>
Уточнити наявність у постачальника
3349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

526 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
10+
0 шт.
4.7

Опис

Набір LEGO "Земля та Місяць на орбіті" переносить серію конструктора LEGO Technic з міських вулиць і гоночних треків у відкритий космос. Він пропонує зібрати модель Землі та Сонця, а також дізнатися про їхній рух.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42179 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 526 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для дітей від 10 років. Тематика набору - космос. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Ділянка Сонячної системи з конструктора ЛЕГО

Ще навіть не переходячи до самої збірки або опису Сонячної системи, можна відзначити головну особливість набору ЛЕГО 42179. Вона полягає у виборі моделі для комплекту - це перший набір серії, пов'язаний з космосом, але не з космічною технікою. І якщо точніше, в ньому можна зібрати ділянку Сонячної системи, що складається з Сонця, Землі і Місяця. Усі вони об'єднані єдиною конструкцією, що сформована з безлічі технічних деталей. 

Основою моделі виступає підставка для Сонця, встановлена на гумових шинах для стійкості. Усередині підставки є безліч механізмів і шестерень, які згодом будуть рухатися. Нагорі встановлена сама жовта сфера Сонця. Збоку підставки відходить стріла, з такою ж кількістю механізмів усередині, а закінчується меншою основою. На ній, під кутом, розташована модель Землі, а поруч маленький Місяць. Повні розміри сягають 24 сантиметри заввишки, 33 завдовжки та 18 завширшки.

Рух небесних тіл

Незважаючи на захопливу технічну збірку, на ній усе не закінчується. Якоюсь мірою, закінчивши створення Сонячної системи, починається найцікавіше, адже її можна привести в рух. Обертаючи золотистий колінчастий вал, розташований збоку підставки для Сонця, можна вивчити переміщення небесних тіл. Коли вал обертається, паралельно:

  • повільно повертається Сонце навколо власної осі;
  • швидко крутиться Земля, також навколо власної осі;
  • Місяць обертається навколо Землі;
  • Земля з Місяцем поступово переміщується навколо Сонця.

Крім розуміння, що таке рух по орбіті, можна також дослідити, як це впливає на зміну місяців року. Вони відображені у вигляді наклейок на одному з рожевих кілець в основі підставки для Сонця. З рухом Землі навколо, золота деталь показує, який це місяць. Але й на цьому не все, адже наліпки на кільці в підставці для Землі, показують фази Місяця.

Любителі вивчення космосу і просто допитливі особистості не пропустять набір ЛЕГО "Земля та Місяць на орбіті" з працюючою частиною Сонячної системи.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    9 бер, 2024
    Я люблю все космічне, і можливість побудувати репрезентацію цього третього космічного тіла від Сонця, на якому ми живемо, і побачити його в русі, була дуже приємною. Крім того, з точки зору вільного конструювання, це також чудова коробка з деталями для створення чогось власного. Набір гарний, але моя планета Земля і Місяць занадто важкі і постійно нахиляють сонячну секцію, і щоразу, коли я ставлю її на полицю, здається, що вона перекинеться і впаде на підлогу. Я не думаю, що розподіл ваги було правильно розраховано для цієї моделі. Спробую покращити це самостійно, але трішки прикро, що я маю це робити.
    Достоинства:
    Набір з комічною тематикою, що є більш рідкісним, порівняно з автомобілями і важкою технікою. Багато різних деталей, тим більше якщо хочете збирати щось власне. Хоча набори серії часто не про кольори, але мені сподобалась Земля. Сподобалось рухати всю систему.
    Недостатки:
    "Рука" зі Землею та Місяцем трохи переважує основну секцію.
  • 5.0

    9 бер, 2024
    Этот набор - одна из новинок марта 2024 года. Хотя я не собирал их все, я уверенно могу сказать, что этот - один из лучших. Он исследует совершенно новую тему для официального набора LEGO Technic. Почти каждый набор LEGO Technic основан на каком-либо транспортном средстве, а здесь это функциональная модель Солнечной системы. Единственное, первоначально мне показалось, что в наборе используются принты, а по итогу это оказались наклейки. А так, это интересная сборка, с правильными пропорциями и возможностью познавательно провести время, исследуя скорость вращения.
    Достоинства:
    Новая ниша для конкретной серии, что не может не радовать. Даже черная подставка выглядит неплохо, если рассматривать набор как научною модель. Все правильно вращается и можно даже изучить фазы, времена года и так далее.
    Недостатки:
    Принты оказались наклейками.
  • 5.0

    9 бер, 2024
    Деякі з нас вже давно просили про такий набір. Деякі навіть робили власні моделі. Настав час конструкторам LEGO спробувати щось нове і конструктор не розчарував. Можливо, вам цікаво, чи модель точна? Але я не можу дати 100%-ву відповідь. Якщо ви дуже ретельно все вирівняєте і крутитимете кривошип з розумною швидкістю, то так, вона напрочуд точна. Враховуючи, що це зроблено в рамках обмежень LEGO, це справжній подвиг, який заслуговує на похвалу. Але я також помітив і недолік. Якщо ви прокручуєте кривошип якомога швидше, може виникнути невелике прослизання, яке згодом потрібно вирівнювати.
    Достоинства:
    Створюючи набір, усвідомлюєш важливість інструкції, адже один крок і модель може не спрацювати. Коли все готово, одночасно відбувається декілька обертань. Можна використовувати власний двигун для автоматизації цього процесу.
    Недостатки:
    Не варто намагатися надто швидко обертати.

Рекомендуємо подивитися ці товари