>
В наявності
779 грн
603 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

209 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
928 грн
729 грн
+ =
1078 грн
855 грн
+ =
1178 грн
939 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Сора, як Майстер технологій і винахідниця, воліє боротися з кланом Кігтів у свій спосіб – використовуючи передового робота з набору LEGO "Робот технічної стихії Сори".

 Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71807 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 209 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору – роботи.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Усе це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною.

Сора проти вовка

У наборі ЛЕГО 71807 з'являється 2 мініфігурки, які є противниками:

  1. Сора. Вона одягнена в біле кімоно із золотими, рожевими і синіми деталями, які разом надають йому високотехнологічний зовнішній вигляд. Ліва рука броньована, через що золота. У мініфігурки є деталь маски, що закриває рот і 2 золоті катани.
  2. Воїн кіготь у масці вовка. Другий персонаж одягнений у синє кімоно з фіолетовими і блакитними акцентами. За спиною у нього закріплюється прозора деталь для подальшого додавання чорних збірних крил, які зможуть обертатися. Також є знімна маска вовка і сірі кігті.

Складання робота для Сори

Перед створенням робота, інструкція пропонує звернути увагу на додаткову збірку моделі – квітучу сакуру. Для цього на синю основу встановлюються деталі чорного стовбура і прозорий штифт. До них прикріплюються кілька деталей рожевого листя. 

Після невеликого розігріву можна переходити до робота. Він створюється з ядра тулуба, в якому використовуються основні кольори всієї збірки - білий, рожевий, синій і сірий. Перевернувши зібраний тулуб на спину, до нього приєднуються ноги, стегна яких частково закриті золотою бронею. Завдяки шарнірам, вони можуть крутитися в різні боки в ділянці стегна і ступні.

Коліна заздалегідь зафіксовані в злегка зігнутому положенні. Після ніг, увагу приділяють рукам. Вони можуть повертатися в плечі і розтискати пальці. Катани, які може тримати мініфігурка, закріплюються збоку, а також розміщуються висувні леза. У правій руці робот тримає подвійний меч, а в лівій – лезо, що обертається. Щоб завершити складання, необхідно відкрити нагрудник і посадити всередину мініфігурку. 

Комбінування роботів

Деталі робота з цього набору сумісні з ще двома роботами, представленими в інших комплектах. Знімні руки, ноги і тулуб можна комбінувати з деталями з наборів: 

  1. LEGO NINJAGO Робот земної стихії Коула (71806);
  2. LEGO NINJAGO Робот вогняної стихії Кая (71808)

Використовуйте винахідливість Сори та своє вміння збирати конструктор для боротьби з ворогами ніндзя в наборі ЛЕГО "Робот технічної стихії Сори".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари