>
Уточнити наявність у постачальника
1199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

149 шт.
4 шт.
22.2 × 7.6 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Зелений гоблін і Пісочна людина знову не можуть всидіти спокійно. Цього разу вони згуртувалися і вкрали скриню зі скарбами, яку збираються заховати на маяку Гобліна. Однак правосуддя не за горами, оскільки за ними вже вирушили Майлз Моралес і Павук-привид. Поверніть вкрадене і покарайте злочинців у наборі LEGO "Команда Павука на маяку Зеленого Гобліна". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10790 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 149 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору - битва. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Протистояння мініфігурок

У набір ЛЕГО 10790 додано 4 мініфігурки, які однаково розділені між героями і лиходіями. Завдяки цьому результат битви заздалегідь невідомий і все залежить тільки від дитини. 

  1. Зелений Гоблін (Норман Озборн). Перший супротивник має зелений колір шкіри та фіолетовий одяг, що включає жилет, штани, рукавички та ковпак. Невеликим аксесуаром виступає гарбуз;
  2. Пісочна людина (Вільям Бейкер). Другий ворог одягнений у зелену жилетку з коричневим поясом і коричневі штани. У руках тримає карту, оскільки планує скористатися здібністю та швидко закопати вкрадене;
  3. Майлз Моралес. Перший герой носить чорний із червоним костюм супергероя, який покриває й обличчя. На грудях емблема жовтого павука. Також Майлз має водолазний шолом і червону павутину;
  4. Павук-привид (Гвен Стейсі). Друга героїня має принти білого з фіолетовим костюма та жовтого павука на торсі. На голові також водолазний шолом. 

Пригода на маяку

Щоб почати гру, насамперед потрібно підготувати всі деталі та зібрати їх. Найбільша частина - маяк створюється зі збільшених у розмірі деталей. Це спрощує збірку для дитини і вчить її будувати. На першому поверсі маяка розташовується тюремна камера, на другому - кабінет Гобліна, а третій служить верхівкою для закріплення символу-гарбуза. Крім будівлі, в наборі також потрібно зібрати корабель, що розбився, який з'єднується з островом блакитною деталлю води. Так звана вода зроблена за принципом рейок - дитина переносить золото з корабля на вагонетку, запускає, і його доставляють прямо під пальму, де можна заховати в скриню. Завершує збірку глайдер Зеленого Гобліна і водний мотоцикл Павука-привида.

Коли збірка завершується, настає найцікавіше - гра. У наборі можна стати на бік Павуків, повертаючи вкрадене і саджаючи злочинців у клітку. Також можна вибрати лиходіїв, доставляючи монети до скрині, ховаючись нагорі і в несподіваний момент нападаючи. Але найкращий варіант - це не слідувати жодним правилам, поєднувати сторони і придумувати власні пригоди.

Рушайте на маяк, на якому, за чутками, повинні незабаром заховати золото в наборі ЛЕГО "Команда Павука на маяку Зеленого Гобліна" і зупиніть це. Або ж, зробіть все, щоб вас не спіймали. Можливості безмежні. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 бер, 2023
    Набір справив дуже гарне враження і на мене, і на сина. Щоб допомогти дітям молодшого віку, конструкція маяка зроблена з більших деталей. Цеглинки надруковані, наклейок для прикріплення немає. Як ігровий набір він має багато ігрових функцій: у маяку є комп'ютерна секція, а також в'язниця, в якій можна замкнути одну з чотирьох мініфігурок. У нижній частині знаходиться залізничний потяг. По обидва боки рейок - своєрідний човен і острів скарбів. Ви також отримуєте водний мотоцикл для однієї з мініфігурок. Є два персонажі-павука; і ви отримуєте павутину, яку можна накинути на зеленого гобліна на його планері (ви також отримуєте кілька помаранчевих гарбузових бомб). Цікавинки продовжуються і на мініфігурках-злодіях: зелена фігурка гобліна надрукована з обох боків з переляканим і щасливим виразом обличчя. Персонаж пісочної людини має пісочну руку та зелену руку з іншого боку.
    Достоинства:
    Зроблений з великих деталей, обмежує варіативність побудови, але підходить для дітей. Тематика піратського острова. Може потішити і хлопчика, і дівчинку. Містить фігурки найбільш впізнаваних героїв. Переслідувати і ловити лиходіїв, які крадуть золото, замикати їх у в'язниці, змусити їх втекти, викрасти човен - історії не обмежені.
    Недостатки:
    У дорослій колекції виглядатиме надто по дитячому.
  • 5.0

    18 бер, 2023
    Цей набір трохи менший, ніж я очікував, але все одно хороший для дітей, які ще не мають великого досвіду в будівництві. Племіннику знадобилося близько тридцяти хвилин, щоб зібрати конструктор з невеликою моєю допомогою, що досить швидко. Фактична якість набору висока. Всі чотири фігурки виглядають чудово і мають дуже гарний друк, разом з усіма друкованими блоками на маяку. Найбільше часу він тепер проводить, перевозячи золото до потаємного місця, а потім - рятуючи його та повертаючи у банк, який він зібрав їз деталей інших наборів.
    Достоинства:
    Пронумеровані пакетики з деталями та зрозумілі кроки у інструкції. Наявність різних секцій для гри. Платформа=вагонетка легко ковзає по рейкам. Добре підігнані глайдер та водний мотоцикл під мініфігурки. Величезна тиква на маяку замість ліхтаря.
    Недостатки:
    Зважайте саме на написані розміри, оскільки на фото здається трохи більше. Шкода, павутина тільки 1, оскільки у двох можна цікаво зачиняти злочинців.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари