>
В наявності
2999 грн
2896 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

557 шт.
0 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3228 грн
3089 грн
+ =
5798 грн
5248 грн
+ =
8998 грн
7936 грн
+ =
3628 грн
3387 грн
+ =
5798 грн
5248 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Майстре, прямо попереду корабель генерала Грівуса. Той самий, що кишить дроїдами-стерв'ятниками" - Енакін Скайвокер каже Обі-Вану Кенобі

Уявіть себе командиром Сепаратистської армії дроїдів - генералом Грівусом, який веде в бій свою армію у фільмі "Зоряні війни: Помста ситхів". А щоб уявляти було простіше, можна зібрати його корабель у наборі LEGO "Невидима рука".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75377 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 557 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 18 років. Тематика набору - космос. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Збірний корабель генерала Грівуса

Корабель із цього набору належить до колекційних моделей середнього розміру. Він має витягнуту форму і переважно виконаний у сірому кольорі, з деякими синіми і жовтими деталями. З правого і лівого боку - емблема Конфедерації незалежних систем. Більшу частину корабля займає ангар, з блакитними деталями з боків - атмосферними щитами. Позаду корабля 3 двигуни. За допомогою з'єднувальних деталей і затискачів, можна розділити корабель надвоє, як він розламався навпіл під час входу в атмосферу Корусанта. Повні розміри Невидимої руки становлять 17 сантиметрів заввишки, 30 завдовжки і 9 завширшки. 

Усередині корабля з набору ЛЕГО 75377 приховано кілька пасхалок, які спрощено показують знакові події фільму. Також вони детально описані в інструкції. Їх злегка видно в закінченій збірці через блакитне скло, проте тільки ті, хто читали інструкцію, знають що це насправді:

  1. за допомогою жовтої та коричневої деталі показані Енакін Скайвокер і Обі-Ван Кенобі в ангарі;
  2. коричнева деталь відображає МТТ всередині корабля, в якому могло перебувати до сотні дроїдів, і підкреслює масштаб справжнього транспортного засобу. 

Підставка для демонстрації

Щоб ефективно демонструвати колекційний корабель, для нього в наборі призначена спеціальна підставка. Вона чорного кольору зі стовпом по центру, який надійно фіксує модель, ніби вона летить. Спереду встановлена табличка з назвою корабля. Друга таблиця присвячена святкуванню 25-річчя серії LEGO Star Wars. На неї нанесено принт R2-D2 разом із деталлю конструктора ЛЕГО і пам'ятним написом. Її місце - зліва від корабля. Праворуч же можна виявити деталь сірої решітки. Оскільки власних мініфігурок набір не має, вона призначена для того, щоб була можливість додати персонажа з власної колекції. 

Рушайте досліджувати галактику на борту корабля з набору ЛЕГО "Невидима рука", а потім успішно посадіть його на видному місці у себе вдома. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари