>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

269 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

У новому наборі LEGO 76111 Super Heroes, який вийшов у серпні 2018 року, солодка парочка з Бетмена і Бетгерл в черговий раз рятує Готем-Сіті від чергового монструозного лиходія на черговому зловісному диві руйнівної техніки. Цього разу противником Темного Лицаря і його подруги стане лиходій - циклоп ОМАК, що підозріло схожий своїм яскраво-синім кольором на аватара. Крім трьох мініфігурок в новому дизайні, набір ЛЕГО 76111 порадує нас і технікою - Бет-літак в фірмовому чорному кольорі з довгастим дизайном і логотипами Бетмена в темно-персиковому кольорі з боків вийшов вельми презентабельно. Другий зразок техніки представлений таким собі «Братнім Оком» або «Оком Брата» - зрештою, так перекладається його англомовна назва «Brothers Eye». Сіра куля з величезною червоною зіницею посередині має чотири антени і п'ять лап - щупалець з гаками і величезними кігтями. Судячи по коробці набору, зсередини око гіганта підсвічується світловим кубиком LEGO. так це чи ні - перевіримо, відкривши набір ЛЕГО 76111 і випустивши всіх його героїв на свободу!

  • 5.0

    21 жов, 2018
    Младший брат очень любит лего и супер героев, особенно бэтмена. Решил купить ему этот конструктор, который у него уже не первый. Взял, начали собирать вместе. Ему хоть и 4 года, а возраст указан от 6 до 12, но он уже неплохо развил мелкую моторику благодаря конструкторам ЛЕГО и практически без моей помощи справился с ним, хотя мне он показался даже немного сложноватым, а я то сам технарь и много чего в своей жизни собрал. Конструктор классный, детальки хорошо держатся и выглядят красиво.

Рекомендуємо подивитися ці товари