>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 134 шт.
0 шт.
48 × 9 × 28 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Усім відомо, що з вогнем гратися не можна. Але іноді пожежі трапляються не з вини людей, і коли таке відбувається на великій території, то на допомогу може прийти спеціальний літак, що скидає воду. Зберіть модель такого транспортного засобу в наборі LEGO "Пожежний літак". 

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42152 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 1134 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 10 років. Тематика набору - літак. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту. 

Складання пожежного літака

Щоб повністю зібрати літак потрібно понад 1000 деталей, які попередньо відсортовані на 4 пакетики для зручного пошуку. Створення починається з середини - спочатку із сірих і кольорових деталей Technic формується ядро, до якого додаються зовнішні деталі та косметичні елементи. Якщо для виконання кроку потрібно використати кілька деталей, то такий момент наближається в інструкції, даючи змогу уважно розглянути елементи та допомагаючи не помилитися. 

Коли складання закінчено, літак досягає 18 сантиметрів заввишки, 59 завдовжки та 60 завширшки. Кольори - червоний з жовтим відповідають забарвленням пожежних служб у більшості країн, а також службі допомоги LEGO City. Водночас літак не заснований на конкретному ліцензійному літаку, який би існував у справжньому світі. 

Додані в набір функції

Набори серії вирізняються не тільки схожістю зі справжнім транспортом, але також і доданими функціями, які на крапельку наближають до керування справжніми механізмами. У наборі ЛЕГО 42152 таких функцій 4:

  • головною особливістю набору є спусковий гачок під передньою частиною літака, який можна потягнути назад, щоб розкрутити пропелери. Механізм особливо підходить для взаємодії, коли транспортний засіб перебуває в руках;
  • якщо передня частина запускає пропелери, то задня може відкрити люк і скинути блакитні детальки - воду ззаду, щоб "загасити" вогонь;
  • робоче шасі, що дає змогу повністю скласти колеса в корпус літака. При цьому коли колеса виставлені, літак може стійко стояти на поверхні і демонструватися;
  • рухливі хвостові закрилки дають змогу трохи змінювати кут нахилу кінчика хвоста літака. 

Відчуйте себе в ролі доблесного рятувальника, який за першим покликом сідає в кабіну літака і вирушає гасити вогонь у наборі ЛЕГО "Пожежний літак". Паралельно з цим набір з легкістю познайомить з особливостями серії і порадує функціями. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 бер, 2023
    Літак яскравий і серед березневих наборів саме він привернув мою увагу. Тому він опинився у корзині, поряд із морквиною для вирощування (для сина). Нічогенький перелік, на секунду подумав, що ж думають люди, які працюють у магазині та отримують такі замовлення. Але менше з тим, отримавши набори я жодного разу не пошкодував. Збірку літака не можу назвати легкою. Вона почалася з середини і ніби обросла деталями. Особливо цікаво стало у момент, коли почали використовуватись яскраві червоні та жовті деталі. Я до цього не складав набори цієї серії, тому більшість кроків мене здивували, як і кінцевий результат. 60 сантиметрів у довжину, ці пропелери, навіть блакитні деталі води - усе класно. І щоб не розтягувати, набір супер і цей мій вердикт.
    Достоинства:
    Унікальні деталі, які не зустрінеш у інших серіях. Точно так само з техніками збирання та функціями. Збірка займає не одну годину. Наприкінці ця модель літака - велика, детальна та схожа на справжній транспортний засіб.
    Недостатки:
    Надто важкий для гри, проте якраз для демонстрації, що у цьому випадку дорівнює яскравому акценту у кімнаті.
    • 18 бер, 2023
      Доброго дня. Отримуючи такі замовлення, думаємо як би найкраще догодити і Вам, і Вашій дитині. А потім тішимося з таких відгуків, як цей, оскільки місія успішно завершена. Звертайтеся ще, будемо раді продовжити Вашу насолоду іншими наборами.
  • 5.0

    18 бер, 2023
    Враховуючи його масивні розміри, я думав, що літак буде коштувати більше. Тому коли він з’явився на сайті по такій ціні я не роздумуючи клікнув на купити. Зібравши, можу констатувати - це один з найцікавіших наборів LEGO Technic за останній час. Я доволі давно бачив літак із працюючим шасі. І хоча воно не автоматичне, а ручне, з деяким тренуванням я навчився із ним вправлятися. Хоча все ж надаю перевагу виставленим колесам. Якщо вас бентежить неліцензійність набору, то не хвилюйтесь, модель і без того є цікавим досвідом, який ви можете розділити на кілька днів завдяки тривалому часу складання.
    Достоинства:
    Рідкісний тип транспортного засобу для LEGO Technic і один з найповніших гвинтових літаків. Веселі, функціональні та продумані функції. Гарна цінність, зважаючи на розміри та додані функції.
    Недостатки:
    Останні пакети містять надто багато деталей, тому їх варто було розділити. Вручну шасі складається повільно.
  • 5.0

    18 бер, 2023
    Літак насправді, як і вказано у описі, є неліцензійним. Найближчий аналог, що я можу згадати - це Dash 8, який використовується у Франції для пожежогасіння (або кольорами Canadair CL-215). У серії більше техніки та автомобілів, тому літак додає бажаного різноманіття. Висувне шасі, робоче хвостове кермо, пропелери, які обертаються, коли модель штовхають по підлозі (з втягнутим шасі), і важіль для скидання "води" - всі ці функції зробили літак бажаною покупкою для мене. Проте мене змогли здивувати і деталі, оскільки у наборі є і нові елементи як кілька вигнутих кутових похилих панелей. Брати цей комплект чи ні - вирішувати кожному з вас, але я б все рівно порадив.
    Достоинства:
    Яскраві кольори деталей, що асоціюються з рятувальною службою. Безліч функцій, які я перерахував у відгуку. Можна демонструвати як на колесах, так і з прибраним шасі.
    Недостатки:
    Хотілося б, щоб у наборах почали з'являтись мініфігурки (я додав свою для показу масштабу).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари