>
В наявності
1299 грн
1082 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

264 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Одного разу виявити, що все тіло палає пекельним вогнем - не найкраще відкриття, якщо тільки Ви не хочете помститися ворогам і збираєтеся використовувати полум'я для цього. У наборі LEGO "Marvel Примарний Вершник: робот і мотоцикл" можна виявити палаючого персонажа, одержимого духом помсти, в механічному костюмі та мотоцикл.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76245 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 264 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – мотоцикл.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Фігурка персонажа

Даний набір включає 1 мініфігурку - Примарного вершника. Швидше за все, свого часу він неабияк злякався в момент першого перетворення, проте тепер його кістяна посмішка сигналізує про те, що персонаж задоволений здатністю, що відкрилася, і готовий підсмажити пару десятків ворогів. У наборі він має принти чорної куртки, під якою видніється полум'я, та чорних штанів. Голова людини замінена черепом, а замість волосся палає помаранчеве полум'я. Зброя - палаючий ланцюг, який мініфігурка може тримати в руках.

Робот на мотоциклі

Набір ЛЕГО 76245 має 2 великі збирання, які можуть з'єднуватися між собою. Це робокостюм Примарного вершника та його невід'ємний вид транспорту – мотоцикл. Починаючи з костюма, він складається з чорних та помаранчевих деталей, що відображає зовнішній вигляд самого персонажа. У моделі використовується безліч шарнірів, які розташовані в області суглобів. Завдяки цьому робот може рухати ногами, махати руками та стискати ланцюг у кулаку. Всередину костюма можна посадити мініфігурку. Щоб зробити це, потрібно відкрити торс і розмістити фігурку всередині. Друга частина збірки – культовий мотоцикл. Він має витягнуте вперед колесо, диявольський дизайн передньої частини, палаючий вогонь, а також достатню деталізацію, щоб розрізнити двигун, вихлопні труби і сидіння гонщика. Ноги робота ставляться на спеціальні підставки, а руки можуть тримати ручки керма.

Родзинка набору – встановлення костюма за кермо мотоцикла. Щоб модель випадково не впала з транспортного засобу під час гри, конструктором передбачено спеціальний затискач, який фіксує робота на потрібному місці та дає можливість йому трохи відкинутися назад, щоб імітувати справжню їзду. Однак, якщо такий варіант не підходити - модель можна розібрати на складові (мініфігурка, костюм, мотоцикл) і грати з окремими частинами.

Що може бути краще, ніж покататися на палаючому мотоциклі в потужному костюмі, коли на фоні грає стильна музика. Перевірте цю теорію самостійно в наборі ЛЕГО "Marvel Примарний Вершник: робот і мотоцикл" і повеселіться разом з Примарним вершником.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    26 лис, 2023
    Набір дуже класний як на свою ціну. Мотоцикл особливо сподобався.Рекомендую всім)
    Достоинства:
    Легко складається. Відносно великий.
    Недостатки:
    Трохи не дотягнув костюм.

Рекомендуємо подивитися ці товари