>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

564 шт.
5 шт.
38 × 7 × 26 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Перед вами справжній скандинавський корабель вікінгів із нового фільму від студії Marvel - "Тор: Любов і грім". Ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Козячий човен (76208) призначений для дітей віком від 8 років. Човен-коза повністю відображає культуру пов'язану з Тором, поєднує скандинавський дизайн та технології Асгарда. Навіть якщо ви не фанат фантастичного світу Марвел, але любите вікінгів – Драккар Тора вам точно стане до душі.

Важливі битви відбуваються прямо на борту корабля. Баркас тягнуть за собою два цапи скандинавської міфології - Тангніостр та Тангріснір.

Відразу п'ять персонажів (мініфігурки) присутні на борту човна:

  • Тор з двома виразами обличчя. Усміхнений і з електричним поглядом. Озброєний Громовержцем;
  • Могутній Тор - Джейн Фостер представлена ​​у двох настроях: веселому та сердитому. Джейн озброєна М'єльніром;
  • Валькірія може посміхатися та ухмилятися. Її зброя - меч Драконячого Ікла;
  • Корг із двома різними посмішками. Його зброя – кийок;
  • Горр - бог м'ясник, його зброя - чорний меч.

Козячий Драккар з кубиків ЛЕГО

Точна назва корабля – Aegir Asgard Tours. На обох бортах човна встановлені по чотири круглі щити, вони прикрашаються стікерами різного дизайну в процесі збирання. Наліпки йдуть у комплекті.

У задній частині судна розміщена кабіна у вигляді невеликого будиночка, але нехай розмір вас не бентежить. Невеликий зовнішній розмір кабіни забезпечує великі ігрові можливості:

  • дах може відчинятися на обидві сторони;
  • всередині розміщені різні автентичні аксесуари: лебідка, вогнегасник, карта Нового Асгарда, пляшка, кристал сонячного каменю.

Безумовно вражає сам розмір човна у зібраному вигляді – довжина його становить 43 см, висота 10 см, ширина 12 см. Коли пригоди закінчаться, Драккар займе почесне місце на полиці колекціонера або гідно прикрасить будь-який інтер'єр.

Ви легко зможете комбінувати цей ігровий набір з іншими конструкторами із серії LEGO Super Heroes Marvel та створювати нескінченну гру, яскраву та сюжетну. Відтворювати сцени з фільмів або створювати власні пригоди все це можливо разом з LEGO.

Інтерактивна інструкція зі збирання LEGO Building Instructions

Щоб збирати конструктор було ще цікавіше скачайте на свій гаджет безкоштовний додаток LEGO Building Instructions. Використовуйте зрозумілі інструменти для візуалізації, обертання та масштабування.

Кожен ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel дарує юним супергероям творчу гру з нескінченними сценаріями та сюжетами.

Гарантія якості

Всі кубики та елементи LEGO відповідають високим стандартам якості та є абсолютно безпечною іграшкою для вашої дитини. Піддаються строгим випробуванням, навіть найменші елементи. Тільки отримавши позитивні результати кубики, що випробовуються, потрапляють в коробку. Все це для впевненості у повній безпеці, впевненості у відповідності всім міжнародним стандартам.

  • 5.0

    11 жов, 2022
    Козячий човен «Кохання і грім» від Lego - дивовижна конструкція. До цього набору входять 5 фігурок. Кожен персонаж поставляється зі своєю зброєю, а також має двостороннє обличчя. Увесь набір складається з персонажів, човна та кіз. Усі разом вони створюють масу задоволення та позитивних емоцій. Каюта на човні відкривається, що дозволяє додатково грати з картою та розташованими там предметами. В принципі, нічого не пропущено, деталі вражають. Чудово підходить для шанувальників Marvel і будь-якого віку.
    Достоинства:
    Незвичайний транспортний засіб, який сильно відрізняється від одноманітності автомобілів, механізмів чи будівель. Досить швидкий досвід збирання також і досить просторий, щоб також відображати мініфігурки. Цікаві мініфігурки з можливістю обрати їм емоції. Кози - це просто неймовірна деталь та фішка цього набору. Міцний набір, котрий витримає і ігри дітей.
    Недостатки:
    Окремо кози трішки нестабільні та можуть падати.
  • 5.0

    11 жов, 2022
    Збирати цей човник із лего було дуже весело! І ви просто подивіться, як він виглядає)) Інструкції, які надає lego, позначені кольором і прості для виконання, тому їх легко зрозуміти навіть початківцям будівельникам. Мені подобаються деякі деталі в цьому наборі, такі як маленькі дрібнички в кабіні човна та щитки на боках човна. Моя улюблена частина — це кози, які тягнуть човен, вони такі веселі й можуть самостійно стояти. Мені також дуже сподобалося, що дах кабіни човна піднімається з кожного боку, що дозволяє легко грати усередині човна. Цей набір складається з 5 фігурок і вони мають зворотний вираз обличчя. Моїм дітям (і мені!) дуже сподобався цей набір, і здається, що він повинен витримати навіть запеклі ігри.
    Достоинства:
    Навіть подумати не міг, що таке існує, але виглядає дуже прикольно. Корабель схожий на корабель вікінгів із силовими установками, розташованими на носі та кормі. 5 чудових мініфігурок, які гарно доповнюють збірку, і серед них нова мініфігурка Тора.
    Недостатки:
    Занадто багато наклейок, включених у збірку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари