>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

808 шт.
2 шт.
35.4 × 11.8 × 19.1 cm
10+
0 шт.

Опис

Попри те, що серія LEGO Speed Champions більше сконцентрована на гоночних автомобілях, на цьому її автопарк на цьому не закінчується, також пропонуючи машини, які можна зустріти на вулицях міста, як із набору LEGO “Mercedes-AMG G 63 і Mercedes-AMG SL 63”. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76924 було випущено в рамках серії LEGO Speed Champions. Він містить 808 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 10 років. Тематика набору - автомобіль.

Особливості серії. Серія Speed Champions дає можливість зібрати колекцію і взяти участь у домашніх міні-гонках на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у перегонах.  

Мініфігурки водіїв

Крім машин, в набір ЛЕГО 76924 додані і їхні водії:

  • дівчина, яка водить Mercedes-AMG G 63. Вона одягнена в білу кофту з чорним принтом спереду і білі штани. До спокійного виразу обличчя додані сонцезахисні окуляри і деталь волосся, укладеного на бік;
  • хлопець, який керує Mercedes-AMG SL 63. Він носить сіру куртку і білі штани. На обличчі принт сонцезахисних окулярів. Є деталь коричневого волосся і гайковий ключ.

Mercedes-AMG G 63 & Mercedes-AMG SL 63

У цьому наборі представлено 2 автомобілі, які збираються окремо, мають власні деталі та інструкції:

  • Mercedes-AMG G 63. На першому етапі елементи Technic використовуються для створення центрального шасі, що з'єднує дві осьові секції. Далі використовуються додаткові шари пластин, щоб посилити конструкцію, а для вихлопних труб - срібні тримачі стрижнів. Внутрішня частина деталізується білими сидіннями та двигуном. Ззаду додано запасне колесо. Спереду - секція бампера та решітки радіатора. Вікна, капот, дах і колеса завершують складання. З функцій є: капот, що відкривається, із захованою деталлю двигуна. Знімний дах, що забезпечує доступ до салону, в якому можуть розміститися 4 мініфігурки, і є додаткове місце для зберігання речей ззаду;
  • Mercedes-AMG SL 63. Його складання починається з центрального шасі автомобіля. Одразу ж формуються передні сидіння біля панелі управління, заднє сидіння та підголівники. Коли це готово, створюється жовтий корпус машини, який деталізується вихлопними трубами і фарами. Пара деталей заповнює простір між панеллю приладів і областю двигуна. Залишається додати передній спліттер, двері, капот, лобове скло і колеса, щоб закінчити збірку. Щодо функцій, автомобіль має складні передні сидіння і місце для третьої мініфігурки ззаду. Капот можна відкрити, щоб побачити двигун.

Влаштуйте міські перегони, або уявіть себе на треку, зібравши 2 автомобілі для цього в наборі ЛЕГО “Mercedes-AMG G 63 і Mercedes-AMG SL 63”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари