>
Уточнити наявність у постачальника
7999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

663 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Забудьте про обмеження швидкості

Подаруйте малюкові яскраві емоції і реалістичні відчуття разом з конструктором LEGO Speed Champions 76899 Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO. Тепер дитина зможе власними руками зібрати два унікальні автомобілі Lamborghini Urus ST-X і Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO. Влаштуйте гонку прямо у себе в кімнаті і дізнайтеся хто ж з цих двох моделей швидше. Головне не забудьте надіти шолом і пристебнутися, адже поїздка обіцяє бути непередбачуваним. З набором ЛЕГО немає часу на відпочинок, адже пора показати хто тут справжній гонщик.

Що в коробці

Набір відмінно підійде в якості подарунка хлопчикам віком від 8 років. Але це не означає, що дорослі не можуть грати. Конструктор складається з 564 деталей, які легко збираються і в сукупності формують дві легендарні машини марки Lamborghini. Також не варто забувати про 2-х маленьких фігурках пілотів, які зроблять гру ще цікавіше. А для старту ви можете використовувати спеціальну секцію зі світлофорами. Конструктор не може нашкодити дитині, так як проходить ретельне тестування ще на етапі виробництва. Він точно сподобається юним гонщикам, а після гри приємно прикрасить кімнатний інтер'єр.

особливості автомобілів

Моделі автомобілів є точною копією легендарних спорткарів Lamborghini Urus ST-X і Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO. Одна машина виконана в яскравому зеленому кольорі, в той час як інша пофарбована в строгий чорний колір. При цьому кожна модель автомобіля має відкритий доступ в салон. Таким чином, дитина може помістити улюбленого гонщика в автомобіль і відправиться на гоночний трек. Але для початку необхідно прикрасити машину стильними наклейками, завдяки яким всі будуть знати, що цей автомобіль належить вам. Після чого можна сідати за кермо, заводити мотор і мчать до фінішу.

Всі конструктори поставляються офіційним дилером "ЛЕГО Україна" і є повністю оригінальними і сертифікованими. Купити набір LEGO Speed Champions 76899 Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO ви можете в нашому магазині.


 

  • 5.0

    10 кві, 2021
    Нельзя отрицать, что эти две ламбы лучшие из когда-либо созданных. Это мое последнее дополнение к моей коллекции экзотических автомобилей серии. Я построил небольшой гараж и они идеально в него вписались. Единственная претензия, которая у меня есть, это огромное количество наклеек, но я понимаю, зачем они нужны.
    Достоинства:
    Лего проделали фантастическую работу для того, чтобы представить эти две ламбы в данной серии. Зеленая машина - классное дополнение для моего города. Черная модель - суперкар для гонок.
    Недостатки:
    Множество наклеек.
  • 5.0

    10 кві, 2021
    Этот набор поражает уровнем детализации обеих машин. Но моя любимая все же именно эта. Линия старта / финиша также довольно хороша с возможностью переключения между красным и зеленым. Размеры машин хороши, в них могут поместиться два человека! Единственная проблема заключается в том, что кабине нужно немного больше места, чтобы минифигурки могли попасть в нее с волосами, но это можно решить, переоборудовав ее в открытый верх.
    Достоинства:
    Хорошо проработано все: от линии старта до деталей машин. Довольно весело играть с кем-то, запуская их.
    Недостатки:
    Машины слишком низкие для того, чтобы в неё поместились минифиги с волосами.
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Ожидать стопроцентного сходства с реальными авто глупо, но LEGO делает все добиваясь максимальной детализации. И очередная новинка от серии Speed Champions это демонстрирует, кстати набор состоит из двух красавцев Lamborghini разных моделей и стартового светофора думаю я правильно его назвал. Думаю по качеству смысла говорить нету, оно как всегда на высоте у LEGO о чем свидетельствует мировое признание.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари