>
Уточнити наявність у постачальника
4249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 108 шт.
5 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
10+
0 шт.
4.3

Опис

Завдяки своєму небезпечному заняттю, Вартовим Галактики не варто занадто прив'язуватися до космічних кораблів, оскільки доводиться їх часто міняти. Поточний їхній корабель - Боуї примітний тим, що нагадує величезного восьминога. Зберіть його в наборі LEGO "Marvel Новий зореліт Вартових Галактики" і дізнайтеся самостійно, як він влаштований.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76255 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 1108 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 10 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Мініфігурки в наборі

Традиційно для історії про супергероїв, до набору ЛЕГО 76255 додано як їх, так і супротивника:

  • Адам Ворлок - суверен, створений для знищення Вартових Галактики. У нього золотисто-червоний костюм, а також підвіска-череп. За спиною червоний плащ. Аксесуар - блакитні згустки енергії;
  • Зоряний Лорд (Пітер Квілл) - командир Вартових, напів-целестіал. На ньому червоний із синіми смужками космічний костюм, на грудях якого зображено знак Вартових. Зброя - елементарна гармата;
  • Небула - дочка Таноса, яка приєдналася до команди героїв. На ній точно такий самий костюм, як і на Квіллі. Зброя - катана;
  • Богомолиця - дівчина-емпат. Вона також у костюмі Вартових Галактики. З особливостей - на голові спеціальні ріжки;
  • Дракс - запеклий боєць. Не порушуючи звичаїв команди, на ньому також синій космічний костюм. Зі зброї у Дракса 2 кинджали. 

Космічний корабель Вартових

Ймовірно, дизайн корабля під назвою Боуї і в космосі привертає увагу своєю незвичайною формою. Збірка поєднує бірюзові та рожеві деталі, які розбавлені більш спокійними - сірими. Він симетричний і в готовому вигляді сягає 31 сантиметр заввишки, 21 завдовжки і 26 завширшки. Піднявши червоне лобове скло, можна опинитися в кабіні корабля. У ній з боків розставлені приладові панелі, а також можна поставити 3 мініфігурки. При цьому внизу можна відкрити деталь у відсік, який символізує вихід із корабля. З боків відкриваються приховані відсіки, в яких можна розмістити зброю. Встановлюється корабель на чорну підставку, тим самим імітуючи політ.

Головна особливість корабля пов'язана з його крилами. З обох боків рожеві деталі можна розправити або зовсім від'єднати. Якщо вибрати другий варіант, то міні-збірки стають аналогами літаючих тарілок і можуть вмістити по мініфігурці. Крім цього, в зорельоті вистачає прихованих функцій і деталей, які можна повертати. 

Час випробувати аеродинамічність і вогневу міць зорельота з набору ЛЕГО "Marvel Новий зореліт Вартових Галактики", вирушивши битися з черговим ворогом - Адамом Ворлоком. Додатково посприяти цьому можуть навички володіння зброєю і командна робота. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 кві, 2023
    Здається, це хороша хвиля наборів перед виходом самого фільму - я дуже радий нарешті отримати мініфігурку Адама Ворлока, і Корабель Вартових (також відомий як Боуї), який був показаний у трейлері. Спершу він виглядає дивно, однак поєднання бірюзового та рожевого підкупає. Він доволі великий і для зручності має власну підставку для демонстрації. Проте, якщо корабель у підсумку мені сподобався, то фігурки розчарували. Ну як можна було зробити їх однаковими? Як? Що помітив цікавого і хотів би поділитись. Здається, ця міні-хвиля з 3 наборів, збігається з торішнім релізом Ваканди назавжди, в якому спочатку також було 3 набори, перш ніж ми отримали більший набір Війну на воді, який, мабуть, був відкладений, щоб запобігти спойлерам до фільму. Будемо сподіватися, що Вищий Еволюціонер з'явиться у вигляді мініфігурки! І Гамора теж відсутня в складі, тож... сподіваюся, ми скоро побачимо їх обох.
    Достоинства:
    Величенький корабель, завввишки 30 сантиметрів. Визначний дизайн та кольори. Є можливість відкрити кабіну, нижнє сховище, маленькі віконця та від'єднати літальні апарати. Мініфігурки зі своєю зброєю та аксесуарами. Навіть не знаю, чи є у Адама шанси😁
    Недостатки:
    Принти фігурок викликають приблизно такий спектр емоцій: 😮😡😭😔😵
    • 10 кві, 2023
      Вітаємо! Насправді цікаве спостереження і приблизно через місяць Ви вже зможете його підтвердити або спростувати. А поки ми раді, що дизайн Вам сподобався і Ви залишилися задоволені покупкою)
  • 4.0

    10 кві, 2023
    Сам корабль, названный в фильме «Боуи», могу похвалить за его интересный дизайн и яркую цветовую схему. Однако сборка невероятно симметрична и ожидаемо повторяется, с единственной разницей между круглыми верхней и нижней частями. В остальном же он довольно ничего. Я лично отмечу кабину для трех минифигурок, а также одной дополнительной минифигурки, лежащей в хорошо скрытой нижней кабине. Также есть четыре отделения, каждое из которых может вместить по одному оружию. Почему минифигурки получили одинаковые костюмы, за исключением Адама, для меня загадка. Набор явно не выигрывает от этого, не смотря на наличие большинства Стражей в одной коробке.
    Достоинства:
    Думаю, такой формы космический корабль является новаторским для любой серии. Не смотря на его необычную форму, он очень устойчивый. Для демонстрации также предусмотрена подставка. Для Стражей есть место на корабле, а также 2 планера.
    Недостатки:
    Симметричный корабль = повторяющая сборка. По какой-то причине, на самом деле непонятной, минифигурки получили одинаковые принты.
  • 4.0

    10 кві, 2023
    Я придбав цей набір, не очікуючи багато чого, картинки виглядали не надто добре, а пропорції не були дотримані. Після того, як я його зібрав, він став одним з моїх найулюбленіших наборів Марвел. Збірка чудова, як і фігурки, особливо золотий Адам Ворлок. Сміливі кольори і дивний дизайн виглядають набагато краще в реальному житті, ніж на фотографіях! Що стосується процесу складання, то він був цікавим, але нічого особливого, з великою кількістю повторень і стандартних прийомів складання, без нічого інноваційного або дивовижного. За підсумком він дуже добре виглядає як експонат, але не є відмінною ігровою фігуркою, тверді 4/5 кубиків від мене.
    Достоинства:
    Унікальне поєднання кольорів. Можливість відокремити 2 літаючі коробки від основної моделі. Достатньо місця для команди Вартових. Цікава мініфігурка Адама. Достатньо зброї для усіх та місць для зберігання.
    Недостатки:
    Очікував цікавіших рішень у збірці. Дизайн все ж трішки дивний і, можливо, не надто призначений для відтворення через конструктор.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари