>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

512 шт.
2 шт.
35.4 × 19.1 × 7 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Пристебніться і сядьте зручніше, адже в наборі LEGO "Chevrolet Corvette C8.R Race Car and 1968 Chevrolet Corvette" Ви зможете зібрати відразу 2 культові машини. В 2 рази більше машин — в 2 рази більше веселощів. Перенесіться з їх допомогою з ХХ століття в XXI і назад. Починаємо!

Опис набору

Набір LEGO 76903 був випущений 1 червня 2021 року в рамках серії LEGO Speed ​​Champions. Коробка середнього розміру, прямокутна. На передній стороні зображені самі машини, а на задній — кузови та деякі фотографії. З наявних усередині 512 деталей і за допомогою 2 інструкцій Вам запропонують зібрати зменшені копії справжніх машин Chevrolet Corvette C8.R Race Car і 1968 Chevrolet Corvette. Також є 2 мініфігурки водіїв.

Chevrolet Corvette C8.R Race Car

Це середньомоторний спорткар, представлений в 2019 році. Це гоночна версія автомобіля, яка призначена для треків. У цій версії машина перейшла на турбоагрегат. У нього зовсім невеликий дорожній просвіт і жорстка підвіска.

1968 Chevrolet Corvette

Даний автомобіль являє собою двомісний спортивний легковий автомобіль третього покоління. У той час не тільки дизайн, але і технічні характеристики виявилися на висоті. Оснащений 5,7-літровим карбюраторним V8 мотором. На даним момент ця машина вважається колекційною.

Цікаво! Автомобіль є першим американським спортивним автомобілем, створеним американським виробником. Якщо бути точніше, то виробник General Motors.

Збірка

Машини в наборі LEGO 76903 потішать Вас не тільки красивим зовнішнім виглядом, але і деякими цікавими моментами.

Автомобілі мають широке шасі, що дозволяє розмістити двомісну кабіну і зробити зовнішній вигляд більш автентичним.

  • Chevrolet Corvette C8.R Race Car: є прозора деталь над двигуном, який розташований за сидіннями; використані нові низькопрофільні диски; є 2 повітрозабірника з обох сторін за дверима; лобове скло принтоване; додані червоні акценти. Для надання кращого вигляду використовується 29 наклейок.
  • 1968 Chevrolet Corvette: диски для цього автомобіля унікальні, з великим діаметром; стійки заднього скла широкі; круглі фари і переривчастий бампер надають автомобілю вид 60-х; під бампером решітка радіатора з встановленими фарами. У цій моделі використовується 17 наклейок.

Збірка займе приблизно 1 годину. Нічого складного в ній немає, просто наявні кілька дрібних деталей. У готовому вигляді автомобілі будуть досягати 16 сантиметрів в довжину, що стандартно для серії.

Увага! Батарейки не потрібні. Все працює лише від уяви.

Мініфігурки

У набір LEGO "Chevrolet Corvette C8.R Race Car and +1968 Chevrolet Corvette" входить 2 мініфігурки водіїв.

  1. Chevrolet Corvette C8.R керує чоловік. Ймовірно, він цю гонку програв, так як у нього трохи злий вираз обличчя. Він носить білий з чорним гоночний комбінезон, який йому повністю підходить. На його торсі імена гоночної команди Corvette і спонсора Mobil. Задня частина тулуба прикрашена крутим принтом Corvette Racing.
  2. У 1968 Chevrolet Corvette за кермом дівчина. Вона в набагато кращому настрої і явно насолоджується водінням цього раритетного автомобіля. На ній біла сорочка з логотипом Corvette Racing Team, поверх неї чорна шкіряна куртка. Внизу темно-сині джинси. У неї гарні довгі каштанові волосся, які спадають до плечей. Ззаду на її торсі — логотип команди Corvette Racing.

Обидві мініфігурки мають шолом. Безпека понад усе!

Компанії LEGO на всі 100% вдалося передати різні епохи в наборі LEGO 76903. Є сумніви? У Вас є можливість перевірити це самостійно. А також вирішити, який з автомобілів Вам подобається більше.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає автомобілі цього набору сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Купити набір LEGO Speed ​​Champions (76903) "Chevrolet Corvette C8.R Race Car and 1968 Chevrolet Corvette" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору. 

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 4.0

    9 жов, 2022
    Я люблю цей набір. Це неймовірна угода за таку ціну - отримати 2 гоночні автомобілі. Тепер дозвольте мені поговорити про них. Гоночний C8.R — гарна збірка. Мені подобається більше, ніж я думав. C8 зайняв у мене близько 50 хвилин. Одна скарга, яку я маю щодо нього, полягає в тому, що жовтий надрукований малюнок не збігається з жовтою наклейкою або жовтим шматком. Тепер Corvette. Це мій улюблений автомобіль з усіх чемпіонів швидкості. Мені подобається вибір кольору. Інтер’єр гарний і реалістичний, зовні не видно шпильок. Моя претензія щодо цього – шматки для темно-червоного кольору не зовсім одного кольору. Спільний недолік - занадто велика кількість наліпок у наборі (понад 30 наліпок).
    Достоинства:
    Обидва автомобілі гарні по-своєму. Контраст кольорів та дизайнів між машина. Цікаві мініфігурки, котрим ви можете змінювати зачіски. Низька ціна як для набору.
    Недостатки:
    Багато наліпок. Трішки не збігаються наліпки з друкованими деталями.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Перш за все, цей набір фантастичний з огляду на те, як він поставляється, можливість побудувати не лише 1 машину, а й 2. Покрокові інструкції досить прості для дотримання, і навіть достатньо легкі, щоб мої племінники могли виконувати їх з легкістю та майже без допомоги. Загалом, по набору ви можете зрозуміти, чому лего все ще так люблять. Якість усіх деталей залишається такою ж високою, як і очікувалося, а кінцеві продукти мають високі та реалістичні якості. Навіть коли з набором грали 2 шибеника, він залишався міцним і не мав пошкоджень. Цікаво будувати та ідеально підходить для тих, хто бажає повернутися до лего!
    Достоинства:
    Міцний комплект, зрозуміла інструкція, ідеальна якість деталей, візуально ніби поєднано епохи, змінні диски, одразу 2 гонщика.
    Недостатки:
    Фігурка погано влазить у салон.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари