>
Скоро в продажі
2179 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

806 шт.
0 шт.
38.2 × 7.05 × 26.2 cm
9+
0 шт.

Опис

Уявіть віддалений пейзаж міста, широку трасу, себе за кермом нового спортивного автомобіля і втиснуту педаль газу. А щоб уявляти було простіше, можна звернути увагу на той самий спортивний автомобіль з набору LEGO "Lamborghini Huracán Tecnica".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42196 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 806 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 9 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Складання автомобіля

Складання набору ЛЕГО 42196 починається з роботи над шасі з деякими механізмами, які знадобляться для ключових функцій автомобіля. До внутрішнього скелета додається двигун V10 і рульова конструкція. Коли основа готова, автомобіль починає набувати форм, насамперед за рахунок додавання даху над кабіною водія, приладової панелі та бампера. Модель вважається закінченою, коли у неї зібрано задню частину, і додано два помаранчевих гумових шлангових елементи для контуру вітрового скла.

Дизайн готової машини та додані функції

Готовий автомобіль, який поєднує в собі помаранчевий і чорний колір, має гладкий дизайн, з пологим нахилом кузова, але водночас деякі гострі кути. Задня частина повторює агресивний дизайн Lamborghini, використовуючи пару наклейок на стоп-сигнали. Також встановлено фіксований спойлер, що складається з панелей Technic і бризковики. Усередині є сидіння для водія і пасажира, кермо з логотипом з логотипом Lamborghini, дисплей спідометра і вентиляційні отвори клімат-контролю. Традиційно, у транспортному засобі немає скла, тому можна легко роздивитися деталі кабіни. Розміри автомобіля сягають 8 сантиметрів заввишки, 28 завдовжки та 12 завширшки. 

До представлених функцій належать:

  • рульове управління передніми колесами, що здійснюється за допомогою шестерні нагорі даху;
  • під час їзди можна спостерігати як поршні двигуна піднімаються і опускаються;
  • капот, що відкривається на петлях;
  • двері, які відкриваються назовні. 

Також вартий згадки той факт, що цей автомобіль вже з'являвся у форматі конструктора ЛЕГО в наборі LEGO Lamborghini Huracán Tecnica (42161). За бажання, його можна розглянути як додатковий комплект, який надасть фанату спортивний автомобіль у яскраво-салатовому кольорі. 

Отримайте яскравий спортивний автомобіль, що поєднує гладкі форми, гострі кути і реалістичні функції в наборі ЛЕГО "Lamborghini Huracán Tecnica".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари