>
Уточнити наявність у постачальника
779 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

159 шт.
3 шт.
25.9 × 4.5 × 13.9 cm
7+
0 шт.

Опис

Прем'єра нового фільму від студії Marvel про Бога грому - Тора під назвою "Кохання і грім" дуже скоро у всіх кінотеатрах країни. Компанія ЛЕГО підготувала два супергеройські ігрові набори за сюжетом кінопрем'єри:

  • Напад на Новий Асгард (76207);
  • Козячий човен (76208).

Кожен набір чудово деталізований і чітко повторює основні сцени фільму.

Порадуйте молодого супергероя старше 7 років новинкою від ЛЕГО. Ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Напад на Новий Асгард (76207) займе почесне місце у колекції кожного фаната коміксів Марвел. Ваша дитина зможе взяти участь у справжньому фантастичному бойовику за допомогою конструктора ЛЕГО. Завдяки вашій безмежній фантазії ігрові можливості безмежні.

Киньте виклик жахливому монстру. Захистіть Новий Асгард.

Високий одинадцяти сантиметровий Тіньовий монстр (Shadow Monster) складається з 159 елементів ЛЕГО. Важко описати, що це за істота, оскільки в його тулубі об'єднані крабові клешні, крилаті плавники, і безліч рогів та пазурів.

Його зовнішній вигляд жахливий - тіло вкрите гострими шипами, на голові є крила у вигляді чорних плавників. Червоні великі очі та вискалений рот надають особливої ​​озлобленості монстру. Великі руки у вигляді клешнів з кігтями кріпляться на шарнірах і легко рухаються та повертаються. Вони можуть завдавати чітких і нищівних ударів противнику.

Вам потрібно бути дуже обережними, починаючи битву з цим страшним монстром, оскільки він сильний і швидкий.

Тіньовий лиходій був покликаний Горром для нападу та руйнування Асгарда. Але їхні плани незабаром будуть провалені, адже на захист рідного міста поспішає Тор та його бойова супутниця Джейн Фостер.

 

Мініфігурки набору

У наборі представлені три мініфігурки, учасники бою з Тіньовим Монстром:

  • Тор у синьому костюмі із сріблястими принтами. Голова мініфігурки двостороння – з посмішкою з одного боку та з електричними очима з іншого. Озброєний громовержцем.
  • Могутня Джейн Фостер з молотом Мьолльнір, одягнена в костюм Тора у стилі вікінгів з додаванням сріблястих елементів. На голові у неї захисний крилатий шолом. Голова має два вирази обличчя – спокійне та сердите.
  • Горр із чорним потужним мечем та білими пов'язками навколо тулуба. Озлоблені очі помаранчевого кольору та посмішка створюють чітке враження, що перед вам лиходій.

 

Інтерактивна інструкція зі збирання LEGO Building Instructions PLUS

До цього набору передбачено цифрову інструкцію зі збирання. Необхідно скачати безкоштовний мобільний додаток LEGO Building Instructions на свій смартфон або планшет і слідувати покроковим підказкам. Готові збірні моделі з кубиків ЛЕГО можна розглядати під будь-яким кутом на вашому гаджеті.

Комбінуйте набори LEGO серії Super Heroes Marvel та створюйте унікальний фантастичний світ супергероїв. Відтворюйте знакові сцени з культових кінофільмів та створюйте свій сценарій гри.


Що в коробці? 159 елемента ЛЕГО, 3 мініфігурки, покрокова ілюстрована інструкція зі збирання, наклейки для деталізації

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари