>
Уточнити наявність у постачальника
779 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

247 шт.
0 шт.
26.2 × 9.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

З конструктором LEGO 42135 Technic Monster Jam El Toro Loco дитина буде не тільки весело проводити час, а й ефективно розвиватися. Адже над цим набором розробники добре попрацювали.

Абсолютна реалістичність

Конструктор викликає захоплення з першого погляду. Деталі, кольори, форми – все на своєму місці. Більше того, великі роги та зуби дозволяють з головою поринути в атмосферу змагань. Щоб змусити вантажівку мчати по трасі, достатньо лише трохи відсунути його назад і відпустити. Дитина може ганяти по всій кімнаті або виконувати складні трюки, збудувавши власні трампліни.

Деталі надійно поєднані між собою, тому навіть сильне зіткнення або падіння не можуть порушити цілісність конструкції. Вантажівка не боїться ні бруду, ні вологи, тому чудово підходить для гри навіть на вулиці. До того ж яскравий дизайн та гарні наклейки роблять гру ще цікавішою. Іграшка відмінно підходить хлопчикам віком від 7 років, які з ранніх років цікавляться машинами.

Ще один автомобіль

З тих-таки 247 деталей можна зібрати ще й крутий тягач Rock Racer. Він ідеально підходить для швидкої та екстремальної їзди. Великі колеса, спеціальний каркас безпеки в кабіні та глибока деталізація кожного елемента подарують дітям незабутні емоції. Грати можна як поодинці, так і разом із друзями. Більш того, модель може стати чудовим доповненням до кімнатного інтер'єру. Правильно зібрати всі деталі допоможе барвиста інструкція, що знаходиться у коробці.

Серія для молодих механіків

Лінійка Technic радує своїх шанувальників цікавими наборами ще з 1977 року. Вона дає можливість дітям збирати моделі автомобілів, літальних апаратів, кораблів та навіть будівельної техніки. Більше того, у процесі складання діти вивчають роботу складних механізмів та отримують базові знання у галузі механіки.

Всі іграшки серії Technic призначені розвивати у малюків дрібну моторику рук, уяву, логіку та багато інших якостей. Діти вчаться фокусуватися на задачі, самостійно шукати рішення та ефективно працювати у команді. Лего – це ідеальний варіант весело та з користю проводити час.

Безпека та надійність

Всі деталі виготовляються з міцного пластику, який не боїться деформації. Дитина може скручувати, кидати і навіть кусати деталі, не боячись їх зашкодити. Вони зберігають свій первісний зовнішній вигляд навіть після довгих років експлуатації. При цьому кожна цегла ретельно перевіряється ще на етапі виробництва, тому не має гострих кутів, шорсткостей та інших небезпечних зон.

Вже вирішили зробити своїй дитині незабутній подарунок? Тоді LEGO 42135 Technic Monster Jam El Toro Loco – те, що потрібно! 

 

  • 5.0

    11 жов, 2022
    У мене давно не було набору LEGO Technic, хоча я вперше спробував серію ще у 1980-х. Досить про мене, цей автомобіль — це вражаюча конструкція, яка має необхідну кількість деталей і робочих частин, щоб зробити його майже ідеальним. Я кажу, що майже ідеально, тому що я був трохи розчарований, у нього немає робочої передньої осі, щоб повертати колеса. Проте, враховуючи, що він замінює це пристойною підвіскою та механізмом тяги назад, тобто він може їхати досить швидко і навіть стрибати, то стає цілком нормально за такі кошти.
    Достоинства:
    Збирання займає більше часу, ніж стандартні набори LEGO, оскільки це технічна конструкція. Загальний вигляд автомобіля чудовий, а інструкції досить прості для набору Technic.
    Недостатки:
    Набір призначений для новачків, тому може бути не настільки цікавий досвідченому фанату серії.
  • 5.0

    11 жов, 2022
    У серії Monster Jam у Lego не вистачало цього автомобіля, одного з найбільш впізнаваних транспортних засобів. Збирати відносно легко, що підходить також для дитини. При цьому існує версія суто вантажівки та більш гоночного варіанту. В обох випадках вони оснащені новим механізмом «тягнути назад», який дозволяє відтягнути автомобіль назад і відпустити, щоб спостерігати, як він рухається вперед власним ходом. Автомобіль відкриває багато можливостей, оскільки це легкий транспортний засіб з великими колесами. До того ж, він стійкий, їде дуже швидко вперед і має м’які шини.
    Достоинства:
    Розумна кількість дрібних деталей, що обмежує використання для малих дітей. Яскраво-помаранчевий колір досить гарний. Міцна конструкція з механізмом відтягування дозволяє виконувати деякі трюки над предметами домашнього вжитку, які не б’ються.
    Недостатки:
    Невеличкий розмір.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари