>
Уточнити наявність у постачальника
1399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

263 шт.
1 шт.
26.2 × 14.1 × 7.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Відчуйте справжню швидкість і міць з набором LEGO Speed ​​Champions "McLaren Elva". Зберіть свій власний унікальний спідстер і здивуйте друзів.

Про набір

Набір LEGO 76902 був випущений 1 червня 2021 року в рамках серії LEGO Speed ​​Champions. Коробка середнього розміру, прямокутна. На передній стороні зображена сама машина, а на задній — салон і кузов. З наявних усередині 263 деталей Вам запропонують зібрати зменшену копію справжньої машини McLaren Alva. Також є мініфігурка дівчини-водія.

McLaren Elva

McLaren Elva — це спортивний автомобіль, який виробляє компанія McLaren Automotive. Ця машина з відкритим верхом вважається найлегшим спорткаром. Побудована з карбонового монокока. Аеродинаміка дозволяє навіть не використовувати шолом, оскільки повітряні потоки перенаправляються над головами.

Технічні характеристики даного автомобіля:

  • максимальна швидкість — 326 км/год;
  • розгін до 100 км/год — 2,9 секунд;
  • потужність двигуна — 815 л.с;
  • вага — 1315 кг;
  • паливо — бензин;
  • трансмісія — 7-ступінчаста з подвійним зчепленням;
  • ціна — 1700000 $.

І тільки уявіть, набір LEGO "McLaren Elva" пропонує Вам зібрати копію цієї машини у себе вдома!

Збірка

Машина в наборі LEGO 76902 потішить Вас не тільки красивим зовнішнім виглядом, але і деякими цікавими моментами.

  • Вона має широке шасі, що дозволяє розмістити 2-місцеву відкриту кабіну.
  • Нахил передньої частини повністю повторює нахил справжнього автомобіля.
  • Бічні частини оснащені збірниками повітря за кожними дверима.
  • Для кожної з задніх фар використовується транс-червоне лезо сокири, яке з'єднується з відгалужувачем.
  • За рахунок плавних вигинів капоту, McLaren Alva відмінно виглядає з будь-якого боку.
  • Панелі кузова складаються з відкосів по нижньому ярусу і похилих пластин над ними.
  • Навколо передніх сріблясто-металевих фар використовуються деталі, які полюбили усі — вигнуті клинові нахили 1 на 2.

З огляду на те, що у автомобіля немає даху, ще більше уваги приділено деталям інтер'єру. Білі сидіння з підголовниками виглядають так, як в реальному житті, а кермо і приладова панель на своєму місці. На сидіння нанесені принти.

Збірка займе приблизно 30 хвилин. Нічого складного в ній немає, просто наявні кілька дрібних деталей. У готовому вигляді автомобіль буде досягати 16 сантиметрів в довжину, що стандартно для серії. Також в наборі LEGO 76902 використовується лише 7 наклейок, що значно менше, в порівнянні з іншими наборами серії.

Увага! Батарейки не потрібні. Все працює лише від уяви.

Мініфігурка

У набір LEGO "McLaren Elva" входить мініфігурка дівчини-водія. Вона одягнена в синій гоночний костюм і тілесні штани. На спині напис McLaren. Синій колір з помаранчевими акцентами відповідає сучасній формі Формули - 1. Якщо прибрати волосся, то можна одягнути шолом. Для ще більшого розширення ігрових можливостей, у неї є гайковий ключ. Так що, в разі чого, Ви ще й машину зможете поремонтувати.

Компанії LEGO на всі 100% вдалося передати аеродинамічність автомобіля з відкритим верхом McLaren Alva в наборі LEGO 76902. Є сумніви? У Вас є можливість перевірити це самостійно.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає автомобіль цього набору сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Speed ​​Champions (76902) "McLaren Elva" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

 

  • 5.0

    8 жов, 2022
    Нещодавно купив цей набір для себе та ось що можу сказати. Загальна форма та пропорції автомобіля чудові, а задня частина додає ще більше характеру автомобілю та конструкції. Вибір автомобіля, безумовно, унікальний, і я радий, що розробники вибрали цей McLaren з тих, що існують. Це додає справді приємної різноманітності до лінійки швидкісних чемпіонів, і я думаю, це свідчить про те, що LEGO більше думає про те, що шукає колекціонер. На додаток цей набір дуже простий тому може стати гарним подарунком для будь якої дитини. Гарний задум, додати жіночу мініфігурку у такій чудовій формі!
    Достоинства:
    Швидкісний автомобіль. За рахунок низької збірки якраз асоціюється зі спортивним. Прикольно, що фігурка дівчинки.
    Недостатки:
    Машина повністю відкрита - скла немає навіть як варіації.
  • 5.0

    8 жов, 2022
    Купив цей набір для сина і йому дуже сподобалось будувати машину. Різні деталі були в пронумерованих пакетах, що дійсно допомагає легко знайти їх. Покрокова чітка інструкція також сприяла легкій збірці. У підсумку він впорався самостійно, без моєї допомоги. Зібрана машина досить міцна, щоб нею грати, не боячись, що вона розвалиться. Моєму сину також сподобалась мініфігурка дівчини-гонщиці. Ціна за набір невелика, тому не вдарить по вашим гаманцям. Сам набір може стати цікавою іграшкою для дитини та допоможе їй розвивати уяву.
    Достоинства:
    Простий набір, з яким впорається навіть дитина. Приємний синій колір. Низька ціна. Посортовані деталі, яких вистачає для збірки.
    Недостатки:
    Певно відсутні.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари