>
Уточнити наявність у постачальника
17499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 772 шт.
25 шт.
58 × 17 × 48 cm
18+
0 шт.
4.5

Опис

Фанати Marvel, якщо Ви стоїте, то краще присядьте, адже це набір LEGO Marvel Редакція «Дейлі Б'югл». У ньому Ви зберете відому редакцію, висотою понад 82 сантиметрів і 25 мініфігурок з усього всесвіту. Навряд чи щось зможе зрівнятися з таким масштабом.

Вміст набору
Набір LEGO 76178 вирішив здивувати з самого початку, тому відкривши цю коробку, ви виявите 36 пакетиків з детальками. Єдине керівництво по експлуатації складається з 376 сторінок, в тому числі деякі сторінки присвячені інформації про газету Daily Bugle і розробці цієї солідної моделі. Також в наборі присутній 2 аркуші з наклейками.

Будівля редакції
Всього редакція в наборі LEGO 76178 складається з 5 поверхів, наповнених різноманітними атрибутами і аксесуарами супергероїв і лиходіїв.

  • перший поверх - новинний кіоск і вестибюль. На відміну від поверхів вище, тут скло не знімається. Замість цього можна висунути значну частину стіни, щоб забезпечити доступ усередину;
  • другий поверх - кімната письменників і міні-кухня;
  • третій поверх - офіс, завалений коробками і кімната Пітера Паркера. За вікном сцена, як Зелений Гоблін пробиває стіну;
  • четвертий поверх - офіс Джона Джеймсон і Бетті Брант. На зовнішній стороні над злегка пошарпаним рекламним щитом на стіні стоїть кондиціонер. Саме тут оселилася маленька пташка. Спайдермобіль також припаркований на стіні четвертого поверху;
  • п'ятий поверх - дах з водонапірною баштою, супутниковими антенами і написом Daily Bugle.

Також, біля будівлі є кілька рослин, припарковано таксі і вихором піднімається Пісочний чоловік. Позаду - кілька сміттєвих баків, в тому числі з цвілими хот догами.

Натовп мініфігурок
Ви ж не думали, що такий великий будинок, як в наборі LEGO Marvel Редакція «Дейлі Б'югл» буде пустувати. Тут Вам нададуть аж 25 мініфігурок(!), Багато з яких з'являються в наборах вперше, проте в поданні не потребують. Отже, тут є:

  1. Пітер Паркер;
  2. Пітер Паркер в костюмі Людини Павука;
  3. Майлз Моралес;
  4. Примарний Павук;
  5. Свин-Павук;
  6. Шибайголова;
  7. Пісочний чоловік;
  8. Зелений Гоблін;
  9. Блейд;
  10. Чорна кішка;
  11. Каратель;
  12. Гвен Стейсі;
  13. Тітка Мей;
  14. Вогняна Зірка;
  15. Доктор Восьминіг;
  16. Веном;
  17. Карнаж;
  18. Містеріо;
  19. Джей Джон Джеймсон;
  20. Бетті Брант;
  21. Бен Уріх;
  22. Джозеф Робертсон;
  23. Рон Барні;
  24. Ембер Грант;
  25. таксист Берні (з'явився в коміксах лише раз в 1978!)

Всі мініфігурки мають якісні принти, більшість з них з'являється з двосторонньою головою і аксесуарами.

Створіть власні сцени
З такою кількістю мініфігурок і аксесуарів, просто гріх не створити власні цікаві сцени. Ось Каратель і Доктор Восьминіг деруться за вафлі тітки Мей. З Іншого боку Містеріо і Карнаж придумують спільний злісний план. А на даху Вогняна Зірка підпалює Зеленого Гобліна. У цьому наборі Ваші можливості безмежні. Але якщо вважаєте за краще, що б все було на своїх місцях - не проблема, розставте всі мініфігурки так, як вказано в інструкції.

Віддані фанати Marvel зійдуть з розуму, коли зможуть зібрати редакцію самостійно. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору. А також напишіть, яка з кімнат і мініфігурок Вам найбільше сподобалася? З нетерпінням будемо чекати!
 
Купити набір LEGO Marvel Редакція «Дейлі Б'югл» (76178) Ви можете в нашому магазині.
Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    4 лют, 2022
    Во-первых, это здание высокое, поэтому вам нужно место. Мне потребовалось около 15 часов строительства, настройки и приведения его в порядок. Эта сборка настолько хороша, что повсюду спрятаны пасхальные яйца, бесконечные возможности для сцен и так много действительно интересных методов строительства. Набор фигурок превосходен, и они значительно пополнили мою коллекцию. Разнообразие минифигурок позволяет разыгрывать или отображать множество сценариев. Мне особенно нравится устанавливать Карнажа против Карателя в различных боевых сценах.
    Достоинства:
    У него есть играбельность, возможность отображения, минифигурки. Такие фигурки, как Зеленый Гоблин, Песочный человек и новый дизайн рук Дока Ока, делают этот набор невероятно анимированным.
    Недостатки:
    Мои листы с наклейками были полны наклеек, которые были смещены, в результате чего некоторые отпечатки обрезались. Но я бы все равно их не клеил.
  • 5.0

    4 лют, 2022
    Удивительно, насколько все детализировано: от контрольно-пропускного пункта до различных канцелярских принадлежностей и всего того, что можно найти в офисном здании. Вывеска на крыше здания выглядит потрясающе. Мне нравится, что они включили водонапорную башню и спутник. Такси добавляет изюминку в декорации. Есть даже птицы и мыши. Но и несколько недостатков есть. Самый большой недостаток заключается в чрезмерном количестве повторений, в основном в окнах. Еще один недостаток в том, что очень много наклеек. Но все равно рекомендую к покупке.
    Достоинства:
    Один из немногих настоящих небоскребов в лего. Здание модульное и легко подключается к любому из ваших других модульных зданий Creator Expert. Целый отряд фигурок (25 штук).
    Недостатки:
    Наклейки, повторение в окнах.
  • 5.0

    4 лют, 2022
    Это, безусловно, лучший набор LEGO Marvel всех времен. И он немного выше, чем я ожидал, более 80 сантиметров. Этот набор наполнен отсылками и новостями из различных фильмов и видеоигр о Человеке-пауке. Набор минифигурок вполне соответствует тематике набора, и почти все минифигурки довольно редки. Немного раздражает разбирать все, потому что вам нужно сначала удалить все установленные минифигурки.
    Достоинства:
    Если вы не брали наборы Marvel прошлого года, то практически все фигурки окажутся новыми. Плюс, вы получите огромное здание с разными отсылками.
    Недостатки:
    Сборка окон немного повторяется.
  • 3.0

    17 січ, 2022
    Чому так дорого? Я бачив набори по 12-14 тисяч, а тут 17! Як нс мене ціна перевищена, недавно, я бачив, набор коштував 10 тисяч, але в іншому магазині.
    Достоинства:
    Дууууууууже класний набор, будівля, фігурки
    Недостатки:
    Ціна

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари