>
Уточнити наявність у постачальника
4449 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

802 шт.
3 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
8+
0 шт.
4.7

Опис

Ігри про Соніка славляться своїми рівнями, в яких їжак швидко долає ділянки траси, попутно перемагаючи ворогів і збираючи кільця. Набір LEGO "Змагання петлі Соніка на зеленому пагорбі" переносить на один з таких рівнів, пропонуючи зайнятися всім перерахованим вище. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76994 було випущено в межах серії LEGO Sonic the Hedgehog. Він містить 802 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Sonic the Hedgehog пропонує відчути себе в ролі синього їжака Соніка. У цьому образі фанатам конструктора доведеться бігати рівнями, стрибати на ворогів, випробовувати нові винаходи та боротися з самим Еггманом у різних світах. 

Мініфігурки на рівні

Як і будь-який рівень гри, набір ЛЕГО 76994 наповнений безліччю персонажів:

  1. Сонік - головний герой, що має здатність супер швидкого бігу. Він синього кольору з невеликими світлими акцентами. Обличчя підморгує, а значить їжак знає, що робить;
  2. Емі - подружка Соніка. У неї рожеве хутро, а з одягу червона сукня, обруч і черевики. Героїня з'являється в наборі зі своїм молотом Піко-піко;
  3. Еггман - лиходій, який планує захопити світ. Він одягнений у червоний мундир і чорні штани. Також присутні його вуса й окуляри;
  4. Чоппер - робот у вигляді піраньї. Винахід Еггмана є збірним і являє собою червону рибу, встановлену на підставці;
  5. Ньютрон - противник в образі хамелеона. Ще один робот також збирається з деталей і має вигляд зеленої ящірки на чотирьох ногах і з хвостом. 

До набору також додано маленькі фігурки тварин, яких Еггман використовував як батареї. До таких бідолах належать Флікі (блакитна пташка), Покі (бірюзовий заєць), Пекі (чорний пінгвін) і Бекі (коричневий пес). 

Галопом по Зелених пагорбах

Поле має довжину близько 76 см і складається з декількох секцій, вільно з'єднаних штифтами Technic або тайлами 2x4. Перша секція складається з петлі та закінчується рампою і величезним кільцем. Уже на цьому етапі можна почати проходити рівень за допомогою прозорої капсули, в якій можна закріпити Соніка і запустити за допомогою пускової установки. У передній частині цієї частини збірки розташована зона, що пропонує більш спокійний ігровий досвід, де Сонік і Емі можуть подбати про тварин, яких вони рятують. Є барбекю, лавка, плед для пікніка і надувний човен. 

Противники Соніка ховаються в другій частині рівня. Два бадники - Ньютрон і Чоппер, мають на спині відсіки для перенесення захоплених тварин. Роботи встановлені на конструкціях, які можна перекинути, натиснувши на рожеві круглі плитки поблизу. Зробити це можна як вручну, так і за допомогою Піко-піко. 

Кінець рівня - це місце, де чекає Еггман. Він сидить у роботизованій машині, яка може розділятися на 2 частини. Для підняття й утримання верхньої половини передбачені прозорі штифти. Вона має шарнірні руки та ноги, що дає змогу приймати різні пози. Циркулярна пила, шипомет і всілякі механізми покликані тримати Соніка в страху. Коли робот розташований наприкінці, він перебуває на траєкторії капсули Соніка, і, як і у відеогрі, мета ігрового процесу полягає в тому, щоб збити вченого. 

Перенесіться в гру про Соніка, щоб пробігтися пагорбами, а потім перемогти лиходія в наборі ЛЕГО "Змагання петлі Соніка на зеленому пагорбі".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 вер, 2023
    Найкращою частиною набору є механізм 2-в-1 доктора Еггмана, це чудова маленька конструкція. і виглядає дуже круто. Решта набору вражаюче передає естетику ігор Sonic разом із ігровим процесом - швидкісним бігом. Сфера - це цікава ігрова функція, а ще веселіше долати різноманітні перешкоди набору. Незважаючи на те, що це складний набір для відображення (потрібно багато місця розставити всі деталі), він пропонує ігровий досвід, який добре пов’язаний з іграми. Я не знаю, чому в цьому наборі є зона для відпочинку. Цей набір точно не потребував цього і тим більше вони є в інших.
    Достоинства:
    Культове місце, яке, принаймні просто знають багато людей. Використано деталі з наборів Stuntz, тому можна їх запозичити туди або таким чином розширити цей. Пусковий пристрій швидкісної сфери. Якщо у Соніка сфера, то у Емі водний мотоцикл. Робот Еггмана може об'єднуватись.
    Недостатки:
    Зона відпочинку тут ні до чого.
  • 5.0

    16 вер, 2023
    Випробування петлі - це набір, який поєднує досвід гри у відеоігри Sonic та конструктор Lego. І це комбо вистрілює настільки добре, що аж вражає. Після завершення набір являє собою смугу перешкод для Соніка та Емі, через яку вони повинні пробігти і зловити злого доктора Еггмана. Все це дуже зелено, весело і не позбавлено золотих кілець. Хоча набір є чудовою швидкісною смугою перешкод і механізм запуску добре працює, я згоден, що доведеться наловчитися, перші ніж Сонік добіжить до кінця.
    Достоинства:
    Петля та стрибки — це дуже весело, коли ви вже навчилися керувати сферою. Чарівні нові мініфігурки Емі і Еггмана. Сонік не новий, але дуже гарний та впізнаваний. Створено для різних стилів гри - можете залишити зібраний набір або спробувати пройти випробування.
    Недостатки:
    Досить дорого в порівнянні з іншими наборами. Доволі азартна штука, коли намагаєшся пройти до кінця.
  • 4.0

    16 вер, 2023
    Я вважаю, що набір чітко відображає суть відеоігри, водночас пропонуючи ігровий процес, який не покладається на програму чи іншу електронну магію, і я ціную це. Теоретично це гарна ідея, але на практиці я вважаю, що досягти успіху надто важко. Неодноразові спроби призвели до провалів і капсула ніяк не хотіла пройти трассу повністю. Коли це нарешті вдалося, я просто видихнув і не поспішав робити нові спроби. Хоча механізм Еггмана дуже крутий, тому це може бути достатньою причиною, щоб купити. Тому не ідеально, однак доволі добре.
    Достоинства:
    Може бути як ігровий набір, так і просто демонстраційна модель. Виглядає як легендарний рівень з гри. Для гри не потрібен додаток для телефону. Чудові мініфігурки та механізми. Без наклейок.
    Недостатки:
    Для успіху потрібна величезна кількість практики і вдачі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари