>
Уточнити наявність у постачальника
6499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 190 шт.
8 шт.
37.3 × 9.1 × 35 cm
9+
0 шт.

Опис

Коли йдеться про ніндзя, одна з перших асоціацій, що спадає на думку, - додзьо, в якому воїни можуть тренуватися, готуючись до чергової битви зі зміями, скелетами, привидами або іншими ворогами. Однак набір LEGO "Додзьо тіней у вовчій масці" змінює усталений звичай, представляючи противникам місце для тренувань.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71813 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 1190 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Усе це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Мініфігурки-персонажі мультсеріалу

У набір ЛЕГО 71813 додано 8 мініфігурок, які є головними дійовими особами мультсеріалу "Ніндзяго: Повстання драконів". Всіх їх можна розділити на 2 групи:

  • ніндзя. Серед них Зейн, Джей, Ллойл і Кай. Кожна з мініфігурок одягнена в костюм під колір своєї стихії і має принти у вигляді спорядження для скелелазіння, як-от карабіни та мотузки. Ці ж принти продовжуються і на спині. Додатковими деталями виступають наплічні елементи для масок, шоломи та тримачі мечів. Усі ніндзя мають двосторонні вирази облич;
  • члени клану Вовків. В якості супротивників виступають Джордана, Лорд Рас, Сіндер і воїн клану. Усі члени клану Вовка мають різні темно-сині, срібні та фіолетові принти на деталях обладунків і кімоно. У Лорда Раса цільна голова шаблезубого тигра, тоді як маску воїна можна зняти. Джордана і Сіндер можуть по різному реагувати на ситуації, завдяки двостороннім головам.

Місце для тренування і битви

За збігом обставин, додзьо для тренувань у наборі відразу виступає полем для битви. Збірка починається з квадратної тренувальної арени. Вона прикрашена кігтями різних розмірів і має прозорі решітки, що дають змогу провести битву між будь-якими двома мініфігурками. Далі увага переходить до одного з чорних дерев зі, встановленою біля підніжжя, стійкою зі зброєю та лівою колоною додзьо. Права колона являє собою темно-сіру кам'яну конструкцію з отворами для кріплення виступів скель. В основі також є місце, де можна заховати меч за шарнірною кам'яною секцією. 

Другий поверх - це пластина з люком посередині. Кімната деталізується за допомогою столу для чаювання, місця для заточування зброї, лавок, гобеленів із зображенням різних сцен. Із зовнішнього боку додається велика голова вовка з пащею, що відкривається, з якої на ланцюгах звисає жовтий диск. Конструкція закінчується двома рівнями синіх дахів із рогами та великим радаром кривавого місяця. Остання збірна модель набору - друге дерево з рожевим і блакитним листям.

Підгляньте, як проходять тренування у клану Вовків і, дізнавшись їхні слабкі сторони, нападайте на них разом із ніндзя в наборі ЛЕГО " Додзьо тіней у вовчій масці".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари