мініфігурку Духа храму.
    Достоинства:
    Стильний храм з пастками, розташованими всередині та поблизу. Головна цінність - ядро енергії дракона насправді гарно виглядає. Наявна ексклюзивна мініфігурка. Золота зброя - одних тільки катан 6 штук.
    Недостатки:
    Мені власне все подобається, якщо щось зміниться - допишу окремо.
  • 5.0

    31 сер, 2023
    Дивлячись лише на малюнок коробки, я трохи хвилювався, що витончений храм буде крихким, але дизайнер додав достатньо балок Technic, щоб створити міцну, придатну для гри модель. Цегляні ворота з темно-синьою «хвилею» над ними виглядають приголомшливо. Усередині храму ми знаходимо статую Духа Храму, а поруч — технічне спорядження. Поверхом вище знаходиться об’єкт, який шукають ніндзя, а саме ядро ​​енергії дракона. Балкон на дереві виглядає як дуже романтичне місце, якби це був трішки інший набір. Взагалі, якби не зброя та потенційно небезпечні для життя пастки, це виглядає як дуже спокійне місце для медитації. У наборі є 3 ніндзя: Нія, Коул і Кай, також Дух храму, Беатрікс і лорд Рас. Дух храму взагалі поза конкуренцією, для мене це одна з кращих фігурок року.
    Достоинства:
    Набір більший, вищий, міцніший, ніж я початково очікував. Дерево дуже круто поєднано з храмом, техніка прям на висоті. Всі 6 мініфігурок класні, але Дух все ж найкращий. Легко доповнить Азійську, чи просто лісову тематику, не кажучи вже про поєднання з іншими наборами серії.
    Недостатки:
    Ех, такі гарні візерунки і виготовлені як наліпки...
  • 5.0

    31 сер, 2023
    Цей набір несподівано великий і складний. Коли я вперше побачив його, я подумав, що він чудово виглядає з крутими мініфігурками, очікуючи, що конструкція буде схожа на збірку для локації середнього розміру. Виявляється, цей набір досить високий, з відповідною складністю збірки. Набір оснащений чудовими функціями та деталями для дії, хоча одна з них (невелика скринька з ліхтарем) насправді не робить нічого, окрім переміщення з боку в бік. Але це не настільки значимо, загальні характеристики та деталі перевершують цей маленький недолік. Особливо мені подобається колодязь і місток, що з’єднує стовбур і храм та новий спосіб побудови деяких дахів. Крім того, 6 мініфігурок чудові! Набори Ninjago часто постачаються з крутим лиходієм!
    Достоинства:
    Конструкція чудового вигляду і напрочуд велика! Процес будівництва набагато складніший, ніж здається, з новими техніками. Деякі чудові деталі та поєднання, особливо міст між стовбуром та храмом. Чудовий вибір мініфігурок.
    Недостатки:
    Без знижки може коштувати дорогувато.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари