>
Уточнити наявність у постачальника
1649 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

264 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.7

Опис

Коли місту загрожує величезна одноока істота, подібна до восьминога, супергерої просто не можуть не втрутитися. Заручіться підтримкою Доктора Стренджа, Міс Америки та Вонга у наборі LEGO “Marvel Битва з Гаргантосом” та дайте відсіч монстру.

“Доктор Стрендж: у мультивсесвіті божевілля”

Фільм, який має вийти 2022 року, став основою для цього набору. У своєму сіквелі Доктор Стрендж продовжить шукати Камінь часу. Але в якийсь момент справи підуть не найкращим чином і він звільнить стародавнє зло, з яким має битися. Чи це буде Шума-Горат,чи Гаргантос або інше стародавнє зло - побачите у фільмі.

Про набір

Набір LEGO 76205 є новинкою січня 2022 року, випущеною в рамках серії LEGO Heroes для дітей від 8 років (а також їхніх батьків). Упаковка середнього розміру, на передній стороні якої зображена сутичка з істотою, а на задній - ще фото битви. Відкривши коробку, Ви виявите: 264 деталі для складання (2 пакетики), 3 міні-фігурки та друковану інструкцію. Наклейки не додані. У готовому вигляді, збірка набору досягне більше 12 сантиметрів заввишки, 31 завширшки і 26 завдовжки.

Монстр із щупальцями

Головний супротивник з набору LEGO "Marvel Сутичка з Гаргантосом" - Гаргантос, морське чудовисько, що мешкає в Лемурії. Він лише двічі з'являвся в коміксах Marvel, тому відомий далеко не кожному фанату:

  1. The Sub-Mariner #13 1969 року
  2. X-Factor Annual #4 1989 року

Тепер це непримиренний ворог Доктора Стренджа і Немора.

Він спирається на 4 щупальця для стійкості, а ще 8 розлітаються довкола. До того ж ще 4 розміщені трохи нижче за голову, можливо, для того, щоб їсти. Вони кріпляться на шарніри і мають деякий діапазон руху, тому Гаргантос може приймати різні пози. Те, що відразу привертає увагу - це велике жовте око з оранжевою райдужкою. Хоч воно і лише одне, але встежити за героями зможе.

Супергерої

У наборі LEGO 76205 достатньо супергероїв, щоб і щупальця втримати, і вирішальний удар завдати. Тут є:

  • Доктор Стрендж – могутній маг. Він у своєму традиційному космічному костюмі, однак із новими принтами на торсі. Вишенька на торті – нова накидка, цього разу не тканинна, а гумова;
  • Вонг – слуга доктора та верховний маг. Він одягнений у пурпурно-червоне вбрання із золотими відблисками. Як аксесуар, Вонг отримав 2 "енергетичні кола";
  • Місс Америка – дівчина, здатна відкривати Зіркові портали. Америка носить синій жакет із зіркою на спині та сіру футболку з принтом під ним. Аксесуар – райдужна деталь, оскільки дівчина є першим ЛГБТ-представником Marvel латиноамериканського походження.

Об'єднавшись, герої зможуть легко протистояти істоті-восьминогу і відновити світ у місті.

Приєднуйтесь до супергероїв на чолі з Доктором Стренджем і постарайтеся перемогти Гаргантоса, повисмикувавши йому всі щупальця, в наборі LEGO "Marvel Битва з Гаргантосом", а не то останній запанує на Землі. Збирати конструктор та грати ще ніколи не було так весело.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    29 січ, 2022
    Изначально Гаргантос был второстепенным антагонистом Нэмора-подводника и редко появлялся в комиксах, поэтому его появление в фильме «Доктор Стрэндж: Мультивселенная безумия» удивительно! Сферическое тело имеет замечательную детализацию. Цвета выглядят яркими. В то время как глаз остается статичным, окружающие его щупальца обеспечивают потрясающую подвижность. Каждое из самых длинных щупалец имеет три сустава, а меньшие придатки включают два подвижных сустава.
    Достоинства:
    Каждое щупальце имеет достаточную подвижность. Выбор минифигурок тоже впечатляет, поскольку все три эксклюзивны и обладают превосходной точностью.
    Недостатки:
    Внимательно присмотревшись под глазом, вы можете заметить узкие промежутки между некоторыми элементами.
  • 4.0

    29 січ, 2022
    Я построил этот набор вместе с моей дочерью. Ей и мне очень понравился персонаж Америка Чавес, ранее у нас её не было. Мы немного запутались в инструкциях с оливково-зеленым цветом, но мы разобрались. Кроме того, вокруг глаз есть 2 части, которые неправильно соединяются, что приводит к неправильному соединению других частей. Удивительные минифигурки компенсируют этот недостаток дизайна и он не так заметен.
    Достоинства:
    Хорошие фигурки: Чавес и Стрэндж в накидке. Красивый оливковый цвет. Подвижные щупальца.
    Недостатки:
    Проблемы с дизайном и размещением деталей вокруг глаза.
    • 29 січ, 2022
      От хоч вбийте, скільки дивлюсь на фото, не бачу ніяких проблем з дизайном і неправильним з'єднанням. Проте, я думаю, що якщо вас щось бентежить, ви можете звернутись до магазину і вам допоможуть.
  • 5.0

    29 січ, 2022
    Забавный набор и долгожданное смещение акцента с транспортных средств на монстров. Основная сборка Гаргантоса (может быть, Шума-Гората в оригинальном комиксе) хороша, с некоторыми интересными приемами, и в результате получается действительно подвижная модель. Обновленный торс Доктора Стрэнджа выглядит круто, как и новый плащ, представленный в недавнем наборе Человека-паука. Новая фигура Америки Чавес (то есть мисс Марвел) также хороша, и включение плиток LGBTQI + является продуманным дополнением.
    Достоинства:
    Это была забавная и интересная сборка, подвижность щупалец великолепна, и в результате модель намного больше, чем кажется на официальных фотографиях. Нижнее веко выглядит не так плохо, как показывали отзывы до релиза.
    Недостатки:
    До конца так и не понял, почему это не Шума-Горат.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари