>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

344 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Яскравий незвичайний гоночний автомобіль - баггі, що з'являється з різнобарвного асорті деталей набору LEGO 42048, таїть в собі море задоволення для всіх любителів швидкості і красивих машин. Колірна гамма боліда підібрана тим чудовим чином, коли два непересічних яскравих кольори добре поєднуються між собою. Навіть настільки нелюбимі фанатами LEGO наклейки на деталі у вигляді аерографії і номерів спорткара, тут доречні на 100%. Місце пілота в машині (воно ж і єдине місце) дозволяє нам побачити, як при повороті керма слухняно повертається передня пара коліс. А за кріслом водія відкрито відмінно деталізований одноциліндровий мотор, що працює при русі спорткару.

  • 5.0

    21 жов, 2020
    Лего технікс взагалі прикольна серія, тому на пару з сином почали її колекціонувати. Останнє придбання – цей карт. Співвідношення детальки – ціна трохи невиправдане. Тут за 300 аж 3000 гривень, а в наборі 42107 за 600 всього лиш 1600 гривень. Трохи незрозуміла цінова політика. Але самим конструктором задоволені. Та й поєднання кольорів прикольне. Зроблено доволі реалістично, навіть фейковий бензобак та мотор є. Завдяки чудовим колесам, машинка їздить і по паркету, і по дивану. Вже в планах взяти наступним Bugatti Chiron на аж 3000 деталей, буде нереально круто!
    Достоинства:
    Повне відтворення гоночного карту. Можливість "тюнінгувати" наклейками))
    Недостатки:
    Якби не завищена ціна, взагалі було б чудово. Але все ж 5 зірок залишу.
  • 5.0

    21 жов, 2020
    Нещодавно придбав собі цей набір. Коробка видається трохи важчою за аналогічні конструктори. Всередині – наліпки, 5 пакетиків з детальками та 2 інструкції. Впринципі, набір доволі цікавий. І хоча я спочатку був не у захваті від поєднання фіолетового з рудим, у житті це виглядає доволі цікаво. Наліпки можна не клеїти, але мені з ними більше сподобалось. З цікавих рішень – крісло, що відкидається та перемикання передач.
    Достоинства:
    Є зверху.
    Недостатки:
    Важіль дуже близько до сидіння
  • 5.0

    21 гру, 2018
    Сын любит играть конструктором Lego, особенно нравятся ему разные машинки. Подарила ему на Николая этот набор с гоночным картом, понравился, сразу принялся его складывать. Так умело он это делает, за несколько лет игры с конструкторами заметно улучшилась и у него мелкая моторика и логика, ведь чисто по картинке пытается складывать конструктор и это у него получается. Данный гоночный автомобиль получается очень ярким, с хорошей детализацией всех его элементов, особенно это касается мотор, работу которого можно наблюдать при движении автомобиля. Спереди колеса поворачиваются при прокрутке руля, что также дает ребенку в полной мере насладиться игрой с этим великолепным гоночным автомобилем, который, по желанию, можно преобразить в альтернативный вариант.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари