>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

372 шт.
0 шт.
35 × 9 × 19 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Не важливо, чи фанатіє людина від супергероїв чи ні, маска Бетмена - річ, яку миттєво впізнають. Вона не тільки майстерно приховує особистість Брюса Уейна, але також допомагає йому спілкуватися з другом, бути стійким до куль і зрештою виглядати круто, погрожуючи лиходіям. Не менш круто виглядає і маска з набору LEGO "Маска Бетмена з класичного серіалу", яку можна зібрати самостійно і виставити на чільне місце.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76238 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 372 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб у них раз і назавжди настав мир.

Натхнення для набору

Набір заснований на мультсеріалі "Бетмен" 1966 року, який став першим у серії про супергероя. Його транслювала American Broadcasting Company і всього вийшло 120 серій. Сюжет знайомий кожному фанату з коміксів - Брюс Вейн та Дік Грейсон захищають Готем-сіті від усіляких злочинців, серед яких Загадник, містер Фріз, Пінгвін та сам Джокер. Як тільки герої бачать палаючий знак у небі, то сідають у свій Бетмобіль і мчать боротися зі злом.

Не дивно, що настільки культовий предмет як маска отримав власний набір із конструктора – ЛЕГО 76238. Дизайнером для нього виступив Адам Грабовскі, який розробляв набори для найрізноманітніших серій.

​​​​​​

Особливості маски з конструктора

Даний набір ЛЕГО з класичного серіалу розроблений так, щоб ідеально відтворювати його оригінал із серіалу. Оскільки фішка Бетмена - кажан, то й маска виконана в її формі. Вона має загострені вуха, невеликі прорізи для очей і при цьому відкрита в області рота та знизу. З боків і ззаду маска закрита. Кольори, що використовуються, обмежуються тільки чорними і темно-синіми деталями, створюючи мінімалістичний і в той же час стильний дизайн. Вона має 19 сантиметрів заввишки, 10 завширшки та 12 завдовжки. чим забезпечує собі компактність та легкість при розміщенні.

Маска - не єдине збирання набору. У коробці також можна знайти деталі, з яких збирається спеціальна підставка. Вона має чорну основу та напівпрозний штифт, на який встановлюється маска. Крім цього, набір включає табличку, на якій надрукований логотип компанії LEGO, логотип Бетмена, а також є назва набору. Все це робить маску не тільки привабливим колекційним предметом, але і крутою демонстраційною моделлю.

Покажіть усім, хто справжній бос Готем-сіті, а не якісь Джокери та Харлі Квін, зібравши та виставивши на чільне місце маску Брюса Уейна з набору ЛЕГО “Маска Бетмена з класичного серіалу”, адже кожному місту потрібен герой.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 гру, 2022
    Гарний експонат і я сподіваюсь побачити більше таких наборів, заснованих на першому мультсеріалі. Досить простий у виготовленні, але приваблює насиченим синім кольором. У завершеному вигляді - це солідний шолом на підставці та з табличкою. Шкода, що набір не має жодних функціональних особливостей, окрім зняття з підставки. Могли б принаймні вушка трішки рухатись, Розумію, що він не для гри, проте навіть у такі набори часто додають невеличкі функції.
    Достоинства:
    Точна копія шолому з мультсеріалу (якщо не бачили, можете просто порівняти модель з фото на коробці). До кольору та дизайну не підкопаєшся. Не сказав би, що ціна надто висока.
    Недостатки:
    Відсутність будь-яких функцій, хоча їх додати було б раз плюнути.
  • 5.0

    5 гру, 2022
    Мені дуже подобається ця збірка. Наскільки я розумію, цей конкретний набір є колекційним набором для дорослих. Щоб зробити шолом порожнистим, у конструкції застосовано ряд інноваційних технологій. Є кілька моментів, де пластини з боків повинні бути точно вирівняні, щоб правильно підходити одна до одної. Після того, як ці деталі розміщено правильно, уся конструкція міцно фіксується на місці. До того ж, шолом легко лягає на підставку і не хитається на місці. Плюс, його можна зняти з підставки та роздивитися окремо.
    Достоинства:
    Насуплений вигляд. Нічого не додано в отвори для очей, тому ніби справжня маска. Підходить до решти шоломів. За бажання, можна трішки перебудувати і закріпити на підставці міцніше.
    Недостатки:
    Трішки зашвидка збірка для такої ціни.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари