>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

148 шт.
1 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Допоможи Залізній людині врятувати світ
Треба рятувати світ від злісних ворогів. Хто ж впорається з таким завданням, якщо не легендарна Залізна людина. У твоєму управлінні тепер справжнісінький герой коміксів, який ще й озброєний до зубів. Посади месника в кабіну величезного робота і починай крушити своїх ворогів. Цього гіганта вже ніщо не зупинить на шляху до перемоги. Кидай предмети, розбивай бетонні стіни, а також стріляй по ворогах з величезною гармати на спині і лазерним променем в руці. Можете бути впевнені, такій бойовій потужності не може протистояти не один злодій. Влаштуй справжнє поле битви разом з ЛЕГО.

Про набір
Конструктор LEGO Marvel 76140 Хутро Залізної людини є новинкою 2020 року і точно сподобається хлопчикам віком від 6 років. У коробці малюк знайде 148 деталей з підтеми "Marvel Avengers Classic". Деталі відмінно взаємодіють між собою і в сукупності утворюють фігурку Залізної людини, а також його бойове хутро, яке зустрічається в іграх і фільмах. Хутро відрізняється рухливими кінцівками і має унікальний зовнішній вигляд, який точно сподобається любителям супергероїв. На спині розміщена потужна гармата, а в руці захований репульсор. Також варто звернути увагу на додаткові аксесуари, які імітують роботу репульсоров.

Про серію
Всі конструктори серії Marvel засновані на популярних коміксах студії "Marvel". Набори ліцензовані і повністю повторюють сюжети популярних фільмів. Набори цієї серії точно сподобаються юним любителям коміксів про супергероїв. Граючи, дитина немов переноситься в фантастичний всесвіт, де для неї відкриті будь-які межі. Вона може створювати свої сюжети для ігор або відтворювати вже популярні сцени. У будь-якому випадку дитина отримає море емоцій і задоволення. А після гри приваблива модель відмінно доповнить кімнатний інтер'єр і буде радувати око при кожному погляді.

Купити конструктор LEGO Marvel 76140 Iron Man Mech ви можете, оформивши замовлення на нашому сайті. Доставка діє по всій території України, а якщо у вас виникли питання, наші фахівці із задоволенням вам допоможуть.

  • 5.0

    17 січ, 2020
    Черговою новинкою цього року став набір Залізна людина. Якщо Ви підбираєте цей набір на подарунок, то ражду поєднати його із https://constructors.com.ua/lego-super-heroes/voitel-76124 або https://constructors.com.ua/lego-super-heroes/napadenie-gidromena-76129 у цих наборах є також супергерої. Вам буде цікаво самим гратися, відражати атаки ворогів, рятували уявні місця.
    • 26 лис, 2020
      Підтримую. Набори чудово поєднуються. Ми саме так і брали. Але навіть сам по собі набір Залізна людина цікавий, має багато функцій для гри.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари