>
Уточнити наявність у постачальника
8199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

772 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
9+
6 шт.
5.0

Опис

Мабуть нема у світі такого хлопчика чи чоловіка, який би відмовився від набору з машинкою, яка до того ж може перетворюватися на ще одну і дистанційно керується. Так що, якщо Ви хлопець, то порадуйте себе, а якщо дівчина - близького Вам чоловіка набором LEGO "Машина-трансформер на керуванні з додатка", який містить великий фліп-мобіль.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42140 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Technic. Він містить 772 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 9 років. Тематика набору – транспорт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, але й під час гри. Набори серії можуть познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Автомобіль 2 в 1

Вперше в наборах серії LEGO Technic - транспортний засіб з гусеницями, який перевертається, коли врізається в стіну (або може бути перевернутий руками). До того ж, з різних боків це різний автомобіль:

  1. блакитний гоночний автомобіль з одного боку;
  2. помаранчева дослідна вантажівка з іншого боку.

Але спільне у них те, що обидві машини мають безліч функцій та деталей: підвіску для їзди по нерівних поверхнях, кабіну, гусениці, амортизатори з функцією спливаючого вікна. Приводиться все це в дію за допомогою 2 великих моторів і колодиці, а керувати можна за допомогою спеціальної програми, про яку трохи пізніше.

У готовому вигляді фліп-мобіль досягне 12 сантиметрів заввишки, 26 завдовжки і 20 завширшки. Гра може починатися як з гоночного автомобіля, так і з дослідницької вантажівки, адже, зіткнувшись із перешкодою, автомобіль трохи заїде на неї та перевернеться на інший бік. А незначні нерівності поверхні будуть з легкістю подолані за допомогою величезних гусениць та навіски.

Програма Control+

Ця програма була спеціально розроблена для серії LEGO Technic і, як Ви вже могли здогадатися, сумісна з набором "Машина-трансформер на керуванні з додатка". Коли Ви зайдете в програму, вона створить профіль для цього набору і надасть Вам можливість:

  • керувати машиною за допомогою режиму універсального керування з технологією Bluetooth;
  • виконувати завдання та отримувати значки досягнень, призначені саме для цих машин;
  • насолоджуватися реалістичним звуковим супроводом;
  • переглядати статистику.

Фішкою гри саме з цим набором є те, що програма автоматично перемикає екрани відповідно до транспортного засобу, коли модель перевертається.

Хто сказав, що веселитися з машинками на радіокеруванні можуть лише діти? Навіть якщо Ви давно не дитина, набір LEGO “Машина-трансформер на керуванні з додатка” принесе Вам безліч задоволення під час складання та гри. Ну а діти й поготів будуть у захваті.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 кві, 2022
    Ми з чоловіком придбали цей набір сину на день народження. До речі, обрати сюрприз допомогли консультанти магазину, за що їм окреме дякую. Я думала, що збірка розтягнеться на дні. Проте як тільки син отримав набір, він дістав деталі з коробки. Були частини, які йому було важко зібрати, але мені довелося допомагати йому лише двічі. У зібраному вигляді машина нагадує танк, тому ми так її і називаємо. Також ми встановили необхідну програму для керування ним на планшеті. Танк починає рухатися вгору по стіні, а потім перевертається, коли гравітація бере верх. Елементи керування також перемикаються, коли машина перевертається, а інша сторона починає рух. У додатку також є ігри, в які можна грати з танком. Вдалий вибір на подарунок хлопчику.
    Достоинства:
    Набір має дистанційне керування за допомогою додатку. Танк дуже міцний та може впоратися з будь-якими зіткненнями. Дуже прикольно перевертається на другу сторону.
    Недостатки:
    На деякий девайсах програма не завантажується, проте пише, що має бути.
  • 5.0

    20 кві, 2022
    Кілька тижнів тому я отримав для сина цю машину, керовану додатком Lego. Йому знадобився деякий час, щоб побудувати його, оскільки є багато кроків, і йому потрібно було і розставити детальки в правильне місце. Ми вже мали додаток на планшеті, тому було легко вибрати новий набір. З’єднання між додатком і набором надійне, ефективне та швидке. Додаток описує кроки, які потрібно виконати, дитина може легко зробити це самостійно. Мені також подобається невеликий посібник про те, як використовувати додаток і як керувати набором. Син не перестає грати із закінченим набором. Він будує доріжки з перешкодами, щоб об’їхати або обійти.
    Достоинства:
    їзда у два боки, двоколірна кольорова гама, величезні гусениці, велика прохідність, керування за допомогою додатку.
    Недостатки:
    Наврядчи можна використовувати поза межами дому.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари