>
Уточнити наявність у постачальника
749 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

141 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Всім фанатам коміксів та кінофільмів студії Марвел! Ви тільки уявіть, що сильний і безжальний Росомаха множить свої надлюдські здібності у кілька разів. Знаєте, як? За допомогою спеціального костюма робота - робоброні, коли культовий персонаж "Люди Ікс" потрапить за штурвал робомашини його неможливо буде зупинити.

У новому ігровому наборі LEGO Super Heroes Marvel Росомаха: робот (76202) ви зможете власним руками створити потужну броню для Росомахи. Його руки та ноги можуть спритно рухатися, а гігантські потужні пазурі дуже небезпечні. Вигадуйте захоплюючі пригоди для супергероя. Об'єднуйте набори серії LEGO Super Heroes Marvel та створіть свій масштабний, екшн.

Про набір

Ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Росомаха: робот (76202) призначений для дітей віком від 7 років. Складається із 141 елементів ЛЕГО та однієї мініфігурки Росомахи. Збірна фігура робота заввишки становить 12 см.

З поверненням, Росомахо! Востаннє компанія ЛЕГО випустила ігровий набір із ним у 2014 році. І це був набір – LEGO Super Heroes Люди Х проти Стража (76022).

Колекція роботів Marvel

Зберіть колекцію героїв коміксів Марвел із потужною бронею. Роботи зможуть битися між собою або об'єднаються заради однієї мети. Запрошуйте друзів грати разом, які герої  вже є у ваших друзів? Кожна фігура також гідно виглядатиме на полиці колекціонера, чудово доповнюватиме інтер'єр і радуватиме вас і ваших гостей.

Крім робота Росомахи ряд наборів з роботами LEGO Super Heroes Marvel досить великий:

  • LEGO Super Heroes Marvel Воїн (76124);
  • LEGO Marvel Super Heroes Marvel Капітан Америка: Робот (76 168);
  • LEGO Super Heroes Marvel Залізна людина: сутичка із Залізним Торговцем (76190);
  • LEGO Super Heroes Marvel Залізна Людина Тоні Старка на Сакаарі (76194);
  • LEGO Super Heroes Marvel Капітан Картер та штурмовик «Гідри» (76201);
  • LEGO Super Heroes Marvel Залізна Людина: робот (76140);
  • LEGO Super Heroes Marvel Танос: трансформер (76141);
  • LEGO Super Heroes Marvel Людина-Павук: робот (76146);
  • LEGO Super Heroes Marvel Бій Халкбастера (76104);
  • LEGO Super Heroes Marvel Розгром Халкбастера (76031);
  • LEGO Super Heroes Marvel Тор: робот (76169);
  • LEGO Super Heroes Marvel Халкбастер проти агента А.І.М. (76164);
  • LEGO Super Heroes Marvel Майлз Моралес: Робот (76171);
  • LEGO Super Heroes Marvel Халкбастер: Ера Альтрона (76105);
  • LEGO Super Heroes Marvel Avengers Залізна людина: робот (76203);
  • LEGO Super Heroes Marvel Avengers Чорна Пантера: робот (76204).

Всі перераховані вище конструктори LEGO ви можете купити в нашому інтернет-магазині. Щоб знайти потрібний вам конструктор, вам потрібно ввести артикул набору в пошуковому рядку на нашому сайті.

У колекції представлені як позитивні, так і негативні персонажі: Людина-павук, Чорна Пантера, Тор, Залізна людина, Капітан Америка, Майлз Моралес, Халкбастер, Воїн, Залізний торговець, Капітан Картер і Танос. Сюжет гри у ваших руках і вам вирішувати, хто з них займе хорошу або погану нішу в суспільстві супергероїв. Влаштовуйте справжні дуелі між роботами із кубиків ЛЕГО.

Також ви зможете відтворити ваші улюблені сцени з кінофільмів та коміксів. Всі набори LEGO Super Heroes Marvel створені на основі повнометражних фільмів про супергероїв.

Більше роботів – більше розваг.

Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Росомаха: робот (76202) - це справжні пригоди, як і у фільмах Marvel, у ваших руках.

Ігровий набір стане незабутнім подарунком як хлопчику, так і дівчинці, подарує особливе враження молодим супергероям.

  • 5.0

    8 жов, 2022
    З тих пір, як я вперше почав грати з Lego, будучи дитиною, я завжди любив будувати костюми. Вони одні з найцікавіших та не дуже дорогих у моєму розумінні (додатком ще й мініфігурка якогось героя) Це дуже веселий набір, який має обтічну, але міцну конструкцію. Це просто, але весело та цікаво складати. Основи конструкції дозволяють дуже легко купувати кілька типів деталей оптом і створювати будь-який спеціалізований механізм прямо з коробки запасних частин. Не можу дочекатися, щоб отримати більше цих хлопців та додати його до своєї колекції роботів.
    Достоинства:
    Міцний набір та ексклюзивна (наскільки я знаю) мініфігурка Росомахи. Імітація пазурів у фігурки та у робота. Відносно низька ціна
    Недостатки:
    Трішки дивні стегна. Маю на увазі їх дизайн.
  • 5.0

    8 жов, 2022
    У серії роботів Marvel були злети і падіння. Як фанат конструктору, я не вважаю їх найвеселішими, але як батько, діти їх люблять. Тут наші інтереси збіглися, щоб придбати для робота Росомахи. Я бачив багато відгуків, які паплюжать суглоби ніг цієї серії, але я насправді віддаю їм перевагу перед першими кількома хвилями. Ви можете отримати набагато більш стабільні пози руху зі зміщеними стегнами порівняно з напів поворотними стегнами. Моя єдина скарга пов’язана з фігуркою - я б хотів, щоб у Логана була зачіска, але загалом це міцний маленький механізм із міцною мініфігуркою Росомахи.
    Достоинства:
    Якщо ви давно не купували цих роботів, то вас приємно вразить стабільність. Поєднання синього та жовтого кольору у сердечку. Фігурка міцно тримається у "кабіні".
    Недостатки:
    Де ж зачіска(

Рекомендуємо подивитися ці товари