>
Уточнити наявність у постачальника
2249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

275 шт.
1 шт.
26.2 × 7.2 × 14 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Побудуйте легендарний суперкар
Ваша дитина з раннього віку захоплюється гоночними машинами? Тоді конструктор LEGO Speed ​​Champions 76895 Ferrari F8 Tributo буде відмінним подарунком на день народження або інше свято. Малюк зможе своїми руками зібрати з деталей нову модель італійського суперкара - Ferrari F8 Tributo. А після того як автомобіль буде зібраний можна сідати в кабіну і відправлятися на гоночний трек. І не забудьте пристебнутися, адже під капотом цього звіра 720 кінських сил. Залиште всіх суперників позаду разом з ЛЕГО.

Про набір
Конструктор LEGO Speed ​​Champions 76895 Ferrari F8 Tributo являє собою абсолютну копію легендарної машини Ferrari F8 Tributo. Автомобіль легко збирається з 275 деталей і здатний подарувати неймовірні емоції і відчуття. Не варто забувати і про красиву фігурку гонщика, яка робить гру ще цікавіше. Машина порадує вас приємним зовнішнім виглядом глибоким червоним кольором, а також приємною функцією, яка відкриває доступ в салон. На передніх крилах ви можете побачити знаменитий логотип Ferrari, до того ж ви можете прикрасити свою модель яскравими наклейками, які дитина знайде в коробці. Таким чином, машина буде виглядати ще крутіше, і друзі завжди будуть знати, що це ваш автомобіль.

Про серію
Конструктори серії Speed ​​Champions були спеціально розроблені для справжніх любителів автомобілів. Набори цієї серії включають в себе знамениті машини Ferrari, McLaren, Porsche і інші. Конструктор приємно збирати як дорослим, так і дітям. Він не може нашкодити малюкові, при цьому розвиває в ньому такі якості, як логіка, фантазія, а також любов до їзди та автомобілів. Всі моделі конструктора з точністю повторюють легендарні автомобілі, тому гра стає ще цікавіше. До того ж машина буде відмінно доповнювати кімнатний інтер'єр малюка.

Купити конструктор LEGO Speed ​​Champions 76895 Ferrari F8 Tributo ви можете на нашому сайті. Доставка діє по всій території України, а якщо у вас виникли питання, наші фахівці вас з радістю проконсультують.

  • 5.0

    17 січ, 2020
    LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - черговий вдалий вибір кампанії. Червона швидка машина - мрія кожного хлопчика, і, навіть, дорослого чоловіка. Сподобалась комплектація набору, нічого зайвого, машинка точна копія феррарі. Ваш хлопчик власник феррарі) Машинка збирається досить великою. Довелося купувати два набору - синові та племіннику. Побільше таких ідей лего!
  • 5.0

    13 січ, 2020
    Самый лучший набор с машин мне понравилось. Хорошо что Лего дизайнер выбрали именно ету машину детализация самая лучшая . Машина сделана из крутих подобраних деталей.
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Я давно фанатею от серии LEGO Speed Champions и с нетерпением ожидаю новинок. И LEGO не перестает удивлять и стремиться к максимальной схожести набора, на сколько это возможно с помощью деталек с оригинальным авто. Благодаря вниманию к мельчайшим деталям эта серия и привлекла меня в ряды своих поклонников. В набор входит фигурка пилота и приличная куча деталей, а если быть точным то 1275 шт. Подытожив хочу сказать, что Ferrari F8 Tributo уже заняла своё место в моей коллекции.
    • 30 бер, 2020
      Марат тут 275 деталей

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари